11. tammikuuta 2010

Shopping Shopping!

Noniin! Vihdoinkin jotain kunnollista postattavaa!
Kävin shoppailemassa ja mukaan tarttui kohtalaisesti tavaraa, osa niistä liittyy kuitenkin niin vähän asiaan etten niitä tähän nyt laita.
Tässä kuitenkin päivän hieman karsittu saalis:


Aloitetaan vaikka siitä kaikista odotetuimmasta, eli the GazettE:n DIM SCENE DVD:stä. Se on maannut tullissa about sen kaksi viikkoa ja kyllähän sen nyt olikin jo aika päästä kotiin. ALVit siitä meni (vähän päälle 17 euroa... ;____; Senkin kiskurit), mutta ei se mitään, on se sen arvoinen. :D Sisällöstä en tällä hetkellä voi sen enempää sanoa, mun DVD-soitin kun on ollut rikki useamman kuukauden. Kokonaan uusi tietokone on hankinnassa, joten sitten kun sen saan, katson tuon ja raportoin mielipiteeni livestä. :D
Paketti itsessään on kyllä taas Gazetten (Rukin) taattua laatua.


 

Missään ei valitettavasti ollut mainintaa siitä, kuka nuo kuvat on piirtänyt... Kenties Ruki itse, kuka ties. :) Gazen julkaisuissa on se ihana puoli (tietysti mahtavan sisällön lisäksi) että ne ovat myös visuaalisesti näyttäviä. Tähän astinen suosikkini taitaa olla DIM (limited edition). Siinä jopa CD- ja DVD-levyjen kuviot ovat yksinkertaisen kauniita. Tässäkin levyjen kuvat noudattavat samaa linjaa kuin etu- ja takakannet ja luovat hienon kokonaisuuden.
Mulle tuli tästä siis limited versio, ja ilmeisesti myös first press koska siellä oli juliste mukana. Julisteesta en ottanut kuvaa, mutta siinä on sama kuva kuin etukannessa ja muutama Gazen mainosteksti.
Samassa paketissa tuli Vinyl Syndicate vol. 19, taas... niitä taitaa olla jo useampi tuolla laatikossa. (Vinyl Syndicate on ilmainen lehti jota CDJapan tykkää tunkea vähän jokaiseen pakettiin mukaan, siispä niitä kertyy melkein väkisin samaa numeroa useampi.)
Paketista löytyi myös täysin yllättäen pieni uudenvuodenlahja CDJapanilta:

Nuo on tuollaisia ihan pieniä pyykkipoikia, jotka on koristeltu kivasti. :D Voi olla ettei niille löydy mitään käyttöä, ihan heti ainakaan, mutta ainahan ilmaiset lahjat kelpaa. :)

Seuraavaksi kirjakaupasta löytyi pari hyödyllistä opusta:

Ensin on Japanin-matkaajan fraasisanakirja. Tuolla on kaikkea enemmän tai vähemmän hyödyllistä tervehdyksistä ja ostoksista aina vessakultuuriin ja romanssiin. ;D Ehdin tuota hieman jo vilkaista, ja se tuntuu olevan varsin hauskasti kirjoitettu. Hieman kallis, noin 30 € (Akateeminen Kirjakauppa), mutta varsinkin jos on heikolla kielitaidolla menossa Japaniin matkaamaan, tämän voi aivan hyvin ottaa lentolukemiseksi.
Toinen on ihan perus suomi-japani-suomi sanakirja. Lopussa on myös hyödyllisiä fraaseja ja yleistä tietoa Japanista.

Seuraavaksi onkin jotain hyvin mielenkiintoista. Tein hieman kauppaa erään JaMEn foorumilaisen kanssa. Alunperin oli puhetta vain hide-figuriinista, mutta sitten viime tipalla sovimme myös että ostan häneltä myös kaksi Miyavin sinkkua. (Vielä erittäin paljon kiitoksia sinne päin, vaikka ei hän tätä välttämättä edes lue. X'D)
 Tuo on ihan vain tuollainen... se on noin 9 cm korkea. No... enpäs tiedä mitä muuta tuosta kertoisin, hide nyt noin ylipäätään on mulle tärkeä, ja kun tämä henkilö laittoi tämän foorumille myyntiin, niin pakkohan se oli sieltä napata. Mukava väripilkku kirjahyllyyn. :) ♥
Miyavin sinkut hamusin sen takia kun jos joku ei jo huomannut, mulla on paljon Miyavia. Ja lisää pitää tietenkin saada. Miyavin vanhoja sinkkuja on muutenkin aika hankala saada, joten jokainen tilaisuus kokoelman kartuttamiseen pitää käyttää hyväksi.

Are you ready to rock? / Kekkonshiki no uta w/ DVD. 
Sinkulla on kaksi eri versiota Are you ready to rock?ista (bändi ja dokusou (ns. akustinen)) ja Are you ready to rock?in PV. Molemmat biisit minulla jo olikin entuudestaan ja molemmista pidän.
Tariraritarara
Tämä on kyllä hyvä biisi. :D Olin sen aikasemminkin kuullut, mutta omistuksessa ei vielä ollut. Tämä on vielä kunnon old-school kamaa, 2003 julkaistu (kun Miyavi ryhtyi soolouralle 2002). Tässä onkin B-puolena Shindemo Boogie Woogien ja Pop is Deadin live versiot (nuo kaksi siis Miyavin kaksi ensimmäistä sinkkua). Näin vanhat sinkut kuuluu vielä siihen aikaan jolloin Miyavi julkaisi sinkkuja joita ei sitten ollutkaan millään albumeilla. Tämä sinkku onkin siis jo jonkinmoinen aarre kokoelmiini (puhumattakaan klovni-Miyavista XD).

Tarkoitus oli vielä käydä eräässä mahtavassa kaupassa, eli Tokyokanissa, mutta se oli valitettavasti suljettu tänään... Jäi sitten cup noodlet (paljon parempia kuin mitä mistään muualta saa) ja misokeitot saamatta tällä kertaa. Mutta ehdottomasti vierailun arvoinen kauppa. Levyjä sieltä ei saa, mutta melkeinpä ihan kaikkea muuta. Erikoisena mainittakoon lehdet suoraan Japanista, mm. Fool's Mate ja SHOXX ja paljon monia muita, myös muotilehtiä. Tietääkseni mistään muualta Suomessa ei noita ihan fyysisestä kaupasta saa, eli sinne vaan ostoksille (keskihinta lehdille taisi olla n. 20€) !

Siinä ne sitten taisivatkin olla. Kysymyksiä saa esittää, tai kommentoida ihan muuten vaan, ja muistakaahan että kaikki kuvat saa isommiksi klikkaamalla (osa niistä onkin aika jättimäisiä... anteeksi jos ne ovat liian isoja. Mainitkaa asiasta niin ensikerralla teen niistä pienempiä).  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti