21. syyskuuta 2010

Death Point

Huomenna on D'espairsRayn keikka ja juuri sopivasti ennen sitä saimmekin huonoja uutisia...

Tämän hetkisen kiertueensa jälkeen D'espairsRay jää tauolle. Määrittelemättömän pituisen tauon taustalla on Hizumin huono terveys. Hän on jo pidemmän aikaa kärsinyt mystisestä taudista kurkussaan, joka vaikeuttaa hänen laulamistaan. Tiedotteen mukaan hoitokeinoja on yritetty löytää ympäri Japania, mutta mikään ei ole vaikuttanut suuremmissa määrin. He pidättäytyvät siis kaikesta kiertue- ja levytystoiminnasta, jotta Hizumi voi rauhassa levätä ja hoitaa itseään. He sanovat tulevansa takaisin heti kun Hizumi on paremmassa kunnossa.

Tiedotteen voi lukea Facebookista (englanniksi ja japaniksi) ja OHP:lta (vain japaniksi).

Tiesin, että Hizumilla on ollut ongelmia kurkkunsa kanssa jo viime syksystä, mutta koska he ovat julkaisseet ja keikkailleet ahkerasti, luulin hänen olevan jo ihan kunnossa... siispä tämä ilmoitus oli aikamoinen shokki, myös sen näennäisen äkillisyyden takia.
Huomiselle keikalle on mukava mennä tietäen että se on viimeinen mahdollisuus nähdä heidät livenä ties kuinka pitkään aikaan... olen hyvin onnellinen että olen menossa (joudun olemaan päivän pois koulusta huonojen kulkuyhteyksien takia, joten olen myös ohimennen miettinyt josko jättäisin menemättä keikalle... onneksi päätin toisin). Toivottavasi he tulevat mahdollisimman pian takaisin, mutta toivon myös että Hizumi myös malttaa levätä kunnolla ja ihan oikeasti hoitaa itsensä kuntoon.
Tauoista puheenollen, ainakin Despalla on järkevä syy jäädä tauolle, toisin kuin monilla muilla... heidän kanssaan on sentään toivoa paluusta.


Albumista vain sen verran, että sitä on tullut kuunneltua paljon. Varmasti aivan mahtavaa kamaa livenä, en epäile yhtään. ♥

Kerron huomisesta keikasta heti kun vaan ehdin. ^^"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti