24. huhtikuuta 2010

Follow me, follow me!

Noniin... koska en oikeastaan muutakaan keksinyt, tämä postaus tulee olemaan täynnä linkkejä. Laitan tänne nyt linkkejä bändien ja artistien erilaisille virallisille sivuille. Ajattelin jättää ihan viralliset kotisivut linkittämättä, koska sen infon pystyy helposti löytämään muutenkin (ja ei niitä kukaan halua nähdä kuitenkaan ;) ). Jos kuitenkin joku haluaa tietää jonkun tietyn bändin (mieluiten sellaisen jota itse kuuntelen) kotisivun, kommentoi, niin voin sen sinulle kertoa (sikäli mikäli satun tietämään). :D
So, here we go!

Miyavin Twitter on muuten useinkin harvinaisen hauskaa kamaa, varsinkin aprillipäivänä miehellä oli ihan omaa hauskaa.
Miyavin YouTube Viime maailmankiertueen aikana Miyavi päivitteli tätä kanavaa useinkin lyhyillä pätkillä lavalta ja sen ulkopuolelta. Viimeisin video on SURVIVEn Myspacen Livestreamissa esitetty versio.
Miyavin Facebook Lähinnä samaa infoa kuin Myspacessa, mutta ainahan on kiva Facebookissakin kannattaa pitämäänsä artistia.
Miyavilla on myös ihan "henkilökohtainen" sivu Facebookissa, mutta hän teki sen (luulisin) vahingossa, ennen kuin tajusi tehdä fanisivun. Tuollaiseen henk.koht. sivuun kun ei voi lisätä ystäviä enempää kuin 5000. Jos sattui kerkeämään siihen jengiin, voi nyt brassailla olevansa Miyavin ystävä. XD Ei siitä muuta iloa ole, hän päivittää sitä harvoin, ja silloinkin yleensä vain kuvaansa. Sivua ei edes näe, jos ei ole itse Facebookissa. Aina voi kokeilla josko hän lisäisi vielä kavereita, mutta epäilen vahvasti.
Miyavin Myspace Blogia päivitetään lähes säännöllisesti ja Miyavi jopa kääntää omat kirjoituksensa itse englanniksi (tai lähinnä vain kertoo saman asian englanniksi, ei välttämättä käännä sanan perinteisessä merkityksessä). Hyvin mielenkiintoista luettavaa joka tapauksessa, suosittelen.

Vaikka An Cafe onkin nyt tauolla, kaksi heidän jäsenistään ovat suhteellisen aktiivisia omilla tahoillaan.
Mikun Twitter Miku oppi tuossa jonkun aikaa sitten laittamaan kuvia tuonne joten nyt niitä taitaakin tulla joka päivä. XD
Terukin Blogi Jos osaa japania, niin sitten vain lukemaan? Hänelläkin on kivoja kuvia, jos ei muusta ymmärrä. :')

D'espairsRayn Twitter Täällä on samat päivitykset kuin seuraavassakin, eli
D'espairsRayn Facebook Ainakin vielä toistaiseksi heidän päivityksiään voi katsella vaikka ei sattuisikaan itse olemaan Facebookissa. Heillä on tuolla myös ihan pelkästään Facebookissa julkaistuja kuvia ja videoita, eli tuolla kannattaa vierailla. :) Ja heidän englanninkielisestä päivityksestään on vastuussa herra James, joka on harvinaisen hauska kaveri.

Naamakirja intoilu jatkuu, sillä
VAMPSin Facebook löytyy tuosta linkistä. Heidänkin englanninkielinen päivittäjänsä, J, on todella huvittava heppu; hänen juttujaan on aina hauska lukea. On muuten myös vastuussa heidän Myspacestaan, mutta siellä ei ole nyt vähään aikaa näkynyt päivityksiä.

Girugameshin Twitter En tätä hirveästi itse seuraa vaikka se tuolla kirjanmerkeissä kummittelee... näin äkkivilkaisulla näyttäisi siltä että Ryo tykkää päivitellä sitä aika usein.
Girugameshin Myspace Tätä seuraan enemmänkin ja blogia päivitellään käännetyillä versioilla (arvatenkin) heidän blogistaan jossain muualla. Viihdyttävää materiaalia. ^^

Super Juniorin pojista nyt viidellä (kuudella) on oma Twitter.
Shindong
Sungmin
Donghae
Siwon
Heechul
Henry Lau

En laittanut kaikille Myspace-sivua vaikka heillä sellainen oliskin, jos niitä päivitetään harvemmin. Jos kiinnostaa tietää, saa tietenkin kysellä. :)
Itselläni ei vielä ainakaan ole Twitteriä, joten näistä ketään voi "seurata" mutta onnistuu se onneksi ilmankin.
Ei näitä nyt tämän enempää sitten tullutkaan kun asetin itselleni Myspac- ja OHP -rajoitukset. XD
Jos vielä kolmannekin kerran sanon, että jos jäi mietityttämään jonkun bändin joku sivu, etkä itse onnistu löytämään, niin kaikin mokomin saa kysyä ja yritän vastata parhaani mukaan. :D
Jos jokun mielestä joku sivu jäi puuttumaan, siitäkin saa sanoa, niin korjaan asian mielellään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti