9. tammikuuta 2011

Party Conqueror

Tästä on jo jonkin aikaa, mutta SINCREA todellakin tuli siis jo takaisin. Eivät he kerenneet olla poissa vuottakaan (helpotus), mutta sinä aikana vaihtui nimi ja sen mukana myös musiikkityyli. Huomasin nyt vasta itse etsiä heidän uutta musiikkiaan ja sitä löytyi kuin löytyikin juutuubista...

Täytyy sanoa että nimenmuutos FEST VAINQUEURiksi oli tarpeen. Heidän tyylinsä on muuttunut aikalailla kokonaan, eikä enää voida puhua SINCREAsta.
Jotenkin tuntuu että heidän jo hyvään malliin eteenpäin kehittynyt tyylinsä on ottanut takapakkia. He olivat jo löytäneen hyvän tasapainon melodian, instrumenttien ja laulun välillä... mutta sitten tämä uusi tyyli laittaa ne kaikki taas ihan täysin sekaisin eikä kukaan jäsenistä pääse enää kunnolla oikeuksiinsa.
Ei FEST VAINQUEURin musiikki huonoa ole... ei jäsenien taidot sentään minnekään kadonneet, mutta itse pidin paljon enemmän SINCREAn tyylistä. Se kuulosti paljon kehittyneemmältä...
Tämä tarkoittaa vain lähinnä sitä että en varmaan itse ainakaan hirveästi tule heitä kuuntelemaan... pidän kyllä silmällä miten heillä menee ja katsastan uudet julkaisut ihan mielenkiinnosta, mutta enemmän soittokertoja saa kyllä varmasti heidän SINCREAn aikaiset kappaleensa.
Mutta myönnän että riippuu ihan kuuntelijasta pitääkö heidän uudesta tyylistään vai ei... Minuun se ei vain ainakaan näin äkkiseltään iske hirveästi. Mutta mistä sitä ikinä tietää... ehkä totun siihenkin vielä joskus.

Mutta ainakin jäsenet ovat ihan omia itsejään vieläkin, siitä olen iloinen. ♥


Sekin auttaa että HAL kuulostaa vieläkin todella hyvältä... minnepä hänen äänensä olisikaan yhtäkkiä kadonnut.

FEST VAINQUEUR ~ Apocalypse




PS: Nimestä vielä... vainqueur tarkoittaa ranskaksi valloittajaa ja festin voi kääntää juhlaksi... että sellaista. Anteeksi vain pojille, mutta sain makeat naurut kun tuon tajusin. x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti