29. tammikuuta 2010

I Close My Eyes...

Okei, käsi ylös ne, joiden mielestä Jrockin fanittaminen on hirveää?

Huonoja uutisia: SINCREA jää tauolle 28. maaliskuuta. ;_____;
Minun mielestäni heillä ei edes ole mitään järkevää syytä jäädä tauolle. Koko lyhyen uransa ajan he ovat vain parantaneet tyyliään ja taitojaan ja musiikkiaan... eivätkä he olleet missään nimessä vielä valmiita. Ei ole reilua...
Tälläiset uutiset saa vain miettimään että kuka seuraavaksi... Toivottavasti ei enää kukaan.


Mutta iloisempiin aiheisiin:
Sain siis uuden tietokoneen tässä eilen kasattua (johdot kiinni ja se oli siinä XD) joten pystyn taas katsomaan DVD:itä!! :DDD ♥
Toisin kuin väitin tuossa taannoin, katsoinkin ensimmäiseksi (no, melkein ainakin) JUBILEEn mukana tulleen DVD:n. Siinä oli tosiaan Ascendead Masterin ja Serenaden PV:t ja Making of -materiaalia.
En syystä tai toisesta ollutkaan nähnyt Ascendead Masterin PV:tä aikaisemmin... se oli hieno. :D Vaikeaksi sen teki Jasmine Youn näkeminen, mutta siitäkin selvittiin. Huomasin vain erään asian hänestä... hänellä kun aina oli sellaiset todella hienot ja pitkät rakennekynnet. Ajattelin aina että ne on sellaista liimattavaa mallia ja hän ottaisi ne pois aina soittaessaan, mutta olin näkevinäni tuossa PV:ssä että hänellä olikin ne sormissaan. O___O" Jasmine You oli taitava basisti muutenkin, mutta jos hän oikeasti soitti niillä pitkillä kynsillään, se saa minut arvostamaan hänen taitojaan vielä vähän enemmän.
Serenaden PV oli... no, sanotaanko etten sitä tule katsomaan kovinkaan usein. Mielettömän kaunis, mutta on yksinkertaisesti liian tuskaista katsoa heitä noin, kun selkeästi huomaa että joku puuttuu, ja kun kyseessä on vielä Jasmine Youlle tehty kappale... turha sitä on itseään kiduttaa tarpeettomasti.
Making of -materiaali tuli "lopputekstien" aikana. Taustalla soi JUBILEEn ensimmäinen kappale God Palace -Method of Inheritance- ja yksinkertaista videokuvaa Ascendead Masterin ja Serenaden kuvauksista. Ascendead Masterista näkyi vähän enemmänkin, tavallaan taustoja itse PV:lle ja ylimääräistä materiaalia. Ihan mukava making of -setti kaiken kaikkiaan.

Minulla on tällä hetkellä vielä kesken Gazetten DIM SCENE DVD (meinasin sen katsoa kerralla loppuun, mutta tulikin muita asioita hoidettaviksi) ja yritän saada sen katsottua viikonlopun aikana, niin että viimeistään maanantaina saisin jonkinlaista juttua siitä aikaiseksi.

5 kommenttia:

  1. Anteeksi jos häiritsen mutta kysyn mistä oot tilannu ton Versaillesin Jubileen?:) ite oon metsästäny sitä ympäri helsinkiä ja tamperetta ja nettiä enkä oo löytäny.

    VastaaPoista
  2. Et häiritse yhtään! Anteeksi vain kun kesti vastata, toivottavasti vielä saat vastauksenkin... >_<"
    Kuitenkin, tilasin Jubileen CDJapanista, tarkemmin tästä osoitteesta:
    http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=WPCL-10755
    Tuo on nyt ihan normaaliversio, siis ilman DVDtä. DVDllinen painos näytti olevan loppuunmyyty. Itse tilasin Jubileen etukäteen joten kerkesin saada omani painoksen vielä riittäessä. :)
    En tosiaan muista ainakaan itsekään nähneeni Jubileeta myynnissä missään... onkohan siitä europainosta tehtykään? En muista... Toisaalta, jos siitä on tehty europainos, Levykauppa Äx saattaisi sen voida sinulle tilata jos heillä ei sitä valikoimissaan jo ole. http://www.levykauppax.fi/
    Jos on vielä jotain muuta kysyttävää, kysy ihmeessä! Ja ihana että olet eksynyt minunkin blogini puolelle! :D <3

    VastaaPoista
  3. hi!,I like your writing very much! share we be in contact more
    approximately your article on AOL? I require a specialist on this
    area to solve my problem. May be that's you! Looking forward to look you.

    Here is my blog post - 42667

    VastaaPoista
  4. What's up every one, here every person is sharing such know-how, so it's
    pleasant to read this blog, and I used to go to see this webpage
    daily.

    Feel free to visit my website ... ollas

    VastaaPoista
  5. I'm studying at University of Central Florida and I wish to show my affection for your kindheartedness toward students who seek help with this particular subject. Your serious commitment to getting the solution out there looks to be very beneficial and has permitted students much like me to reach their objectives. Just know that this work means a lot to all of us.

    Also visit my blog post; blogspot.com

    VastaaPoista