24. heinäkuuta 2010

Loverholic Robotronic


Siinä missä Super Junior lopettaa Bonamana/No Other -promootionsa tähän viikonloppuun, on SHINee vasta aloittamassa urakkansa. Eilen oli poikien comeback ja kuten pari päivää sitten toivoin, LUCIFER on aivan yhtä hyvä livenä kuin levylläkin. ♥


Minho on loukannut nilkkansa eikä pysty tanssimaan, mutta on silti muiden kanssa lavalla, joskin sivummalla istuen. Toivottavasti hän paranee pian niin saavat pojat rivinsä kuntoon. ^^"
En tästä nyt sen enempää osaa sanoa kuin että jäsenet näyttävät ja kuulostavat oikein hyviltä... lisää tätä, kiitos. ;D

Tuossa jokunen aika sitten minut valloitti myös 4Minute. Satunnaisesta päähänpistosta katsoin erään heidän livensä ja ensimmäinen ajatus oli "Vau... tämähän on hyvä biisi!". En ole vielä heidän muuhun tuotantoonsa tutustunut, mutta I My Me Mine kyllä vie mukanaan.



---

Täysin kpoppiin liittymättömästi, olen suunnattoman onnellinen voidessani ilmoittaa että Gazette pääsee esiintymään Tokyo Domelle 26.12.!! Siellä ei kovin montaa visual kei -bändiä olla tähän mennessä nähty ja muutenkin sen kokoinen (ja tasoinen!) paikka on jo suuri saavutus mille tahansa bändille. Onnea vaan Gazelle, toivottavasti kaikki menee hyvin!
He tulevat myös julkaisemaan kaksi sinkkua ennen sitä: syyskuussa tulee Red ja joulukuussa PLEDGE.

Jrockista puheen ollen, sain vihdoin laitettua tilaukseen Miyavin tulevan sinkun, Torturen. Samaan pakettiin lähti myös Lc5:n debyyttisinkku Loveless. En oikein tiedä vieläkään mitä tuosta jälkimmäisestä ajattelisi, lähinnä siis bändistä, mutta katsellaan... Toivon todella että heidän musiikkinsa on hyvää, enkä oikestaan näe mitään syytä miksi se ei olisi, mutta tulee silti olemaan outoa kuulla Mikun ääntä jossain muussa kuin An Cafessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti