29. huhtikuuta 2010

Resonance

Saman päivän puolellehan tämä meni, kun taisi olla yli puolenyön kun tuon edellisen postasin...

Myyntipöydästä tosiaan nappasin mukaani paidan ja molemmat minialbumit.

Ambivalent Symphonye

Vanguard -for the muses-


Julistekin olisi ollut kiva, mutta rahat loppuivat kesken. <__<"

Ambivalent Symphonyen mukana oli vielä DVDkin, jossa on Resonancen ja Vanguardin PV:t. Sanomattakin on varmasti selvää että nämä kaksi minialbumia joutuvat nyt suurkulutukseen.


Tämän enempää en valitettavasti nyt saa aikaiseksi... levottoman yön jälkeen ajatus ei oikein kulje ja arki painaa päälle... Rakastan keikkoja mutta vihaan niiden jälkeistä tunnelmaa.

Beautiful Pictures

En useinkaan ole ihan näin murtunut keikkojen jälkeen, mutta täytyy myöntää että exist trace veti minut kyllä mukaansa ihan täysin. Niin täydellisesti nautin keikasta, etten olisi halunnut sen loppuvan koskaan, enkä ainakaan niin nopeasti kuin se lopulta tuntui menevän. Keikka tuntui kestävän vain hetken ja lopun koitettua huomasin toivovani ettei minun täytyisi palata arkeen ollenkaan vaan voisin jäädä bändin luomaan onnelliseen maailmaan.

Pienen alkusähläyksen jälkeen (Tavastian henkilökunta riehui jotain... siirsi kai lavan ja yleisön välissä olevaa aitaa lähemmäs lavaa tai jotain) keikka meni loistavasti. Jokainen jäsen oli täysillä mukana, eikä menosta puuttunut tunnelmaa laisinkaan. He ottivat kontaktia yleisöön eikä kukaan (jäsenistä tai yleistöstä) jäänyt vaille huomiota.
Keikan aikana oli useampi hetki jotka jäivät elävästi mieleen. Yleisön hartaan hiljaisuuden, taustamusiikin ja lavan valojen aikaansaama tunnelma bändin jäsenien ympärille synnytti moneen otteeseen hetken, jonka tunnelmaa ja visuaalisuutta voi kuvailla vain äärimmäisen kauniiksi. Ne jäävät sieluni silmiin kauniiksi kuviksi.
Yleisö taisi olla pienin mitä itse olen tähän mennessä nähnyt, mutta se ei menoa haitannut millään lailla. Kyllä pienestäkin porukasta ääntä irtoaa, se todistettiin moneen otteeseen illan aikana.
Kuten jo aikasemmin sanoinkin, Joun ääni on raikas ja tuo mukavaa vaihtelua, mutta pystyy hänen äänensä muuhunkin. Jou on todella monipuolinen laulaja ja hänen äänensä kestää erinomaisesti myös livenä. Hän eläytyi lauluunsa esimerkillisesti ja tämän takia muistutti minusta ajoittain Gazetten Rukia (tämä on siis äärimmäinen kohteliaisuus, jos joku ei satu tietämään).
Miko oli menossa mukana välillä hyvinkin energisesti, pomppien ja moshaten muiden mukana. Hän osallistui myös taustalauluihin kauniilla äänellään. Omi taasen oli rauhallisempi tai oikeastaan hänen energiansa vain ilmeni eri tavalla. Ainakin hän osaa karjua hyvin uskottavasti. En ikinä olisi uskonut pitäväni murinaa muistuttavaa ääntä kauniina... Molemmat ovat loistavia kitaransoittajia ja onnistuivat sooloissaan (ja muissakin osissaan) virheettömästi.
Naoto jäi minulla hieman vähemmälle huomiolle, lähinnä sen takia että en häntä lyhyyteni takia hirveästi nähnyt. Mutta niinä hetkinä kun hän oli näkyvilläni, hän kyllä teki vaikutuksen soittotaitonsa lisäksi läsnäolollaan.
Mally toki istui tiiviisti piilossa rumpujensa takana, mutta hän sai aivan yhtä paljon huomiota kuin kaikki muutkin. Myös hänen taitonsa huomattiin; eivät exist tracen rumpukuviotkaan ole sieltä helpoimmasta päästä.
Jäsenet myös toimivat todella hyvin yhdessä, jo heidän yhteistyötään oli ilo katsella, muusta esiintymisestä puhumattakaan.
Kaikki jäsenet tuntuivat olevan aidosti iloisia ja onnellisia siitä, että olivat päässeet tänne uudestaan ja että me olimme saapuneet paikalle heitä kuuntelemaan. Ilmeisen kielimuurin takia MC:t olivat harvassa ja lyhyitä, mutta heidän muusta käyttäytymisestä huomasi kyllä ihan tarpeeksi hyvin kuinka paljon he arvostivat pientä yleisöään.

Ilta jätti jälkensä ja monelta muulta keikalta tutun ikävän, vaikkakin ikävä ei ole useinkaan ollut ihan näin suuri. En olisi erityisesti Omia ja Jouta, mutta myöskään Mikoa, Naotoa ja Mallya halunnut päästää ollenkaan pois; olisivat mielummin jääneet tänne ja viettäneet hieman enemmän aikaa minun kanssani. Toivottavasti he kuitenkin tulevat pian takaisin (kuten lupasivat) ilostuttamaan meitä musiikillaan ja lavakarismallaan.

♥ ♥ ♥

PS: Kerron huomenna ensin hieman nukuttuani lisää keikan fyysisestä saaliista.

28. huhtikuuta 2010

Ambivalence

Jaahas... 9GOATS BLACK OUT jää sitten tauolle. Mikä siinä on, että bändit jäävät tauolle erityisen upean albumin jälkeen? Tauot ovat muutekin fanien kiusausta... kun vaikka kuinka sanotaan että tullaan kyllä takaisin, niin useimmiten he vain häipyvät jonnekin kaikessa hiljaisuudessa. Noh... toivotaan että 9GBO:sta kuullaan vielä joskus, he kun ovat taasen sellainen bändi jonka ei soisi koskaan lopettavan kokonaan.
Toki toivon heille kaikkea hyvää... jos heistä nyt erikseen edes kuuluisi jotain, niin hyvä niin.

Meanwhile, kuuntelen tässä parasta aikaa exist tracea ja kuten aavistelinkin, ihan hyvää musiikkiahan he soittavat. :D Jyoun ääni on mukavaa vaihtelua tähän VK:n miesvaltaiseen vokalistien ryppääseen. Hyvin raikas ja omaperäinen, eikä muutkaan jäsenet taidoilaan toiseksi jää. Keikkaa odotellessa~

27. huhtikuuta 2010

Mixed




 Öhöm, huomenna keikka? En vieläkään ole exist tracea kuunnellut oikeastaan edes nimellisesti, joten en todellakaan tiedä mitä huomisillalta odottaisi. Ehkä kuuntelen tänään joitain biisejä... tai huomenna aamusta. Ainakin voin nyt sanoa aikoneeni, vaikken luultavasti saakaan aikaiseksi. En kuitenkaan usko että keikasta ihan kidutusta tulee, kyllä sieltä aina jotain hyvää löytää, vaikka sitten jäsenten esiintymisasut, jos ei muuta. :) Tytöt onnistuvat kyllä näyttämään jopa androgyynisemmiltä kuin useimmat VK-miehet, ja se on aika paljon sanottu se! Tällä hetkellä taidan sitä odottaa eniten, siis heidän ulkonäköään (nyt hys siellä nurkassa; kun puhutaan visual keistä, ulkonäkö on aivan yhtä tärkeää kuin musiikkikin).
Ja pääsenpähän näkemään taas S:ää, hän tulee taas keikkaseuraksi, jos VR vain onnistuu hänet perille saamaan. :D

Nyt kyllä ärsyttää eräs asia... nimittäin VAMPSin maailmankiertue. He ovat ilmoittaneet (tähän mennessä) siihen kuuluvan huimat kahdeksan keikkaa: 3 USAssa, 1 Chilessä, 2 Euroopassa (Ranska ja Espanja) ja 2 Kiinassa. Tuo on kyllä maailmankiertue siinä mielessä, että se käy useammassa maassa ympäri maailmaa, mutta keikkojen määrän takia en sitä kyllä kiertueeksi kutsuisi... varsinkin kun keikkojen välissä on useimmiten useampi päivä väliä. Ehkä jollekin pienemmälle ja ei-niin-suositulle bändille tämä olisikin ihan hyvä määrä keikkoja, mutta VAMPS on kuitenkin kieltämättä suosittu. Heillä on jo ollut pari isoa kiertuetta Japanissa ja myöskin suhteellisen pitkä kiertue USAssa. Nyt ilmoitettu kiertue on kuitenkin todella pieni noihin verrattuna.
Toki voi olla, että keikkoja on vielä tulossa lisää (ja todellakin toivon näin!!) mutta koska kiertueen tämähetkiset pysähdyspaikat ilmoitettiin jo noin kuukausi sitten, en voi olla ajattelematta jo pahinta...
Ja sitäkään en tajua, että jos nyt on vain kaksi keikkaa Euroopassa, niin ei Espanja ole se paras vaihtoehto. Eniten (Jrockia) myyvät maat täällä taitavat olla Saksa, Ranska ja (uskomatonta) Suomi. Ei Espanja ole lähelläkään edes Suomea, puhumattakaan Saksasta. Niin, että ihmeellisiä valintoja ovat siellä Jaappaniassa taas tehneet... mutta toivotaan, että tulevat järkiinsä ja VAMPSille saadaan useampiakin keikkoja tälle mantereelle.

Eilen oli tämän kurssin viimeinen japanintunti. Onneksi ensi syksynä tulee tietenkin jatkokurssit; sellaiselle olen aikonut mennä. Yritän päästä saman opettajan kurssille, tykästyin nimittäin hänen opetustyyliinsä (ja sitten ainakin käytetään samaa kirjaa, niin ei tullut sitä ihan turhaan ostettua). Kirjasta puheen ollen, käytimme tämän opettajan ja hänen kollegansa yhdessä tekemää kirjaa, tai oikeastaan sen "prototyyppiä" eli monistepinoa puolivalmiista versiosta. Varsinainen kirja ilmestyi vasta tuossa maaliskuun lopussa (erinäisten viivästysten jälkeen), joten emme sitä ehtineet käyttää kuin ihan muutaman kerran. Kirja on siis nimeltään Michi -tie japanin kieleen-.


Itse pidän kirjasta; se on värikäs (normaalin harmauden sijaan) ja asiat ovat selkeästi esillä. Melkoisen kallis se kyllä on, valitettavasti (opettaja onnistui saamaan meille hieman alennusta siitä hyvästä että olimme käyttäneet puolivalmista kirjaa koko kurssin ajan).

No niin, tässä taas vähän random naputtelua. XD Katsotaan koska ehdin seuraavan kerran kertoilemaan, on nimittäin tiedossa jonkun verran iltakiireitä nyt loppuviikosta ja viikonloppuna... mutta yritetään. :D

24. huhtikuuta 2010

Follow me, follow me!

Noniin... koska en oikeastaan muutakaan keksinyt, tämä postaus tulee olemaan täynnä linkkejä. Laitan tänne nyt linkkejä bändien ja artistien erilaisille virallisille sivuille. Ajattelin jättää ihan viralliset kotisivut linkittämättä, koska sen infon pystyy helposti löytämään muutenkin (ja ei niitä kukaan halua nähdä kuitenkaan ;) ). Jos kuitenkin joku haluaa tietää jonkun tietyn bändin (mieluiten sellaisen jota itse kuuntelen) kotisivun, kommentoi, niin voin sen sinulle kertoa (sikäli mikäli satun tietämään). :D
So, here we go!

Miyavin Twitter on muuten useinkin harvinaisen hauskaa kamaa, varsinkin aprillipäivänä miehellä oli ihan omaa hauskaa.
Miyavin YouTube Viime maailmankiertueen aikana Miyavi päivitteli tätä kanavaa useinkin lyhyillä pätkillä lavalta ja sen ulkopuolelta. Viimeisin video on SURVIVEn Myspacen Livestreamissa esitetty versio.
Miyavin Facebook Lähinnä samaa infoa kuin Myspacessa, mutta ainahan on kiva Facebookissakin kannattaa pitämäänsä artistia.
Miyavilla on myös ihan "henkilökohtainen" sivu Facebookissa, mutta hän teki sen (luulisin) vahingossa, ennen kuin tajusi tehdä fanisivun. Tuollaiseen henk.koht. sivuun kun ei voi lisätä ystäviä enempää kuin 5000. Jos sattui kerkeämään siihen jengiin, voi nyt brassailla olevansa Miyavin ystävä. XD Ei siitä muuta iloa ole, hän päivittää sitä harvoin, ja silloinkin yleensä vain kuvaansa. Sivua ei edes näe, jos ei ole itse Facebookissa. Aina voi kokeilla josko hän lisäisi vielä kavereita, mutta epäilen vahvasti.
Miyavin Myspace Blogia päivitetään lähes säännöllisesti ja Miyavi jopa kääntää omat kirjoituksensa itse englanniksi (tai lähinnä vain kertoo saman asian englanniksi, ei välttämättä käännä sanan perinteisessä merkityksessä). Hyvin mielenkiintoista luettavaa joka tapauksessa, suosittelen.

Vaikka An Cafe onkin nyt tauolla, kaksi heidän jäsenistään ovat suhteellisen aktiivisia omilla tahoillaan.
Mikun Twitter Miku oppi tuossa jonkun aikaa sitten laittamaan kuvia tuonne joten nyt niitä taitaakin tulla joka päivä. XD
Terukin Blogi Jos osaa japania, niin sitten vain lukemaan? Hänelläkin on kivoja kuvia, jos ei muusta ymmärrä. :')

D'espairsRayn Twitter Täällä on samat päivitykset kuin seuraavassakin, eli
D'espairsRayn Facebook Ainakin vielä toistaiseksi heidän päivityksiään voi katsella vaikka ei sattuisikaan itse olemaan Facebookissa. Heillä on tuolla myös ihan pelkästään Facebookissa julkaistuja kuvia ja videoita, eli tuolla kannattaa vierailla. :) Ja heidän englanninkielisestä päivityksestään on vastuussa herra James, joka on harvinaisen hauska kaveri.

Naamakirja intoilu jatkuu, sillä
VAMPSin Facebook löytyy tuosta linkistä. Heidänkin englanninkielinen päivittäjänsä, J, on todella huvittava heppu; hänen juttujaan on aina hauska lukea. On muuten myös vastuussa heidän Myspacestaan, mutta siellä ei ole nyt vähään aikaa näkynyt päivityksiä.

Girugameshin Twitter En tätä hirveästi itse seuraa vaikka se tuolla kirjanmerkeissä kummittelee... näin äkkivilkaisulla näyttäisi siltä että Ryo tykkää päivitellä sitä aika usein.
Girugameshin Myspace Tätä seuraan enemmänkin ja blogia päivitellään käännetyillä versioilla (arvatenkin) heidän blogistaan jossain muualla. Viihdyttävää materiaalia. ^^

Super Juniorin pojista nyt viidellä (kuudella) on oma Twitter.
Shindong
Sungmin
Donghae
Siwon
Heechul
Henry Lau

En laittanut kaikille Myspace-sivua vaikka heillä sellainen oliskin, jos niitä päivitetään harvemmin. Jos kiinnostaa tietää, saa tietenkin kysellä. :)
Itselläni ei vielä ainakaan ole Twitteriä, joten näistä ketään voi "seurata" mutta onnistuu se onneksi ilmankin.
Ei näitä nyt tämän enempää sitten tullutkaan kun asetin itselleni Myspac- ja OHP -rajoitukset. XD
Jos vielä kolmannekin kerran sanon, että jos jäi mietityttämään jonkun bändin joku sivu, etkä itse onnistu löytämään, niin kaikin mokomin saa kysyä ja yritän vastata parhaani mukaan. :D
Jos jokun mielestä joku sivu jäi puuttumaan, siitäkin saa sanoa, niin korjaan asian mielellään. ;)

Human-clad Monsters

Nyt jälleen pienen blogihiljaisuuden jälkeen, minulla on teille hyviä uutisia (joka kaikki ovat varmasti jo kerenneet kuulla ennen minua, sillä päädyin koneelle vasta nyt, enkä siis tienny tästä ennen sitä hölkäsen pöläystä. Joku saa kyllä kiitellä onneaan siitä ettei lippuja oltu vielä varattu loppuun, sillä tälle keikalle haluan vaikka läpi harmaan kiven, sen verran mahtava meininki heillä oli viime vuonna) !!!!!
Liput ylläolevasta linkistä, myynnissä juuri tällä hetkellä! Menkää äkkiä varamaan omanne, ettette jää paitsi tästä keikasta josta tulee varmasti ihan mielettömän hauskaa!

Jätän tämän nyt tähän ja kerron kirjoittelen pian lisää, kunhan keksin tarpeeksi järkevän aiheen (ehdotuksia otetaan vastaan!)

19. huhtikuuta 2010

More of this, please!

VAMPS julkaisi lyhyen previewn tulevasta sinkustaan, Devil Sidesta YouTubessa. Tämä kuuntelija ainakin rakastui taasen ihan päätä pahkaa VAMPSiin, sen verran hyvältä noinkin lyhyt pätkä kuulostaa. Tätä lisää, enkä malta odottaa koko versiota!


Mitä muut tykkäsitte?


PS: Meanwhile, kävin vihdoin lunastamassa sen D=OUTin lippuni, eli tulossa ollaan!!

18. huhtikuuta 2010

My Best

Miyavin uusin DVD saapui minulle juuri ennen pääsiäistä.


Tilasin siis sen rajoitetun painoksen, jonka mukana tuli vaikka mitä kivaa. DVDn itsensä lisäksi pakkauksesta löytyi ohut kirjanen, joka sisältää kuvia kiertueen eri vaiheista nätisti sommiteltuina. (Sisällöstä ei ole kuvia, sori. ^^")


Rajoitetun painoksen hintaa nosti erityisesti mukana tullut USB-muisti. Muotonsa vuoksi se toimisi myös rannekoruna, mutta taitaa olla hieman liian kallis ja tärkeä sellaisena käytettäväksi.




Muisti on jaettu kahteen osaan; toisessa on mukana tullut sisältö ja toista, noin 1,3 gigan kokoista osaa voi käyttää muistitikkuna.
Kuten luvattu, USB-muistin mukana tuli SURVIVE-single ja sen PV, tosin ei se versio jota ajattelin. Luulin (nyt kun ajattelen, tälle luulolle ei edes ollut mitään perusteluita, kunhan itse oletin niin) että mukana tulisi Miyavin YouTubessakin julkaisema versio jossa hän soittaa kitaraa seuranaan vain rumpali. Mukana tuli kuitenkin PVn toinen versio, joka sekin on julkaistu YouTubessa eräänlaisena DVDn trailerina. Ei siinä sinänsä mitään, kelpaa tämäkin versio vallan mainiosti. :)

 

Mukana tuli myös SURVIVEN kuvitellut kansitaiteet, kolme erilaista, sekä tietokoneen taustakuva (kolmena eri kokona). Laitan kuvat tähän, mutta päätin pienentää niiden kokoja roimasti ja laittaa niihin leiman, jottei kukaan niitä omisi itselleen... näistä olen kuitenkin periaatteessa maksanut, joten en haluaisi niiden ainakaan minun takiani leviävän (toisaalta, voin kuvitella ettei se Miyavia itseään hirveästi haittaisi, mutta kuitenkin).

  


   

Itse DVDn katsoin heti kun vain kykenin, en vain malttanut odottaa. Sisältö oli sellainen mitä kunnon kiertuedokumentilta odottaakin.


Ei tarvinnut katsoa kuin muutaman minuutin ja heti tuli ikävä, se täytyy myöntää. Yksi niistä syistä miksi ihailen Miyavia niin paljon on se, kuinka avoimesti hän näyttää itsensä faneilleen. Hänen vaikeutensa viime kiertueen aikana olivat päätyneet kaunistelematta DVDlle ja vaikka tiesin niiden olemassa olosta ja tiesin että kaikki kääntyisi lopulta parhain päin, oli sitä silti vaikea katsoa. Kuka pystyisi katsomaan kunnioittamansa henkilön manailua, itkua ja oksentelua fyysisen ja henkisen kivun takia pysyen itse tunteettomana? En itse ainakaan halua edes yrittää olla sellainen ihminen. Onneksi Miyavi saatiin lopulta luopumaan kiertueen jatkamisesta ennen kuin hän sai aikaan mitään pysyvää vahinkoa itselleen.





DVDn vain kerran aukeavassa bookletista löytyy SURVIVEN lyriikat (ja Miyavi rikkomassa kitaransa... jostain syystä tälläisten kuvien kohdalla tulee aina hinku yrittää estää kalliin soittimen murskaaminen, vaikka tietääkin ettei sitä oikeasti ole tapahtunut ^^").




Tämä oli vielä esittelemättä, eli ihan vain valokuva artistista itsestään. :)



Samaan aikaan saapui myös jälleen yksi Miyavin kokoelmista (tämä on kai kolmas tähän mennessä...). Olen tästä aikaisemminkin jo jotain puhunut, joten ehkä ei siitä sitten sen enempää...
//EDIT: Tuli mieleen eräs asia tästä. Tämän nimenomaisen kokoelman kuunteluttaminen on varmasti hyvä tapa esitellä Miyavi artistina jollekin joka ei hänestä vielä tiedä. :)
Oikeastaan vaan se, että pidän kansikuvavalintaa melko mielenkiintoisena... Miyavi itse on sama kuva kuin albumin MYV POPS kannessa:


Ainoat muutokset ovat takin vaihdettu väri, paidan puuttuvat printit, erinäisten "glitter"-efektien puuttuminen ja alustaan lisätyt tekstit (jotka ovat muuten hänen kappaleidensa nimiä). Tausta on vaihdettu Miyavin Universal-aikojen julkaisuiden kansitaiteeksi. Mielenkiintoista siis siksi, että MYV POPS ei ollut esimerkiksi ensimmäinen Universalin julkaisema albumi (joka oli Miyavizm). Mutta ehkä hänen poseerauksensa vain oli sopiva ja toimi parhaiten... ken ties. Hyvältä se näyttää kuitenkin. :)

Tämän mukana tuli myös juliste, joka pääsi seinälle ainakin vähäksi aikaa.


Onko joku muukin näitä (molemmat tai vain toisen) hankkinut? Jos niin, mitä piditte?



PS: Anteeksi tekstin puutos... johtuen kenties pitkästä kirjoitustauosta, teksti ei oikein kulkenut tänään. Yritän taas tihentää tahtia lähiaikoina, don't worry. :)

15. huhtikuuta 2010

Not Very Ladylike

En sitten kirjoitellutkaan enää eilen, kuten varmasti kaikki on jo huomanneet. ^^" Anteeksi siitä, on taasen hieman muita kiireitä ja niiden takia olen väsyneempi kuin yleensä, joten kirjoittaminen (tai aiheiden keksiminen) on taas jäänyt vähän vähemmälle. Mutta haluan jälleen toistaa, että en todellakaan ole tätä ihan näin helpolla lopettamassa, kyllä minä sitä aikaa taas löydän! :)

Tein taasen hieman tilauksia, kun CDJapan minua heitti sähköpostilla päin naamaa. Tällä kertaa saan odotella VAMPSin uutta sinkkua (taas... näitä on siis tulossa nyt jo kaksi) ja sitä DVDtä jota en tilannut heti kun se tuli myyntiin (VAMPS Live 2009 USA).

Samaisessa sähköpostissa kummitteli myös Gacktin uusi sinkku, mutta kun seurasin linkkiä heidän sivuilleen, siellä oli vain ilmoitus että sivua ei löytynyt... kai se sitten oli joku CDJapanin varaslähtö tai jotain... yleisesti ottaen kyseinen kauppa on kyllä ihan hyvin perillä julkaisuista ja muista.


Aloitin tuossa... eilen(?) katsomaan uutta korealaista draamaa, Oh My Ladyä. En kerennyt katsomaan edes ensimmäistä jaksoa kokonaan, mutta hyvältä vaikuttaa. :D Miespääosaa esittää Super Juniorin Siwon (arvaako joku jo miksi ylipäätään rupesin kyseistä draamaa katsomaan? ;) ) ja hän yllätti minut hyvin positiivisesti! Hän nimittäin osaa jopa näytellä, vaikka jostain syystä olisin luullut toisin. :D


En oikein muuta voi draamasta vielä sanoa, kuin että luulisin pitäväni siitä paljonkin. :) Kertoilen myöhemmin mitä pidin... se saattaa kyllä kestää, sillä draama alkoi vasta hiljattain... mutta kunhan loppu joskus koittaa. :D

En taida teitä tämän kauemmin epämääräisillä horinoillani pitkästyttää, joten koettakaa kestää tätä hiljaisuutta vielä vähän!
Kommentteja saa aina jättää, ihan mistä vaan aiheesta. :D

14. huhtikuuta 2010

Menossa mukana

Hei kaikille! Todella pikaisesti kerron vain että D=OUTin toukokuun keikan liput ovat nyt mynnissä!
Kaikki kipin kapin ostamaan/varamaan omansa hetinytäkkiä!

Nyt en kerkeä tämän pidemmin kertoilla, mutta tänään myöhemmin on luvassa toinen postaus... ehkä. ^^"

10. huhtikuuta 2010

Jubilee


♥ ♥ ♥ 

9. huhtikuuta 2010

Chateau de Versailles

Eilen tosiaan tulivat myyntiin Versaillesin keikan liput ja sain onnistuneesti omani varattua, tosin en ole vielä kerennyt käydä sitä lunastamassa. Lippuja saa vielä ihan kunnolla, joten nyt kaikki käyvät varaamassa sellaisen itselleen ja tulevat sitten takaisin lukemaan, eikö niin? ;)

Lippujen saamisen kunniaksi minun piti jo eilen katsoa hyllyssäni jo kauan seisonut DVD, mutta se sitten jäi (pitkälti kiitos kolmen tunnin päiväunien...), joten katsoin sen sitten tänään.
Kyseessä on siis Versaillesin vuoden 2008 lopussa nauhoittama Chateau de Versailles. Se ilmestyi jo viime vuoden keväällä (toukokuussa) mutta syystä tai toisesta en sitä heti silloin katsonut. Saman vuoden elokuunhun mennessä en sitä vieläkään ollut katsonut ja sen jälkeen ei ymmärrettävistä syistä tehnyt mieli itseään sillä kiduttaa.
Nyt vihdoin uskalsin yrittää ja ihan hyvin se meni... kunnes tajusin, että tänään siitä traagisesta päivästä on kulunut tasan kahdeksan kuukautta.
Kuka muu ei luule selviävänsä kesän keikasta?

En ollut ennen tätä nähnyt oikeastaan ollenkaan kunnollista live-materiaalia Versaillesilta. Tai no... varmasti pätkiä sieltä täältä, mutta en mitään pidempää. Minulla oli kuitenkin ihan hyvä kuva siitä mitä odottaa enkä joutunut pettymään. Melkoisen iso osa keskittymisestä meni Jasmine Youn näkemisen aiheuttaman shokin lievittämiseen, mutta kunhan sain sen aisoihin, live oli erittäin hyvä.
Vaikka sitä ei DVD:ltä pystykään kovin hyvin päättelemään, tuntuu Kamijon ääni olevan aivan yhtä vahva livenä kuin levylläkin. En havainnut yhtään epätarkkuuksia tai rikkoutumista.
Pidän siitä kuinka Versailles ei todellakaan piilottele kitaristejaan ja heidän taitojaan vaan tuo heidät ylpeästi etualalle. Lähes jokaisessa heidän kappaleistaan taitaa olla kitarasoolo ja Hizaki ja Teru toteuttavat ne sanoinkuvaamattoman taidokkaasti. Kun soolojen aika tuli, ei voinut muuta kuin tuijottaa suu auki, sen verran uskomattomalta heidän meininkinsä näytti.
Yuki taas... Hänestä tuli oudosti mieleen jonkilainen sekoitus Gazetten Kaita (joka vääntelee naamaansa välillä hyvinkin omituisesti soittaessaan) ja L'arc~en~cielin Yukihiroa (joka soittaa niin keskittyneesti ettei mikään läpäise hänen pientä kuplaansa)... tämä siis kaikessa kohteliaisuudessa. XD Hän soitti aivan yhtä hyvin kuin kaikki muutkin; Versaillesin rumpukuviot eivät ole ihan sieltä helpoimmasta päästä.

Meinasin jo sanoa, että keikalla odotan erityisesti kuulevani Kamijon ääntä, mutta tajusin että ihan yhtä paljon haluan kuulla (ja nähdä) Hizakin, Terun ja Yukin soittavan. Tästä bändistä ja sen jäsenistä eivät taidot enää paljoa parane, visuaalisuudesta puhumattakaan, sääli vain että rivistä tulee puuttumaan yksi. Vain neljän näkeminen täytyy silti vain kestää, sillä jos se on meille faneille näin hankalaa, on se varmasti muille jäsenille enemmän kuin kivuliasta. Jos me olemme vahvoja, niin ovat hekin ja toisin päin. Kyllä tästä vielä yli päästään, vaikka se nyt tuntuisi mahdottomalta.
No niin, ennen kuin bloggarinne rupeaa taas saarnaamaan, laitan loppuun kuvia. Toisin kuin eräässä aiemmassa DVD postauksessa, tällä kertaa laitan vain yhden screenshotin. Kuvia tulee kuitenkin muitakin, nimittäin tämän DVD mukana tuli postikortin kokoisia kuvia livestä, joiden toisella puolella on settilistan lyriikat. Nimesin jokaisen kuvan sen lyriikoiden mukaan, sillä eräs niistä sattuu olemaan erittäin julma pila kohtalottarilta. Kommentoikaa kun huomaatte mitä tarkoitan. Kuvat ovat samassa järjestyksessä kuin missä ne tulivat, mikä ei kylläkään ole settilistan järjetys. Enjoy.

  

  

  

  

  

  

  

 

  






7. huhtikuuta 2010

Time Goes By

Ihan jopa omaksi yllätyksekseni tajusin tänään, että onkin kulunut jo kolme kuukautta siitä kun aloitin tätä kirjoittamaan!
Kun tätä nyt kirjoitan, osoittaa laskuri täsmälleen viittäsataa kävijää! Siis 500!! Se on jo iso luku, kun olen yhä siinä uskossa ettei kukaan tätä lue. X'D

Kolmen kuukauden kunniaksi vaihdoin taas ulkonäköä. Sanoohan joku sitten, jos (ja kun) vaihdan layoutia liian usein? ^^"
Siis, oikeastaan vain header ja taustaväri vaihtuivat, kaikki muu pysyi samana. Tällä kertaa kuvassa komeilee the GazettEn vokalisti Ruki.
Mitäs pidätte?

Toivon, että kaikki mahdolliset lukijani jaksavat jatkossakin kommentoida ja ehkä suositella tätä muillekin jotka voisivat haluta lukea? En minä mainosta tai mitään... ;)

Kiitos kaikille kävijöille ja kaikista kommenteista! Ne lämmittävät bloggarin sydäntä hyvin paljon. :)

Sen pidemmittä puheitta, jatketaan matkaa yhdessä!

6. huhtikuuta 2010

Rock the LM.C !!

Kuten tuli tuolla sunnuntaina mainittua pariin otteeseen, S ja K saapuivat minun seurakseni (ja ilokseni!) joskus iltapäivällä, ja jopa VR:lle hyvin epätyypillisesti täysin ajoissa! Tai ainakin vain pari minuuttia myöhässä.
Siinä sitten vietettiin yhdessä hyvin mukava loppupäivä ja -ilta. Ei siitä kuitenkaan sen enempää. ;)
Maanantaina, eli eilen, starttasimme keskustaan joskus puolenpäivän aikaan. Pyörimme ympäri ämpäri Helsingin keskustaa, lähinnä tekemisen puutteessa (Pääsiäisen takia melkein kaikki kaupat yms. olivat kiinni) mutta myös toivoen hyvin varovaisesti että saattaisimme näyttää toteen sen noin viiden prosentin mahdollisuuden törmätä illalla soittavaan bändiin, jos he sattuisivat leikkimään turisteja. No, arvattavissa oli, että Mayaa ja Aijia ei näkynyt mailla halmeilla. Ei se kuitenkaan meidän tunnelmaamme latistanut. Toisaalta, itselläni tunnelma ei oikeastaan noussut koko päivän aikana ollenkaan siihen muilta keikoilta tuttuun "keikkakoskakeikkaonkeikkakoskasealkaapääseekösinnejokeikka" -tunnelmaan, joten sitä ei oikein voinut edes latistaa. Tämä johtui yksinkertaisesti siitä, että en fanita LM.C:tä mitenkään intohimoisesti. Minusta heidän musiikkinsa on hyvää ja nautiin sen kuuntelusta, that's it.
Kun seurailimme jonoa kadun toiselta puolelta (jonoa, joka asettui enemmän tai vähemmän nätisti paikoilleen jo noin puoli viisi vaikka vasta viideltä olisi saanut jonottaa), sattui ehkä koko päivän kohokohta. Joku tuntematon tuli nimittäin kysymään meiltä, että olemmeko JaME:sta! :D En nyt tarkoita mitenkään pilkata tätä tyttöä joka sitä tuli kysymään, mietin vain että näytimmekö kenties niin asiallisilta, että olisimme voineet olla mukana vähän virallisemmassakin toiminnassa? Hänen selityksensä oli, että nämä etsimänsä JaME:n henkilöt olivat sanoneet olevansa juuri siinä missä mekin seisoimme, joten ihan ymmärrettävä väärinkäsitys. XD Toivottavasti hän löysi etsimänsä henkilöt!

Keikka jätti jälkensä. Tänään olen hädin tuskin pystynyt puhumaan (minulla oli jo valmiiksi kurkku kipeä, mutta en silti pystynyt olemaan huutamatta mukana) ja LM.C:n biisit ovat soineet päässä koko päivän. Ja taisivat he ilmestyä uniinikin viime yönä, en vain muista mitään tarkkaa. XD
LM.C livenä osoittautui juuri sellaiseksi kuin olinkin ajatellut: äärimmäisen viihdyttävä.
Vaikka Maya ja Aiji ovat LM.C:ssä täysin tasavertaisia jäseniä (duo kun ovat), tuntui Aiji ihan suosiolla jättäytyvän hieman taaemmaksi ja keskittyvän soittamiseensa. Maya taasen viihdytti yleisöä hänenkin edestään. Hieman jäykkä englanti ja vain muutaman sanan suomen kielen taito eivät hidastaneet miehen menoa ollenkaan. Hän oli silti (kenties vähän sen takiakin) mahdollisesti hauskin japanilainen rokkari, jonka minä olen nähnyt livenä. XD Välispiikit olivat siis välillä aika pitkiäkin ja taatun hulvattomia. Jossain vaiheessa hän päätti listata osaamiaan suomen kielen sanoja: "Moi! Moikka! Moi moi! Hejdå! ...no? Swedish? Okay..." Joku fiksu suomalainen oli hänelle myös opettanut erään näistä "pakollisista" sanoista, joka tällä kertaa sattui olemaan pxskiainen. Tätä viimeistä hän piti erityisen hauskana, varmaan ihan siitä syystä että hän tiesi myös mitä se tarkoittaa. (Japanilaiset) rokkarit tuskin koskaan kasvavat aikuisiksi, ja miksi pitäisikään. XD
Yleisön tekemien aaltojen merkitys tuntui menevän Mayalta ohi, syystä tai toisesta... ehkä Japanissa ei ole tapana tehdä aaltoja? Tai sitten hän ei vain ole katsonut urheilua tarpeeksi. XD Kuitenkin, hänen mielestään ne näyttivät ainakin hassuilta, sen verran hän niille nauroi, ja jossain vaiheessa hän kommentoi niiden näyttävän Kamehamehalta... Niille jotka eivät sitä tiedä, käykää katsomassa täällä. Ehkä tämä ei muutenkaan ole ihan niin hauska yksityiskohta niille jotka eivät ole Dragon Ballia katsoneet... XD
Maya muutenkin huudatti yleisöä paljon häntä tuntui huvittavan äärimmäisen paljon se, että sanoi hän sitten ihan mitä tahansa, yleisö hurrasi. Hän sai yleisön myös huutamaan "LM.C!" perässään ja nauroi antoisasti kun hänen sanoessaan "L M fxxking C!" yleisö huusi tietenkin perässä. Vastauksena tulikin "Behave you!" turhana yrityksenä "kasvattaa" fanejaan.
Kun nyt oltiin kuitenkin keikalla, niin kai siitä musiikistakin pitäisi jotain kertoa...
LM.C:n musiikki pääsee kunnolla oikeuksiinsa vasta livenä. Jos ei ihan täysin inhoa heidän musiikkiaan, suosittelen ehdottomasti menemään heidän keikalleen jos saa siihen mahdollisuuden. Biisit ovat juuri sopivan pituisia ja myös rauhallisimmissa on tarpeeksi energiaa, jotta tietty tunnelma pysyy koko ajan koossa. Itse keikka kesti noin puolitoista tuntia ja siihen päälle vielä noin kahdenkymmenen minuutin encore. Parasta antia olivat varmaankin EDO FUNK ja Denkimanin mallin mukaan tanssiminen, 88 ja yleisön yhteislaulu ja viimeinen Rock the LM.C. He soittivat myös monia omia lempibiisejäni, muiden muassa kuultiin Ghost Heart, Punky Heart ja Days.


Sen huomasi eilisen keikan aikana ja jälkiseurauksina tänään, että keikkakunto on laskenut valitettavan paljon tässä viimeisen viiden kuukauden aikana. Edellinen keikkanautintoni siis oli viime marraskuun alussa, abingdon boys school. Viisi kuukautta on ehdottomasti ihan liian pitkä aika ilman keikkoja. Minusta keikat ovat niin tärkeä osa fanittamista, että niitä pitäisi olla mahdollisimman usein. Aina välillä mietin, että miksi minä jaksan välittää näistä ihmisistä niin paljon... mutta sitten menen keikalle, ja näen artistin kasvoilla tietyn ilmeen, joka on juuri se syy. Siitä ilmeestä näkyy vain puhdasta iloa ja myös jossain määrin ihmetystä, ja sen näkee varsinkin silloin kun yleisö laulaa täydellisesti jonkun kappaleen mukana. Kun tiedän, että olen itse edes pienenä osana aiheuttamassa niin paljon iloa ja onnea ihailemalleni artistille, pystyn kestämään myös ne tämän harrastuksen varjopuolet.
Onneksi keikkojen välimatkat tasaantuvat hieman kevään kuluessa. Seuraava keikka, jonne olen menossa, on exist trace tämän kuun lopulla. Siitä seuraava onkin täsmälleen kuukauden päästä, eli D=OUT 28. toukokuuta. Sitten onkin enää kuukausi ja päivä Versaillesin keikkaan. Sen jälkeen ei ole ilmoitettu keikkoja, mutta näyttäisi siltä että VAMPS olisi tulossa joskus lokakuussa ja Girugamesh ehkä kesän jälkeen (uhkailivat maailmankiertueella). Niin että, eiköhän tämä tästä. :D

Keikkakamoista mukaan tarttui vain paita. Huppari olisi ollut vielä kivempi, mutta niitä oli jäljellä vain S-kokoa kun pöydän ääreen ehdin, enkä halunnut maksaa 35 euroa mahdollisesti liian pienestä vaatteesta. Paita kustansi 20€.


Ne, jotka olivat keikalla, mitäs piditte? Oliko hauskaa? Kertoilkaa ihmeessä kokemuksistanne! Saa myös kysyä jos haluaa tietää jotain muuta keikasta, yritän parhaani mukaan vastata. :D



PS: Ensimmäinen "virallinen" lukijani, tervetuloa! ♥


LM.C ~ Rock the LM.C


//////EDIT

Juuri kun pääsin sanomasta, että Aiji oli vähän taka-alalla keikan aikana, niin hän menee ja postailee heidän blogiinsa aivan ihanan merkinnän eilisestä keikasta! Se on käännetty tänne, menkää ja lukekaa ja ihastukaa! Pääsi itseltäkin ihan tahaton ilon kiljahdus kun sen näki ja luki. ♥ ♥ ♥ Nyt jäikin sitten tosi hyvä fiilis tuosta keikasta. :DD Toivottavasti tulevat pian uudestaan!!!

Prelude

Tänään tuleekin sitten ruhtinaalliset kaksi postausta!

Tärkein ensin ihan ikiomassa postauksessaan, eli

Versaillesin liput tulevat myyntiin torstaina 8.4. !!!


Lipunmyynti alkaa kello 9:00 ja liput maksavat 30 euroa (+ palvelumaksut ja mahdolliset toimituskulut).
Huomatkaa luetelluista "säännöistä" sellainen erikoisuus, että alle 14-vuotiaat pääsevät sisälle vain täysi-ikäisen seurassa. Erikoista siis siksi, että ikäraja on aikaisemmin ollut 12 (muistaakseni ainakin; voin olla väärässäkin).
Harvinaista on myös ovien aukeaminen vasta kello 20:00, joka kenties tarkoittaa sitä että keikka itse alkaisi vasta puoli kymmenen maissa? No, sen näkee sitten lipusta. Mietin vain, että olenko jotenkin harhaluuloinen kun näen nuo kaksi seikkaa Tavastian yrityksinä pitää hieman nuoremmat katselijat pois keikalta tai siis ainakin tietyn valvonnan alaisena?
Ihan miten vaan, itseeni se ei kuitenkaan vaikuta puoleen tai toiseen, kun satun itse täysi-ikäinen olemaan. ;)
Niin, ja jonottaa saa taas 3 tuntia ennen ovien aukeamista. Kaikkihan sitten tajuaa, että tätä sääntöä kannattaa totella; se on ihan yhtä paljon jonottajien turvaksi kuin kaikkien muidenkin. Urho Kekkosenkatu ei kuitenkaan ole mikään maailman levein, ja siinä on suhteellisen vilkas liikenne, ratikoista puhumattakaan. :)

Nyt rupean sitten kirjoittelemaan eilisestä LM.C:n keikasta, joten siitä lisää sitten myöhemmin tänään!

4. huhtikuuta 2010

it's not stealing, it's called commandeering!

Heipähei ihmiset, maan asukkaat ja kaikki muut olennot siellä!
S in da house 8) päätimme K:n kanssa kaapata Päivin blogin kun hänen kämppänssä pääsimme kerrankin raidaamaan ja odotella LM.Cn keikkaaa muahahaha. vähän laatua tähän törkyiseen blogiin!
Päivän aikana ollaan tultu vrllä ajoissa, syöty mäkkärit, kuunneltu liikaa LM.Ctä, tanssittu EDO FUNKIA ja nyt soi libra <3 Tehtiin myös koe ja todettiin että kokis lightilla, pepsi maxilla ja zerolla on eroa. ei siis despan zerolla. tämä on hauskanpitoa ala tylsät nörttivanhukset. be very afraid our young ernu friends! Haluais kyllä pölliä päiviltä yhtä sun toista, mutta jääköön nyt tällä kertaa kun tilaus jaappanista oli tullut minulle eli S:lle eli Chirishille. siellä kurkisti buck-tickin memento mori ja deluhin yggdalive. JES JES JES. rakastan <3 mitäs muuta. raitasukat on mukana, katostaan josko ernuunnun huomenna vai en. toivottavasti denki man on lmcn mukana. mutta joo ihanaa kun viiden kuukauden ja päivän keikkaselibaatti päättyy vihdoinki ja pääsee orgasmisoitumaan keikalle <3 huomenna pukeuden hameeseen ja mustaan röyhelöteepaitaan ja pinkkiin läpättimeen. tulen todellakin jäätymään mutta oh well.. ainaki keikalla tulee aina kuuma!
Mutta nyt puheenvuoro K:lle! Chirish over and out! (anteeksi lapsellisuuteni, kyllä 21 kohta lasissa ja henkinen ikä edelleen 10 vuotta)

-Martti Ahtisaari
-Hattivatti
-Jared Leto vai Dalai Lama?
"Mitkä on teidän suosikkikokikset?
  - Pepsi.
  - Zero.
  - Light."

- "Vanha, hot japanilaismuusikko?
   - No, niitä on aika paljon.
   - ainoa oikea vastaus on joko hyde tai atsushi sakurai!"

-X Rubikin kuutiossa - bändin koko pieneni

-K voitti Uunossa vasta Orivedellä.

-Suklaamunayllätys-Fail



Eiköhän tämä ollut tässä, vi ses tai pikemminkin ehkä päivi kaappaa bloginsa joskus takas. ehkä BD

Wonderful Wonder World

Vielä viime hetken fiilistelyt ennen keikkaa! Sehän on vasta huomenna, mutta keikkaseurani saapuu jo tänään, joten enpähän tänne siinä vaiheessa enää kirjoittele. :D Seuranani toimivat kuuluisat S ja K, jos ketään edes kiinnostaa. XD
En nyt anna mitään vihjeitä siitä miten meidät voisi tunnistaa, mutta jos luulet tunnistavasi, saa tulla moikkaamaan. XDD

Okei, turhaan minä edes yritän keksiä mitään järkevää, joten kaikille hyvää Pääsiäistä ja nauttikaa LM.C:n keikasta, ne jotka sinne ovat tulossa! :D
Kirjoittelen keikasta sitten jotain tännekin aivan varmasti, joten stay tuned!

♥ ♥ ♥

2. huhtikuuta 2010

Lisähuomautuksia

Ai niin!
Pari random asiaa vielä tänään.

Gazette ilmoitti tulevasta sinkusta, DVDstä ja pitkästä Japanin-kiertueesta. Sinkku ilmestyy 21. heinäkuuta, mutta muuta siitä ei vielä tiedetä.
DVD sisältää PV-kokoelman aina REGRETistä tähän päivään saakka, yhteensä 10 videota.
Hieman lisätietoja kiertueesta ja julkaisuista täältä.

D'espairsRay julkaisi virallisen kokoversion uuden sinkkunsa PV:stä! Kuulostaa ja näyttää hyvältä, jälleen kerran. :D
En voi liittää sitä tähän, mutta sen voi käydä katsomassa YouTubesta.

Sitten vielä kolmas uutinen, eli D=OUT tulee Suomeen! 28. toukokuuta he ilmestyvät Glorialle meidän kaikkien iloksi! Minä aion sinne(kin) lähteä, kuka muu on tulossa?

Loppuhuomautukseksi vielä sen verran, että Versaillesin liput eivät vieläkään ole tulleet myyntiin... keikkaa ei myöskään näy edes Tavastian nettisivuilla... alkaa hieman jo huolestuttamaan, mutta katsellaan. Eiköhän tämä tästä. ^^"

Personification of Death

Kreikkalainen mytologia nostaa jälleen päätään minulle saapuvissa julkaisuissa. Tällä kertaa kyseessä on 9GOATS BLACK OUTin uusin albumi, TANATOS.
Olettaisin nimen juontavan juurensa siis kreikkalaiseen kuoleman ruumiillistumaan, Thanatokseen. Levyn ja mukana tulleen lehtisen kuvat ja erityisesti joidenkin kappaleiden nimet tuntuvat tukevan tätä päätelmää.




Tiesin Thanatoksesta jo aikaisemmin, mutta vilkaisin silti myytistä kertovaa Wikipedia-sivua. Erityisen mielenkiintoisena pidin sitä, että Thanatosta ajateltiin useimmiten helpon ja lempeän kuoleman tuojana, vastineena raa'alle ja kivuliaalle kuolemalle, jota hänen sisarensa jakoivat. Kiinnostukseni herätti myös tuolla mainittu eräs psykologian teoria, että ihmisellä olisi niin sanotut "elämän vietti" ja "kuoleman vietti". Nimenomaan kuoleman vietti saa ihmisen tekemään hulluja ja ajattelemattomia tekoja, tai esimerkiksi pitämään vaarallisistakin extreme-lajeista.
Mutta tämä ei nyt kyllä enää liity hirveästi asiaan... ;) Tai itse asiassa... TANATOS-kappaleen lyriikat (ne osat jotka ymmärrän, eli englanninkieliset XD) tuntuvat jopa viittaavan tähän psykologian teoriaan, jos oikein kunnolla tulkitsee... tiedä häntä sitten, pitäisi ymmärtää kaikki lyriikat tai päästä kysymään Ryolta. ^^"
"we living in Love / we living in Tanatos"

Tässä on nyt vain pelkkä booklet, koska CD-kotelon kansi heijasti niin paljon ettei kuvasta olisi saanut hirveästi selvää...

Albumi itsessään on juuri sellaista tyyliä, jota 9GBOilta odotinkin, ja hyvä niin. Heillä on hyvin omanlaisensa tyyli ja he pitävät siitä vahvasti kiinni.
Ryon vahva ja hyvin monipuolinen ääni hallitsee suurinta osaa kappaleista, mutta se ei todellakaan tarkoita sitä että muut jäsenet jäisivät mitenkään taka-alalle.
Omiksi suosikeikseni nousivat jo ensimmäisellä kuuntelukerralla nimikkokappale TANATOS ja levyn viimeistelevä Negai [願い] . Päänvaihvaa aiheutti Lithium... se nimittäin kuulostaa äkkiseltään instrumentaalilta, mutta bookletista löytyy kuitenkin sille lyriikat. Kävi ilmi, että pitää kuunnella todella tarkkaan että kuulee Ryon kuiskailut kitaran ja muun melodian taustalta. Mahtava kappale joka tapauksessa. :)
Hmm... pidän tästä albumista todella paljon, mutta silti minulla ei tunnu olevan siitä mitään järkevää sanottavaa. Tästä sanattomuudesta voi syyttää joko 9GBOtin mielenräjäyttävää musisointia tai vähemmän dramaattisesti sitä että olen hieman kipeänä nyt (lue: lääkkeiden vaikutuksen alaisena), joten aivonikin ovat hieman hitaalla.
Taidan itse kuitenkin pitäytyä siinä selityksessä, että Ryon henkäys TANATOksen alussa sai mieleni menemään pysyvään "kuuntelee suu auki" -tilaan. ;)
Ehkä en edes yritä tämän enempää tällä kertaa. Kai tästä joku jotain saa irti, mahdollisesti. XD
Minä menen potemaan yskääni ja yritän tervehtyä tarpeeksi maanantaihin mennessä etten ihan kuole LM.C:n keikalle!

//EDIT
Unohdin mainita, että TANATOksen mukana tuli myös jonkinlainen postikortin tyylinen mainos(? toisella puolella on mainostekstiä tms). Minusta kuva on todella hieno, pidän erityisesti sen tunnelmasta. Sopii myös hyvin yhteen albumin kanssa.





PS: Anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet yms... silmät ristissä on hankala kirjoittaa. ;)