22. tammikuuta 2011

I'm so High

Koska Big Bangin comebackia ei vieläkään kuulu, fanien pitää tyytyä vain jäsenien soolo/duo -viritelmiin. Tai ei sitä oikein tyytymiseksi voi kutsua kun kaikilla jäsenillä on karismaa ja lahjakkuutta vaikka muille jakaa... ilollahan heitä katselee, koko bändinä tai yksistään.

Viime kesän tienoilla Taeyang julkaisi omia soolokappaleitaan ja vielä aikaisemmin oli ollut G-Dragonin vuoro. Nyt loppuvuodesta G-Dragon ja TOP tulivat takaisin duona ja ottivat kaikki lavat haltuunsa.
Heistä näkee että he aidosti nauttivat lavalla olosta ja esiintymisestä... tätä lisää, kiitos. ^^

GD&TOP ~ HIGH HIGH


GD&TOP ~ KNOCK OUT


GD&TOP live 



Noiden kahden jälkeen oli nyt alkuvuodesta vuorossa sitten Seungri.

Seungri ~ What Can I Do?


Seungri ~ V.V.I.P.


Itsestäni ainakin tuntuu nyt, että pystyn arvostamaan heidän (kenties joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollista) comebackiään paremmin kun olen nähnyt heidän lahjakkuutensa erikseen. Mitä muuta näin monesta mahtavasta ihmisestä voi tulla yhdistettynä kuin jotain sanoinkuvaamattoman hienoa?
Sitä odotellessa nautitaan näistä. ^^

♥ ♥

2 kommenttia:

  1. Yllätyin Seungrin comebackistä, odotukset eivät nimittäin olleet korkealla.
    What I can do on hyvä, mutta ei toi V:V.I.Pkään nyt niin huono ole.
    Big Bangin comebackkiä odotellessa<3

    VastaaPoista
  2. Olin itse vielä ihan fiiliksissä GTopin takia, joten Seungri tuli vähän puun takaa (vaikka tiesinkin sen olevan tulossa), mutta pääsin onneksi siihenkin mukaan. Itse pidän kyllä enemmän juuri V.V.I.P:stä, jotenkin se vain iskee kovempaa.
    Saisivat kyllä tulla jo piakkoin takaisin bändinäkin... ^^"

    VastaaPoista