22. maaliskuuta 2012

SHERLOCK


Nyt se sitten vihdoin ilmestyi, nimittäin SHINeen uuden kappaleen Sherlockin musiikkivideo.



Ensinnäkin vähän tarinasta. Videolla SHINee on joitain Sherlockin tyylisiä etsiviä (oli vaikea arvata, eikö?), jotka selvittävä kadonneen jalokiven mysteeriä. Heidän sitten tutkiessa (taide)museossa sitä yhtä huonetta josta jalokivi katosi, kaikki vuorollaan näkevät salaperäisen tytön (SNSD:n Jessica), joka jättää jälkeensä vihjeitä jalokiven olinpaikasta. Siinä pojat sitten katselevat ympäriinsä ja lopulta kokoavat vihjeet yhteen ja tajuavat että jalokivi onkin piilotettuna siihen samaiseen huoneeseen. Erään taulun takaa löytyy salahuone ja pojat palauttavat jalokiven paikoilleen (ja pääsevät lehteen The New York News). Iloitessaan jutun ratkaisemisesta, Key surffailee uutuuttaan kiiltelevällä iWatsonillaan ja löytää vanhan artikkelin siitä tytöstä, jonka he kaikki olivat nähneet. Tyttö oli ilmeisesti jalokiven alkuperäinen omistaja tai jotain. Kummitus siis, mutta se tuli jo aikaisemmin selväksi kun Jessica haihtui silmien edessä.
Että sellainen tarina. Sinänsä on harvinaista, että SME:n videoissa on minkäänlaista seurattavaa tarinaa ollenkaan, mutta jos ne tarinat ovat tätä tasoa niin... No ei, ihan kivahan se oli. ^^ Ainakin oikeutti ihan kivoja vaatekertoja.










Tanssista sitten. En oikein osaa kuvailla sitä mitenkään järkevästi... Musiikkivideolta saa sellaisen kuvan, että tanssi on kappaleeseen sopiva... eli vähän sekalainen eikä siitä saa kunnolla otetta. Mutta nähtyäni sen live-esityksen (eli niin että tanssia näki paremmin kokonaisuutena) tulin siihen tulokseen, että se on ihan hieno. Tai no, tanssi on täynnä omituisia liikkeitä mutta SHINee on siitä hyvä, että se saavat oudotkin tanssiliikkeet toimimaan ihan kiitettävän hyvin. Eli tanssi on siis oudoista liikkeistään ja sekalaisuudestaan huolimatta hauska. Tai kenties juurikin niiden takia.

EDIT: Tämä video todistaa, että tanssi on kuin onkin suhteellisen nerokas. Kaikki osuudet nivoutuvat hyvin yhteen ja koreografia käyttää koko lavaa hyväkseen olematta kuitenkaan liian hajallaan. SHINee noin niin kuin yleisestikin osaa tanssia todella hyvin yhdessä, niin että liikkeet tulevat (silmämääräisesti) yhtäaikaa ja ihan tarpeeksi yhtä hyvin myös. Kappale on edelleen meh, mutta ainakin tanssissa on jotain katsottavaa. Good old SHINee ♥








Vaatteet ja hiukset olivat suurimmaksi osaksi hienot tai ainakin siedettävät, mutta Taeminin hiuslisäkkeet vetivät jonkun pohjan. Ne näyttävät niin toivottoman epäaidoilta, että silmiin sattuu. Ja minä jo ehdin innostua, että Taeminin Luciferin aikaiset hiukset olisivat tulleet takaisin (nekin olivat lisäkkeet, mutta paaaaljon huomaamattomammat). Aina ei voi voittaa.
Taeminin muut tyylit ja muut jäsenet olivat kuitenkin yleisesti oikein tyylikkäitä. Ainoa joka näytti jokaisessa tyylissään todella hyvältä oli Jonghyun. Keykin ihan melkein, vaikkakin Keytä ei voi arvostella, sillä hän on aina fabulous ja näyttää hyvältä ihan missä vaan.












Kappale voisi edelleen olla parempi kuin mitä se on nyt, mutta... eiköhän se siitä.

Näin jo SHINeen ensimmäisen comeback-stagen, ja Sherlockin ohella he promoavat nyt Strangeria, joka oli ihan mieletön livenä. Taeminin hiuslisäkkeetkin näyttivät jo paljon paremmilta hatulla peitettynä. ^^

Siinä se sitten kai on... SHINeen ensimmäinen comeback puoleentoista vuoteen. Täytyy ihan rehellisesti sanoa, että kyllä, petyin hieman, kun olen heitä niin kauan odottanut. But it's OK, se mitä saatiin on myös oikein hyvää, ja olen vain onnellinen että SHINeeltä on taas uutta materiaalia ja he ovat jälleen aktiivisia myös Koreassa. Seuraan heitä ihan hyvillä mielin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti