7. helmikuuta 2010

Beauty within music

Scroll down for English!

Tänään onkin jo kuukausi siitä eeppisestä ensimmäisestä postauksesta. XD (Tai niitähän oli kaksi ensimmäisenä päivänä, mutta kuitenkin.) Aloitin siis kirjoittamaan 7. tammikuuta ja no... hyvin menee vieläkin? Toivottavasti ainakin. En ainakaan ole kyllästynyt tähän touhuun, vaikka teksti ei aina kuljekaan ihan niin helposti kuin soisi. Kuukauteen mahtuu paljon kaikkea hyvää ja huonompaakin, sellaista se vähän on tämän harrastuksen kanssa. Toivottavasti tätä joku lukee ja toivottavasti saan teidät pidettyä mukana vastaisuudessakin. Kiitos kaikista kommenteista, niitä on aina hauska lukea! :D ♥

Ensimmäisen kuukauden kunniaksi väkersin myös uuden layoutin! Tai, tuo kuva tuossa ylhäällä on minun tekemäni, layoutin koodaus on ihan valmiista mallista. :D Tällä kertaa teidät tervetulleiksi toivottaa D'espairsRayn kitaristi Karyu. Mitäs tykkäätte?


Koska en lupauksistani huolimatta ole vieläkään saanut katsottua sitä DIM SCENEä, tänään hoidan toisen rästiin jääneen esittelyn. Tai kaksi, itse asiassa.
Viime lauantaina mukaan tarttui Matenrou Operan GILIAn lisäksi kaksi Muccun levyä: Homura Uta ja Psychedelic Analysis.



Homura Uta on taattua Mucc-laatua (taidan muuten käyttää tätä samaa ilmausta joka ikisessä esittelyssä... XD), tosin sieltä vanhemmasta päästä.
Tatsuroun karheat vokaalit ja karjuminen saavat minussa useimmiten aikaan voimakkaan halun huutaa vielä kovempaa kuin Tatsu... Mikä on ongelmallista julkisilla paikoilla. XD En minä kyllä kotonakaan huutamaan rupea, mutta kuitenkin. Tatsurou ei ehkä ole perinteisen hyvä laulaja, mutta minuun hänen äänensä kyllä vetoaa. Pidän hänen tyylistään, se on juuri sopivan omaperäinen ja kuten taisin keikasta kertoessanikin sanoa, sopii Muccun biiseihin täydellisesti.
Miyan kitarat ovat aina hyvin vaikuttavat. Ne vaihtelevat selkeistä aina enemmän tai vähemmän raskaaseen kaaokseen. Miyan kitarasooloja kuuntelee ihan ilokseenkin.
Yukke ja Satochi pärjäsivät (ja pärjäävät) ihan yhtä hyvin, mutta (minulle ainakin) bassoa ja rumpuja on useimmiten hankala arvostella... ainakaan ennen kuin on kuunnellut kappaleen tunteella läpi useamman kerran, jos sittenkään.


Psychedelic Analysis on livealbumi. Sillä olevat kappaleet on nauhoitettu erinäisiltä keikoilta ympäri Japania vuonna 2007 (tammi- ja helmikuussa). Noh... Mucc livenä on rakkautta, ei siitä sen enempää... Tulee vain ikävä keikalle kun kuuntelee yleisön hurraamista (vaikka en varmaan ikinä tule tottumaan siihen kuinka hiljaa japanilaiset osaavat olla keikoilla...) Toivottavasti pääsen heidät taasen mahdollisimman pian näkemään livenä. :D



Elegant Melody is one month old today! Thank you so much to everyone who's read (and maybe even commented), I appreciate it very much! And I certainly hope you will keep on reading and voicing your own opinions! :D ♥
I got two albums by Mucc, Homura Uta and Psychedelic Analysis. Mucc = absolute love. :D
And, as you can see, there's a new layout! The person in the picture is D'espairsRay's Karyu. What do you think?

2 kommenttia:

  1. oooh! hieno uusi layoutti! tekstiä on helpompi muuten lukee tästä..

    -Chirish

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D
    Ai, oliko sitä hankala lukea aikasemmin? Olisit sanonut, olisin voinut muuttaa vaikka väriä... :P

    VastaaPoista