10. tammikuuta 2010

I just wanted to let you know...

Hei, tässäpä muutama ilmoitusluontoinen asia blogista. Meinasin laittaa huomenna, kun tiedän kirjoittavani silloin kuitenkin, mutta näitä tulikin nyt useampi niin laitan nämä erikseen ja keskityn huomenna sitten itse asiaan.

Lisäsin tuonne sivupalkkiin muutamamia kohtia:
Tilauksessa kohdan alla on nimensä mukaisesti tällä hetkellä erinäisissä kaupoissa tilauksessa olevat tuotteet. Jokainen on linkki omalle tuotesivulleen siinä kaupassa jonne tilaus on tehty (esim CDJapan).
Kävijälaskuri on aika itsestäänselvä homma.
Käydyt keikat kohtaan on listattu kaikki riehutut keikat päivämäärineen. Kerron niistä sitten tarkemmin joskus myöhemmin.
Linkkejä-kohdassa on "tärkeitä" linkkejä.
Ensin on linkki listaan kokoelmastani. Päivittelen sitä aina kun saan jotain uutta. Jos ei jaksa mun sepustuksia lukea niin aina voi käydä sieltä katsomassa että mitäs kaikkea sitä onkaan taas tullut hankittua.
Toisena linkki omaan Last.fm tiliini, siellä voi käydä vakoilemassa teidän rakkaan bloggarinne musiikkimakua tarkemmin.
Kolmas ja neljäs linkki ovat JaME ja KoME, mahtavat japanilaiseen ja korealaiseen musiikkiin keskittyvät, informaatiota täynnä olevat sivustot. Näistä löytyy uutisia, haastatteluja, arvosteluita ja paljon muuta. Niitä kannattaa käydä katselemassa jos ei sitä ole vielä tehnyt.

Jos ette jo tienneet, kaikki kuvat saa isommaksi klikkaamalla. :D

Huomenna tosiaan on tiedossa shoppailupäivä ja pääsen vihdoin sinne tulliin, joten tulee ihan varmasti jotain esiteltävää! So stay tuned! :D ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti