4. huhtikuuta 2010

it's not stealing, it's called commandeering!

Heipähei ihmiset, maan asukkaat ja kaikki muut olennot siellä!
S in da house 8) päätimme K:n kanssa kaapata Päivin blogin kun hänen kämppänssä pääsimme kerrankin raidaamaan ja odotella LM.Cn keikkaaa muahahaha. vähän laatua tähän törkyiseen blogiin!
Päivän aikana ollaan tultu vrllä ajoissa, syöty mäkkärit, kuunneltu liikaa LM.Ctä, tanssittu EDO FUNKIA ja nyt soi libra <3 Tehtiin myös koe ja todettiin että kokis lightilla, pepsi maxilla ja zerolla on eroa. ei siis despan zerolla. tämä on hauskanpitoa ala tylsät nörttivanhukset. be very afraid our young ernu friends! Haluais kyllä pölliä päiviltä yhtä sun toista, mutta jääköön nyt tällä kertaa kun tilaus jaappanista oli tullut minulle eli S:lle eli Chirishille. siellä kurkisti buck-tickin memento mori ja deluhin yggdalive. JES JES JES. rakastan <3 mitäs muuta. raitasukat on mukana, katostaan josko ernuunnun huomenna vai en. toivottavasti denki man on lmcn mukana. mutta joo ihanaa kun viiden kuukauden ja päivän keikkaselibaatti päättyy vihdoinki ja pääsee orgasmisoitumaan keikalle <3 huomenna pukeuden hameeseen ja mustaan röyhelöteepaitaan ja pinkkiin läpättimeen. tulen todellakin jäätymään mutta oh well.. ainaki keikalla tulee aina kuuma!
Mutta nyt puheenvuoro K:lle! Chirish over and out! (anteeksi lapsellisuuteni, kyllä 21 kohta lasissa ja henkinen ikä edelleen 10 vuotta)

-Martti Ahtisaari
-Hattivatti
-Jared Leto vai Dalai Lama?
"Mitkä on teidän suosikkikokikset?
  - Pepsi.
  - Zero.
  - Light."

- "Vanha, hot japanilaismuusikko?
   - No, niitä on aika paljon.
   - ainoa oikea vastaus on joko hyde tai atsushi sakurai!"

-X Rubikin kuutiossa - bändin koko pieneni

-K voitti Uunossa vasta Orivedellä.

-Suklaamunayllätys-Fail



Eiköhän tämä ollut tässä, vi ses tai pikemminkin ehkä päivi kaappaa bloginsa joskus takas. ehkä BD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti