6. heinäkuuta 2010

I'm going international

Nyt on takana todella mahtava viikonloppu (oikeastaan viikko) erinäisten ystävien seurassa! Kiitos siitä oikein paljon kaikille! ♥ ♥
Traconista kirjoitan erikseen vähän myöhemmin (yritän tänään kuitenkin ehtiä), mutta ensin haluan kertoa vähän lisää Super Juniorista.

Eilen oli 5. heinäkuuta. Etelä-Koreassa Super Juniorin kaikki aktiiviset jäsenet olivat saattamassa Kanginia kun hän astui armeijan palvelukseen. E-Koreassa miehille pakollinen asepalvelus kestää kaksi vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että Kangin tulee takaisin (huhtikuussa) 2012.
Kuvien perusteella tämä tilanne oli kaikille hyvin vaikea, kyyneliä ja painuneita päitä nähtiin tasan 11 ihmisen edestä...
Tästä huolimatta juuri edellisenä viikonloppuna ensi-esityksensä saaneen kappaleen No Otherin esitys on jotain ihan muuta. Kaikki jäsenet ovat yhtä suurta hymyä ja energia on suorastaan käsinkosketeltavaa. En oikeastaan pysty edes kunnolla kuvailemaan kuinka hyvältä minusta tuntuu nähdä heidät niin hymyilevinä ja ainakin näennäisen onnelisena kaiken tapahtuneen jälkeen. Erityisesti Leeteukin hymy saa sydämeni sulamaan. Kun hän pystyy hymyilemään noin leveästi, pystyvät muutkin jäsenet olemaan vahvoja.
Rakastan Super Junioria olivat he sitten minkälaisia tahansa, mutta minulla on ollut ikävä heidän hymyjään. ♥



Kaikesta tästä tekee vielä jotenkin täydellisempää se että Heechul on taas kunnolla blondi... ♥______♥ 
Rakastan siis tuota biisiäkin aivan mielettömästi, mutta heidän esiintymisensä tekee siitä vielä sata kertaa paremman. ♥

---

Asiaan liittyen: Super Juniorissa vaikuttanut kiinalainen jäsen Han Geng on julkaissut uuden soolo-kappaleensa. Kappaleen nimi on (kai) My Logo. Vaikka alku muistuttaakin minua (ja kaikkia muitakin XD) Lady Gagan Poker Facesta, pidän siitä todella. On outoa kuulla häntä ilman Super Junioria, mutta asiaa helpottaa se, että tämä biisi on sentään kiinaksi (muutamilla englanninkielisillä osilla, mukaan luettuna tämän postauksen otsikko).


Kappaleen musiikkivideo saadaan näkyville 17. päivä, joten eikun sitä odottamaan! Kun tietää että Han Geng on mieletön tanssija, odotan suuria biisin koreografialta.

♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti