31. heinäkuuta 2010

Up & Down

Hupsista, tässä onkin ollut pieni tauko... ^^"
Toisaalta pakkaaminen ja kaiken näköisten asioiden valmistelu vie aikaa (ja hermoja) sen verran ettei ehdi miettiä mitä sitä teille kertoisi.

Noh, kokosin tuossa joku päivä listan eri jrock- ja kpop-artistien Twitter-, Youtube- ja Facebook-sivuista. Löytyy täältä ja linkki on myös sivupalkissa. Listalla ovat vain ne joista itse tiedän; voi siis olla, että jotain on jäänyt huomaamatta. Melkein kaikkia itsekin seuraan, joskin laitoin listalle myös muutaman joista en itse niin välitä, mutta joiden ajattelin kiinnostavan muita. Päivittelen tuota sitä mukaan kun saan uusista sivuista tietää ja minulle saa myös kertoa jos jonkun satutte tietämään. ^^

Tällä viikolla olen saanut postia Kanon Wakeshiman uuden albumin verran, joten siitä juttua myöhemmin. Samoin D'espairsRayn uusi albumi tulee minulle alkuviikosta (toivottavasti jo maanantaina). Samassa paketissa pitäisi olla myös Gazetten sinkku SHIVER.
(VAMPSin albumi BEAST saapui myös, mutta koska kärsin edelleen hieman ristiriitaisista tuntemuksista kyseistä bändiä kohtaan, päätin odottaa noin kuukauden ennen kuin rupean sitä edes kuuntelemaan. Siitä lisää silloin.)

Lähden tiistaina taas pariksi viikoksi muualle rentoutumaan, mutta ajastan tälle ajalle ainakin muutaman postauksen, joten kannattaa siltikin aina silloin tällöin käydä katsomassa onko päivityksiä tullut. :)

SHINee - Up & Down

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti