13. syyskuuta 2010

Day 1

Nämä nyt hieman venähtävät nämä postaukset... anteeksi! ;__;

Ajattelin kuitenkin parantaa tapojani edes sen verran, että aloitan tänään päivittäisen, kuukauden verran kestävän postaussarjan.
Nappasin tämän itse asiassa Facebookista, mutta se käy vallan mainiosti tännekin. Ideana on postata joka päivä joku sen päivän teeman mukainen biisi.

Ensimmäisenä sattuu olemaan varmaankin koko katraan vaikein keksittävä, eli:

Your favorite song (lempikappaleesi)

Minun on mahdotonta keksiä vain yhtä biisiä ylitse muiden... Loppukeväästä postailin useita lempikappaleitani tännekin:

Yritin kovasti miettiä tälle päivälle jonkun sellaisen biisin jota olen viime aikoina luukuttanut muita enemmän, mutta sekin oli yllättävän hankalaa. Päädyin kuitenkin kahteen kappaleeseen, jotka olen täällä aikasemminkin maininnut.

SHINee ~ Lucifer



Tätä olen soittanut kiitettävän paljon jostain heinäkuun puolesta välistä alkaen kun SHINee teki comebackinsä. He taisivat tulla juuri sopivaan aikaan täyttämään SuJun promojen loppumisen aiheuttaman tyhjiön ja mikäs siinä. En itsekään keksi syytä miksi tämä biisi iskee niin kovaa, mutta eipä se haittaa... kun tykkään, niin tykkään.
(Btw, kukas nyt paikkaa tyhjiön kun SHINeellä oli goodbye-stage eilen... ;___;)

BIGBANG ~ Beautiful Hangover



Tästä biisistä kerroin itse asiassa jo täällä, joten ei ehkä siitä sen enempää... just enjoy! ^^


PS: Näiden postausten tagi on 30daysofmusic, joten jos satun postailemaan näiden lisäksi jotain muutakin samana päivänä, voitte sen kautta päästä suoraan tähän listaukseen. Ja näitä siis riittää se 30 päivää. Joskus saattaa käydä niin, etten pysty millään postaamaan kyseisenä päivänä, jolloin ajastan postauksen. Yritän kuitenkin oikein kovasti olla jättämättä yhtään päivää välistä. ^^"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti