25. syyskuuta 2010

Beautiful Creature

(Varoitus: Tämä postaus keskittyy hyvin paljon Zeroon. Edetkää omalla vastuulla.)

D'espairsRayn keikka oli sanalla sanottuna täydellinen.
Odotin keikkaa innolla monestakin syystä. Tiesin Despan olevan mieletön livenä, sillä olen heidät aikaisemminkin nähnyt (viime vuoden heinäkuussa Nosturilla) ja jo silloin Zero teki minuun vaikutuksen läsnäolollaan (se hymy).
Tänä vuonna... olin Zeron puolella lavaa (ihan tarkoituksella, tietenkin) ja sain ehkä tähän astisen keikkalu-urani pahimman fanityttökohtauksen kun kyseinen basisti asteli lavalle. Minulla oli hänestä päässäni tietynlainen kuva ja olin hehkuttanut hänen näkemistään jo piiiiitkän aikaa, mutta siltikin hän oli niin paljon täydellisempi kuin mitä muistin ja olin ajatellut. Zeron lempeä hymy, yleisön kiusaaminen ja yleinen lahjakkuus takasivat sen etten pystynyt kiinnittämään hirveästi huomiota muihin jäseniin. Jopa encoren aikana, kun Hizumi oli lähes ilman paitaa, ei katseeni kovin kauaa vokalistissa viihtynyt vaan hakeutui automaattisesti lavan vasempaan reunaan.
Toivotonta.

Sen verran kyllä muitakin ehdin katsomaan, että hyviltä he kaikki näyttivät, tosin Karyun hiukset olivan vähän oudot (helmiä?). Tsukasan taasen olivat todella hienot, harmi vain ettei häntä näkynyt sen enempää, hän kun hipsi suoraan rumpujensa taakse ja pois, käväisemättä lavalla ollenkaan (paitsi viskomassa parit rumpukapulat). Hizumi... no hänellä oli hyvin avoin paita (koko keikan ajan noin puoleen väliin yläruumista auki) ja encoren aikana se oli jopa kokonaan auki. Fanitytöt eivät varmasti valittaneet yhtään... ;)
Ja Hizumi kuulosti tapansa mukaan todella hyvältä. Kaikki kunnia hänelle siitä, että hän onnistuu kuulostamaan täydelliseltä, vaikka hänen kurkkunsa on huonossa kunnossa. Toivottavasti hän paranee pian.

Toisin kuin viime vuonna (kun he tyhjensivät lavan irtaimiston yleisöön vasta keikan lopussa), jäsenet viljelivät plektroja ja vesipulloja hyvin avokätisesti koko keikan ajan, varsinkin Zero.
MC:itä ei ollut kuin kaksi tai kolme ja nekin ihan pikaisia yleisön huudattamisia. Ei kyllä haitannut yhtään, musiikkiahan sinne oltiin tultu kuuntelemaan.

Biiseistä... tunnistin kaikki, mutta vain harvoista muistin myös nimen. Kuuntelin kuitenkin jälkeenpäin heidän biisejään läpi ja sain 14 kappaletta joista olen ihan varma että ne soitettiin. Järjestystä en kuitenkaan muista muuten kuin että Mirror oli taasen encoren viimeinen biisi (encoressa yhteensä kolme kappaletta). Laitan kuitenkin jonkinmoisen listan tähän. Jos joku oli keikalla ja sattuu muistamaan enemmän, saa mielelllään kertoa. :)

Lost in re:birth
Human-clad Monsters
Abyss
Devil's Parade
Marry of the blood
Mirror
Hollow
13 -thirteen-
Redeemer
Love is Dead
Death Point
Dope
Garnet
in vain

Minusta settilista oli juuri sopiva yhdistelmä uusia ja vanhempia biisejä, pidin todella paljon.

Myyntipöydästä mukaan tarttui tälläkin kertaa vain paita. ^^


♥ ♥ ♥

D'espairsRay ~ Marry of the blood -bloody minded mix-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti