15. tammikuuta 2010

Life on Mars?

Tähän alkuun vähän yleistä hehkutusta.
VAMPS ilmoitti vaikka mistä kivasta tälle vuodelle!! VAMPS Live 2009 DVD ja VAMPS USA Tour Document, kaksi sinkkua ja toinen albumi, kaikki ennen kesän loppua! JA!!! Kaikista suurin uutinen on W O R L D  T O U R ! ! Jos VAMPS saadaa Suomeen tämän vuoden puolella, niin tästä vuodesta tulee kaikesta muusta huolimatta aivan mielettömän mahtava vuosi! Ja tokihan ne tänne tulee, eikö niin? Eipäs kovin moni ole jättänyt Suomea välistä kiertäessään Eurooppaa vähänkin isommalla kiertueella. Jos niitä ei täällä näy, täytynee ihan henkilökohtaisesti matkustaa Japaniin potkaisemaan Hydeä ja K.A.Z.ia.
Mutta, koska olen ollut VAMPSin fani jo ihan heti siitä hetkestä lähtien kun "Hyden uudestä bändistä" ilmoitettiin 2008 keväällä, ainakin nuo sinkut ja albumi ovat taas kerran must-have. Kai hankin myös tuon Live DVDn ainakin, kun se edellinen 2008 livekin tuolta hyllystä löytyy. Documentista en ihan varma vielä ole, katsotaan sitä sitten myöhemmin.

No mutta, sitten tämän päivän asiaan! Yleisön pyynnöstä (pyysin erästä ystävää lukijaa valitsemaan kahden aiheen väliltä xD) esittelen hieman huonettani! No, niitä osia jotka liittyy edes jotekin aiheeseen, eli seiniä ja levyjä. Lattiasta ei voi ottaa kuvaa, se on niin sotkuinen... ja pöytää pitää myös välttää. XD Se on hallittu kaaos, sanoi kuka mitä tahansa. ;D
Okei, ensimmäinen pulma iski siinä vaiheessa kun halusin laittaa videon, mutta tajusin ettei täältä bloggerista suoraan saa laitettua mitään... En halua laittaa sitä juutuubiinkaan, tai minnekään muuallekaan mistä sitä vois muut kuin tän blogin käyttäjät katsella. Kokeilin laittaa Photobucketiin... no, ei siitä kovin hyvää tullut, ja se on vaakatasossa, kun sitä ei saa käännettyä... Mutta on se silti parempi kuin Myspace, joka teki äänestä chipmunk-version ja laadusta jopa vielä mössöisemmän kuin Photobucket. Toivottavasti tämä nyt kelpaa ja jos joskus vielä videoita tänne laitan, keksin niille jonkun paremman paikan.
Kuvasin tämän siis ihan vaan niin että laitoin tuollaisen pyörivän toimistotuolin keskelle lattiaa, istuin alas, ja pyöritin itseäni kun kuvasin. Taustalla soi Gazetten Mayakashi.
Jos joku seinällä oleva kiinostaa tarkemmin, aina saa kysyä. :D
(Ja ettehän välitä mun kirjahyllystä XD Olen myös kirjatoukka, aina silloin tällöin.)






Seuraavaksi lähikuvia kokoelmistani, eli niistä ah-niin-rakkaista levyistä ja DVDstä.


DVDitä ja pinossa CDitä jotka on väärän muotoisia mahtuakseen normaalinkokoiseen CD-telineeseen... liian paksuja tai leveitä. Ja suurin osa Miyavi-kokoelmastani pandan alla. Ihan oikealla näkyy pieni pala mun aarretta, tuo iso hopeansävyinen kotelo. Miyavin toinen soololive-DVD + pari photobookkia... Ja tuon pandan nimi on sitten Miyavi-chan. XD LM.Cn keikkalippu löytyy myös.



Tuon äskeisen kuvan alaosa... siis tuollainen musta, 60 levyä vetävä CD-teline. Tykkään siitä paljon, se on hieno ja kestää (todistettavasti) paljon tavaraa päällään. :D


Lisää vääränkokoisia CD-levyjä vapaamman mallisessa telineessä, oikealla muutama DVD. Noiden yläpuolella löytyy toisesta kerroksesta osa leffa-kokoelmaa, mutta se ei liittynyt asiaan. :D (Tykkään leffoistakin, mutta en tiedä niistä mitään. xD)


Sitten ainoa teline, joka ei ole vielä ihan täynnä. :D Taitaa mahtua vielä neljä tuonne alas. Ja mulla on vielä tuollaisia samanlaisia valkoisia kolme lisää... Ei lopu ihan heti paikat kesken. :D


Ette voi edes tajuta kuinka paljon mä tappelin noiden kuvien kanssa... Ainakin tunti siihen varmaan meni, koska mun on aina pakko ruveta yrittämään kaikkea muka hienoa... ja sitten vahingossa painaa 'back'-nappia nettiselaimessa. Hauskaa. X'D Ja anteeksi kun joissakin noista on aika huono tarkennus... en tiedä mitä mun kamera taas temppuili. Kyllä niistä silti ihan hyvin selvän saa, toivottavasti. :D Yritän vastaisuudessa ottaa parempia kuvia.

No, tässä siis huoneeni seinät (ja kaappien ovet) ja kokoelmaani. Julisteita on rullalla kaapissa vielä paljon lisääkin, kaikki ei mahdu kerralla seinälle.
Kertokaa ihmeessä mitä piditte! 70 kävijää, mutta taitaa olla vain kaksi kommenttia... X'D
Kommentoikaa hyvät ihmiset! Kai tätä nyt joku edes lukee! :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti