7. tammikuuta 2010

Breathing

Elikkäs.
Tämä blogin tarkoitus on tosiaan seurata minun jatkuvasti kasvavaa musiikkikokoelmaani. Selvennyksen vuoksi mainittakoon, että minulla on lähes yksinomaan japanilaisten muusikkojen levyjä, joskin joukosta löytyy myös muutama korealainen ja länsimaalainen levy.
Kuulun siis niihin vanhanaikaisiin jotka vielä ostavat fyysisiä levyjä, mielestäni niitä on hauska hypistellä ja katsella. :)
Blogissa tulee myös esiintymään:
-DVD-levyjä ja muuta julkaisuihin liittyviä härpäkkeitä,
-mahdolliset keikat, joita eksyn katsomaan,
sekä kaikkea muuta mahdollista, mitä keksin kirjoittaa. Sisältö ei siis tule olemaan mitenkään yksipuolista, eihän siinä riittäisi aiheet edes viikoksi.
Jos julkaisujen saralla on hiljaista, esittelen jo omistamiani suosikkeja ja julkaisuja joita haluaisin omistaa joskus hamassa tulevaisuudessa.
Tämä postaus numero zero on nyt vähän tällänen tylsä, mutta seuraava (eli numero 1) tulee esittelemään lyhyesti tähän mennessä kertyneen kokoelman, eli tulkaas kohta takaisin lukemaan se. :D

Niin, ja älkää kiltit välittäkö tästä ulkonäöstä, tiedän että se on ruma. Se on vain väliaikainen, kunhan saan jonkun koodaamaan minulle paremman. ^^"

1 kommentti:

  1. Odotan innolla tulevia tekstejäsi :) eikun vaan kirjoittamisen iloa!

    -Chirich

    VastaaPoista