15. huhtikuuta 2010

Not Very Ladylike

En sitten kirjoitellutkaan enää eilen, kuten varmasti kaikki on jo huomanneet. ^^" Anteeksi siitä, on taasen hieman muita kiireitä ja niiden takia olen väsyneempi kuin yleensä, joten kirjoittaminen (tai aiheiden keksiminen) on taas jäänyt vähän vähemmälle. Mutta haluan jälleen toistaa, että en todellakaan ole tätä ihan näin helpolla lopettamassa, kyllä minä sitä aikaa taas löydän! :)

Tein taasen hieman tilauksia, kun CDJapan minua heitti sähköpostilla päin naamaa. Tällä kertaa saan odotella VAMPSin uutta sinkkua (taas... näitä on siis tulossa nyt jo kaksi) ja sitä DVDtä jota en tilannut heti kun se tuli myyntiin (VAMPS Live 2009 USA).

Samaisessa sähköpostissa kummitteli myös Gacktin uusi sinkku, mutta kun seurasin linkkiä heidän sivuilleen, siellä oli vain ilmoitus että sivua ei löytynyt... kai se sitten oli joku CDJapanin varaslähtö tai jotain... yleisesti ottaen kyseinen kauppa on kyllä ihan hyvin perillä julkaisuista ja muista.


Aloitin tuossa... eilen(?) katsomaan uutta korealaista draamaa, Oh My Ladyä. En kerennyt katsomaan edes ensimmäistä jaksoa kokonaan, mutta hyvältä vaikuttaa. :D Miespääosaa esittää Super Juniorin Siwon (arvaako joku jo miksi ylipäätään rupesin kyseistä draamaa katsomaan? ;) ) ja hän yllätti minut hyvin positiivisesti! Hän nimittäin osaa jopa näytellä, vaikka jostain syystä olisin luullut toisin. :D


En oikein muuta voi draamasta vielä sanoa, kuin että luulisin pitäväni siitä paljonkin. :) Kertoilen myöhemmin mitä pidin... se saattaa kyllä kestää, sillä draama alkoi vasta hiljattain... mutta kunhan loppu joskus koittaa. :D

En taida teitä tämän kauemmin epämääräisillä horinoillani pitkästyttää, joten koettakaa kestää tätä hiljaisuutta vielä vähän!
Kommentteja saa aina jättää, ihan mistä vaan aiheesta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti