25. elokuuta 2010

Beautiful Hangover

Yritän hyvittää blogihiljaisuutta tällaisilla pienillä randompostauksilla, joten here we go again!

Olen Big Bangia kuunnellut biisin sieltä ja toisen täältä mutta tämä taisi nyt iskeä syystä tai toisesta niin kovaa, että ehkäpä heitä rupean kuuntelemaan enemmänkin.
Tajusin jopa, että tämä biisi on japaniksi joten kaipa on kyseessä uusi Japani-julkaisu vaikka korealaisia ovatkin. Muuta en tästä asiasta sitten tiedäkään, paitsi että musiikkivideo on ihana. :D

BIGBANG ~ Beautiful Hangover



Itse asiassa, nämä pojathan ovat minulle jo ennestään tuttuja erikseen, tavallaan. G-Dragonin soolotuotantoa olen kuunnellut jonkin verran, Taeyang onnistui valloittamaan minut parilla soolobiisillään tässä loppukesästä ja TOPiin törmäsin sattumalta SE7ENin comebackin yhteydessä. Seungriakin olen jossain variety-ohjelmissa nähnyt joten ainoa josta en oikeastaan tiedä mitään on Daesung. x')

Taeyang - I need a girl

Oikeastaan minun veikkaukseni on se, että Taeyang teki tämän biisin ihan vain jotta pääsisi tanssimaan naisten kanssa tuolla tavalla. xD

Taeyang ~ I'll be there

Tässä ja edellisessä minut vakuuttivat lähinnä Taeyangin ja hänen taustatansijoidensa taidot ja esityksen kokonaisuus. Kyllä kelpaa katsella. :) Eikä biiseissäkään mitään vikaa ole. ;)

SE7EN feat. TOP ~ Digital Bounce / SE7EN ~ Better Together

Se7en ja TOP samalla lavalla... kumpaakaan en sen enempää tunne, mutta... No, sanotaanko että en vastusta tuota näkymää ollenkaan. 8D
Pidän Digital Bouncesta enemmän kuin tuosta jälkimmäisestä, mutta menee sekin. Taitaa Se7enkin olla tutustumis-listallani. ^^"


PS: Huomenna (tai no, tänään x) on ensimmäinen koulupäivä! \o/ Vihdoinkin, joten wish me luck! :D

2 kommenttia:

  1. aivan ihana blogi! :)
    Meinasin juuri postata jotain Big Bangin uusimmasta MV'stä, mutta sitten huomasinkin tämän! :)
    Beautiful hangover, ihana<3
    Yllätyin vähän, koska nainen videossa ei ollut aasialainen, mutta tajusin senkin vasta myöhässä.
    Jotenkin nuo Big Bangin japani biisit ei ole säväyttäneet. Olen jumittunut niihin korealaisiin biiseihin<3 mutta Hangover oli parempi mitä osasin odottaa. :)
    Random kommenttii :D haha~

    -Coffeecup

    VastaaPoista
  2. Itse en olekaan heidän Japanin-tuotantoa tämän enempää edes kuullut, niin en osaa sanoa yhtään. x) Olen kyllä sitä mieltä noin niin kuin yleisesti, että korea kielenä sopii paremmin tämän tyyliseen musiikkiin kuin japani.
    En olekaan tajunnut ettei korealaisen videoissa yleensä ole länsimaalaisia naisia (tai miehiä), mutta ainakin jrockin parissa sitä näkee aika usein, jos ei melkein poikkeuksetta.
    (Kaikenlaiset kommentit, myös randomit, ovat aina tervetulleita. ;) )

    VastaaPoista