22. toukokuuta 2010

and I love... Kpop

Halusin laittaa korealaiset lempibiisini omaan postaukseensa sillä pidän niistä eri syistä kuin japanilaisesta musiikistani. Korealainen poppi piristää ja saa minut hymyilemään. Sitä on helppo kuunnella, oli sitten hyvällä tuulella tai vaikka hieman väsynyt. Super Junior toimii erityisen hyvänä piristysruiskeena niin biiseillään kuin esiintymisilläänkin. Kuten olen aikaisemminkin tainnut sanoa, tämä (siis piristävyys) taitaa olla se isoin syy miksi ylipätään ryhdyin kuuntelemaan kpoppia. Tästä taitaakin olla muuten vain pari viikkoa vajaa vuosi kun omat ilopillerini löysin. ^^
Sen enempää jaarittelematta menen suoraan asiaan:

Super Junior - U
Ensimmäinen kuulemani SuJun biisi. Lienee sanomattakin selvää, että tällä on erityisasema, ja se on vieläkin aivan yhtä hyvä kuin silloin.


Super Junior - Miracle
En voi koskaan olla hymyilemättä kun kuulen tämän biisin, heti ensimmäisistä sävelistä lähtien. Erittäin suloinen videokin. ;)


Super Junior - Sorry sorry
Tämä taitaa olla ensimmäinen korealainen biisi jonka mukana pystyin laulamaan, edes vähän. Kertosäkeistön nimittäin osaan jo täydellisesti. Sitten kun vielä onnistuisi tanssimaankin... xD
Tästä on olemassa dance-versio, sekin on katsomisen arvoinen.


Super Junior - It's You
Todella hyvä kappale, ei siitä muuta. ♥
Tästäkin on olemassa myös dance-versio. Suosittelen senkin katsomaan; SuJun pojat eivät koskaan lakkaa ihmetyttämästä minua tanssitaidoillaan.


Super Junior - Bonamana
Jos vilkaisee Last.fm:ni, huomaa miksi tämä on tässä. Rakkautta ensi kuulemalla, tämäkin.


Super Junior - Shake it up!
Pidin kaikista SuJun neljännen albumin biiseistä mutta siellä oli muutama jotka jäivät erityiesti mieleen ja niistä kaksi on tämä ja Bonamana. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan myös muut albumin kappaleet (linkit niihin löytyy täältä).


Jotta tästä postauksesta ei kuitenkaan tulisi aivan täysin SuJu painoitteinen, seuraavaksi muutama kappale myös muilta artisteilta:

SHINee - Ring Ding Dong
Aluksi katselin tätä vain ihan läpällä (tanssi on hauskimpia, joita olen ikinä nähnyt), mutta kun rupesin kiinnittämään tähän enemmän huomiota, tajusin että hehän osaavat oikeasti tanssia! Ja kappalekin on hyvä, joten mikäs siinä. :D


SNSD (Girls' Generation) - Oh!
Tämä taisi olla se biisi, joka sai minut innostumaan muistakin korealaisista kuin vain SuJusta. En osaa selittää miksi pidän tästä kappaleesta niin paljon (äärimmäinen tyttöily ei oikein ole minun lajini), mutta jokin siinä vain iskee ja kovaa.


f(x) - NU ABO
Tämä on suhteellisen uusi tuttavuus (biisi, mutta myös bändi). Jokin tässä kappaleessa sai minut koukuttumaan heti ensimmäisestä kerrasta lähtien. Ihastuin myös koko bändiin NU ABO:n live-esityksen myötä. Bändi on vielä nuori, heidän debyytistään ei kai ole vielä edes vuotta mutta uskallan ennustaa että näistä tytöistä tulee vielä todella suosittuja ja hyvä niin. He todellakin ansaitsevat sen.


f(x) - LA chA TA
Tyttöjen debyyttikappale ja hyvä sellainen onkin. Musiikkivideo esittelee tytöt hyvin.


♥ ♥

Aikaisemmat osat:

2 kommenttia:

  1. k-pop on aivan mahtavaa kamaa! Itsellänikin on Bonamana varmaan soitetuin kappale SUJUlta,vaikka lempibändini on SHINee!
    Muuta en osaa sanoa kuin,että hyvä musiikkimaku sulla ainakin on! :"))

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitos! SHINeeltä en vielä kovin montaa biisiä ole kuunnellut, ehkä jossain vaiheessa siihenkin innostun. Yksi bändi kerrallaan. ;)
    Bonamana ainakin todistaa sen ettei SuJu ole menettänyt otettaan vaikka heillä on hankaluuksia ollutkin. ^^

    VastaaPoista