6. huhtikuuta 2010

Prelude

Tänään tuleekin sitten ruhtinaalliset kaksi postausta!

Tärkein ensin ihan ikiomassa postauksessaan, eli

Versaillesin liput tulevat myyntiin torstaina 8.4. !!!


Lipunmyynti alkaa kello 9:00 ja liput maksavat 30 euroa (+ palvelumaksut ja mahdolliset toimituskulut).
Huomatkaa luetelluista "säännöistä" sellainen erikoisuus, että alle 14-vuotiaat pääsevät sisälle vain täysi-ikäisen seurassa. Erikoista siis siksi, että ikäraja on aikaisemmin ollut 12 (muistaakseni ainakin; voin olla väärässäkin).
Harvinaista on myös ovien aukeaminen vasta kello 20:00, joka kenties tarkoittaa sitä että keikka itse alkaisi vasta puoli kymmenen maissa? No, sen näkee sitten lipusta. Mietin vain, että olenko jotenkin harhaluuloinen kun näen nuo kaksi seikkaa Tavastian yrityksinä pitää hieman nuoremmat katselijat pois keikalta tai siis ainakin tietyn valvonnan alaisena?
Ihan miten vaan, itseeni se ei kuitenkaan vaikuta puoleen tai toiseen, kun satun itse täysi-ikäinen olemaan. ;)
Niin, ja jonottaa saa taas 3 tuntia ennen ovien aukeamista. Kaikkihan sitten tajuaa, että tätä sääntöä kannattaa totella; se on ihan yhtä paljon jonottajien turvaksi kuin kaikkien muidenkin. Urho Kekkosenkatu ei kuitenkaan ole mikään maailman levein, ja siinä on suhteellisen vilkas liikenne, ratikoista puhumattakaan. :)

Nyt rupean sitten kirjoittelemaan eilisestä LM.C:n keikasta, joten siitä lisää sitten myöhemmin tänään!

3 kommenttia:

  1. Oli muute ihan sikakivaa keikalla. tosi siistiä ku maya siinä yhessä vaiheessa sano et i love you ei vaan huudattaakseen yleisöö vaan spontaanisti. ja käys kattomassa niiden myspacen blogi hesasta. Aiji hehkuttaa ihan täysillä sitä keikkaa, eikä ihme! Denki määään tais muute yhessä vaiheessa juua energiajuomaa tai jotai..
    iih, iha sama tunnelma ku despan jälkee ku zero kirjotti blogiin et kiiiitos ja oli iha fiiliksissä. mayaha sano et we will never forget this. tässähä iha liikuttuu!

    versaillesii on kyl pakko päästä!

    -Chirish

    VastaaPoista
  2. Päätit sitten tähän kommentoida, etkä tuohon toiseen... mutta ei se mitään. :D
    Ah, mä unohdin sen energiajuoman! Kaksi tölkkiä Red Bullia putkeen. XD Ei kyllä itse pystyisi siihen. :D

    VastaaPoista
  3. joo huomasin sitte vasta jälkikätee enkä jaksanu korjata 8)

    VastaaPoista