6. toukokuuta 2010

and I love... vol. 1/2

Mainitsin tuossa pari päivää sitten miettiväni postauksia lempibiisiestäni. Pohtimisen ja ankaran karsimisen jälkeen sain listani yhteensä 21 biisiä. Olen jaoitellut ne kahteen eri postaukseen ja tässä olisi nyt tarjolla ensimmäinen! :D
Yritän vähän selvitellä miksi juuri nämä biisit, mutta useimmissa tapauksissa minulla ei oikein ole mitään kunnon syytä... ne vain ovat iskeneet heti kättelyssä enkä ole niistä ensikuuleman jälkeen päässyt eroon.
(Nämä ovat ihan mielivaltaisessa järjestyksessä.)


Girugamesh - crying rain
Last.fmstä voi huomata, että tämä on soinut hyvinkin ahkeraan aina siitä lähtien kun sinkku julkaistiin alkusyksystä 2009. Olen tätä kuunnellut monet tunnit repeatilla, eikä se vieläkään ole käynyt tylsäksi. Aivan ihana kappale; varsinkin Satoshin vokaalit.



9GOATS BLACK OUT - Den lille havfrue
Tämä on itselleni jollain tapaa hyvin nostalginen biisi. Kuuntelin tätä (ja 9GBOia muutenkin) hyvin paljon syksyllä 2008, kun olin juuri muuttanut omilleni. Sen ajan muistot tulevat hyvin vahvana mieleen. Siksi (tai kenties siitä huolimatta) tykkään tätä aina kuunnella.



abingdon boys school - Kimi no uta
Yksinkertaisesti vain mielettömän hyvä kappale. Tähänkin liittyy tietyt muistot, sillä olen tämän saanut nähdä livenä. :)



VAMPS - Sweet Dreams
Tämän kappaleen lyriikat ovat aivan ihanat ja todella merkitykselliset, myös itselleni. Hyden ääni kruunaa upean kokonaisuuden.





Versailles - Serenade
Itsestäänselvistä syistä en voi lopettaa tämän kappaleen kuuntelemista. Käsittämättömän kaunis kappale käsittämättömän kauniille ihmiselle. Jos joku (minun lisäkseni) ei koe pystyvänsä katsomaan tämän PV:tä, voi kuunnella pelkän audion täältä.





Miyavi - Itoshii hito (dokusou ver.)
Yksi kaikkien aikojen lempikappaleistani. Tämä esiintyminen sai minut rakastumaan tähän kappaleeseen ja on edelleenkin minulle rakkain versio. Tässä kuitenkin eri akustinen versio, sama kuin Fan's Best -kokoelmalla.




the GazettE - Without a trace
Gazette tuotti minulle ongelmia tämän postauksen miettimisen aikana, sillä aluksi listassa oli melkein kaikki DIMin kappaleet ja aika paljon muitakin... mutta sain sentään valikoitua kaksi yli muiden ja toinen on tämä. Without a trace varasti sydämeni heti ensimmäisten nuottiensa aikana eikä ole vielä sitä takaisin antanut. Rukin ääni saa aina aikaan kylmiä väreitä, mutta erityisesti tässä.





hide - Hurry go round
Eräs lempikappaleeni hideltä, enough said. Pieni varoituksen sana kuitenkin PV:stä... se on hyvin nostalginen sillä se on tehty hiden kuoleman jälkeen. Edetkää omalla vastuulla jos hide on teille yhtä tärkeä kuin minulle.




X - Voiceless Screaming
Toshin ja Taijin masterpiece. Uskomattoman kaunis kappale ja erityisesti tämä live tuo sen parhaita puolia esille. (Alussa Pata ja Taiji vetävät White Wind from Mr. Martinin)





X - Say Anything
Ei tästä hirveästi mitään voi sanoa... Rakastan ♥









Osa kaksi on tulossa lähipäivinä, ehkä jo huomenna, so stay tuned!!



//EDIT




PS: Kukaan ei sitten kommentoi yhtään mitään X:n hiuksista, onko selvä? I know, ne on naurettavan isot, mutta that's X, eikä sillä ole muutenkaan mitään tekemistä minkään kanssa, joten jättäkää ne rauhaan. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti