2. kesäkuuta 2012

MONSTER



Aikaisemmin tänä vuonna, siellä maaliskuun alussa, Big Bang teki pitkästä aikaa comebackin Koreassa. Nyt he ovat taas julkaisseet uuden kappaleen, tuon edellisen mini-albumin lisämateriaaliksi, tavallaan. Korealaiset tykkäävät julkaista ihan omassa tahdissaan.

Kyseinen kappale on nimeltään Monster ja no... se on taattua Big Bang -laatua enkä fanina oikein osaa sanoa mitään muuta kuin että tykkään. ^^
Kappaleessa on vahva biitti, mutta jouset ja piano tuovat siihen tiettyä surumielisyyttä. Tämä käy yksiin lyriikoiden kanssa (siltä osin kuin ymmärrän), joissa todetaan muun muassa että "I love you, baby I'm not a monster". Big Bangin kappaleissa pidän juurikin siitä räpin ja vokaalien vaivattomasta yhdistelystä jonka he taitavat niin hyvin. G-Dragonin ja TOPin tyylit sopivat hyvin yhteen, samoin Taeyangin, Daesungin ja Seungrin erilaiset vokaalit.

Video on vähintäänkin mielenkiintoinen, enkä edes huomannut kaikkia yksityiskohtia ensimmäisella kerralla.

Videossa Big Bangin jäsenet ovat jonkinnäköisiä vampyyri/demoni-olentoja, jotka yrittävät paeta vankilasta. Itse vangitsijoita ei videossa näy, eikä niitä jotka räjäyttelevät vankilaa palasiksi, ehkä tuhotakseen nämä selleistään karanneet vangit.
Videon värimaailma on hyvin... väritön. Sävyt ovat murrettuja ja mattamaisia, valkoista ja mustaa, harmaata ja beigeä. Ainoa kunnon väripilkku on G-Dragonin punaiset hiukset.
Jäsenien demonimaiset piirteet oli mielestäni toteutettu tyylikkäästi piilolinsseillä ja pienillä erikoisefekteillä, joilla luotiin kiiltoa heidän silmiinsä tai muutoksia ihoon. Vaatteet videolla ovat pääsääntöisesti jotenkin geneerisen futuristisia. Paljon nahkaa ja vöitä eri paikoissa. TOPin viitta ja hattu -yhdistelmä muistuttaa taasen menneestä ajasta ja hän vaikuttaakin eniten vampyyriltä (hänellä myös parissa kohtaa näyttäisi olevat vampyyrimäisen terävät kulmahampaat).

Jotkut seuraavista kuvista ovat hieman sumeita ja epätarkkoja, sillä sellaista kuvaustapaa käytettiin videossa tyylikeinona. Liikkuvana kuvana hyvännäköistä kyllä ja loi mukavasti tietynlaisen kaaoksen tunnelman, mutta vaikeuttaa kuvakaappausten ottamista. ^^"






























Katsokaa tuota pientä naista TOPin jalkojen juuressa... TOP on siis jättiläinen tässä. o__o 
Itsehän olen melkoisen heikkona kaikelle tällaiselle, siis vampyyreille ja demoneille ja sellaisille, kunhan ne on tehty juurikin näin tyylikkäästi ja vähäeleisesti kuin tässä videossa, joten tykkäsin myös videosta kovasti. Eihän siinä sinänsä juonen puolesta mitään hirveästi tapahdu, mutta faneille tämä on ihan hyvää silmänruokaa, ja miksei myös tämäntyylisestä muutenkin pitävälle.

Se täytyy kyllä sanoa, että alun maassa hirviönä ryömimisen kuvaaminen ensimmäisestä persoonasta sai minut hieman pahoinvoivaksi... mutta se helpotti heti kun päästiin vähän vakaampaan kolmannen persoonan kuvaamiseen. ^^"

Niin, ja ainoa asia joka videossa jäi ihan täysin oudoksi enkä keksi sille mitään järkevää selitystä on se, että miksi tuon vankilan pihalla on iso auto? Mitä se oikein tekee siellä kun se ei edes ole mikään armeijan auto (jolla oltaisiin siis voitu tuoda vaikka lisäjoukkoja karkureiden kiinniottamisen avuksi)? Tuli mieleen, että jos Big Bangin jäsenet oli tuotu kuvauspaikalle kyseisellä autolla ja se on sitten vahingossa jätetty keskelle pihaa "ei ole aikaa kuvata koko videota uudestaan, antaa sen auton olla siellä". x)

Siellä se auto seisoo...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti