20. tammikuuta 2010

Quickly, quickly

Ihan pikaisesti vain mainitsen, että Miyavin DVD-dokumentti 2009 vuoden maailmankiertueesta on nyt tilattavissa CDJapanista. Itse olin käsittäny ennakkotiedoista, että kun samana päivänä (maaliskuun 24.) ilmestyy kaksi DVD:tä, että ne olisivat erisisältöiset. Näin ei kuitenkaan ole, vaan samasta DVD:stä löytyy normaali-versio ja limited-versio (johon siis kuuluu nämä extra-härpäkkeet joista puhelin tuossa taannoin). Limitedille tulee hintaa noin 65 euroa (70 tienoille se kipusi postituskulujen jälkeen), mutta kun se on Miyavi niin se on Miyavi. Harmillisesti normaali-versiokin on noin 50 euroa, mutta DVD:t yleensä ovatkin hitusen kalliita.
Kuitenkin, tilaus siis tuosta limitedistä lähti hetimiten matkaan ja sitä sitten odotellaan maaliskuun loppupuolella.


En nyt pysty oikein muuta keksimään (ja lauserakenteekin ovat vähän mitä sattuu), sillä aivoni, mieleni, kaikki mahdollinen on aivan täydellisessä kaaoksessa tämän takia. En pysty tapahtunutta tämän enempää edes kommentoimaan, mutta toivon että myös fanit pysyvät Toshin rinnalla näiden vaikeiden aikojen keskellä.
Voi olla, että kunhan saan ajatukseni taas jonkinlaiseen järjestykseen, selittelen tätä asiaa myös omalta kantiltani hieman enemmän, mutta voi olla ettei näin tapahdukaan. Katsotaan nyt, en voi luvata mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti