3. helmikuuta 2010

Shutting from the sky

Mini-postaus ahead! Ihan vaan tulevista julkaisuista meinasin kertoa, vaikka kaikki on näistä varmaan jo kuulleetkin... ^^"
L'arc~en~ciel siis julkaisee kokoelma-albumin 10. maaliskuuta. Siitä ilmestyy normaali ja rajoitettu versio, jotka ovat muuten samanlaiset mutta jälkimmäisessä tulee mukana DVD. DVDn sisällöstä en sen tarkemmin osaa sanoa. Kokoelma-albumi sisältää neljä levyä, joihin jokainen jäsen on erikseen valinnut omia suosikkejaan (ilmeisesti nimenomaan omista sävellyksistään). Ideana hyvin mielenkiintoinen, mutta taitaa silti jäädä itseltä hankkimatta, ainakin tällä hetkellä. Kokoelmat ovat hyvä tapa uusille kuuntelijoille tutustua bändiin paremmin, mutta aika luksusta "vanhemmille" faneille. Ehkä sitten joskus myöhemmin tämänkin hamuan itselleni.

Toinen tulossa oleva Laruku-julkaisu on live-DVD, 31. maaliskuuta. Materiaalina siinä on käytetty vuonna 2008 tehdyn Trans Asia via Paris -kiertueen viimeistä, Tokyo Domella suoritettua keikkaa. Minulla onkin omistuksessa kyseisen kiertueen Pariisin keikka (tai siis, ei se keikka, mutta se DVD ;P), mutta tätä en taida kuitenkaan hankkia, rahatilanne kun on mitä on. L'arc~en~ciel on kyllä aivan loistava livenä, suosittelen joskus katsomaan ainakin jonkun heidän esiintymisensä, jos ei ole mahdollista heitä oikesti livenä nähdä. :D

Ihan sivuhuomautuksena: Anteeksi jos näissä on hirveästi kirjoitusvirheitä... Yritän kyllä lukea postaukseni läpi ennen julkaisemista useaankin otteeseen ja korjata mahdolliset näppäilyvihreet, mutta aina niitä tuntuu sinne muutama jäävän. Samoin kirjakieli jää joskus vähän uupumaan, mutta ei oteta sitä niin vakavasti. Vakavasti ottamiseen menee ihan liikaa turhaa ajatusta. ;)

Johtuuko sitten lumesta (Helsinkiä ei näy kohta enää ollenkaan o__o"), Itellan lomautuksista (?), Helsinki-Vantaan lentokentän jatkuvasta kaaoksesta vai kenties ongelmista jossain muualla kuin Suomessa, mutta ulkomailta (varsinkin EU-alueen ulkopuolelta) tulevilla paketeillani kestää nykyään ainakin päivä, jos ei kahta, kauemmin kuin viime kesänä... Eipä niillä siltikään kovin kauaa kestä, mutta siinä missä aikaisemmin oli ihan hyvät mahdollisuudet saada alkuviikosta postitetut paketit ennen viikonloppua, nykyään se tuntuu olevan sula (tai ehkä jäätynyt ja luminen) mahdottomuus. Viime viikon tiistaina postitetut CDJapanin pakettini ovat nyt olleet jo viikon matkalla... Murrr... YesAsialle annan viivästyksen anteeksi koska heillä on todistetusti ongelmia ihan siellä päässä... tai siis Hong Kongin postilla on.
Noh, kai se on turha valittaa jos ne paketit sieltä kuitenkin tulevat jossakin vaiheesssa, mutta kyllä se minun pientä mieltäni silti ärsyttää... Minkäs sille voi, kun paketteja kuitenkin odottaa aina kuin kuuta nousevaa. :)

Muuten, käytiin lauantaina syömässä sellaisessa paikassa kuin Wrong Noodle Bar. Kokeiltiin molemmat (S oli siis mukanani, jos joku ei sitä vielä arvannut xD) ramenia, minä kananpaloilla höystettyä ja S kasvisvaihtoehtoa. Pitää vielä mennä joskus uudestaan kokeilemaan paikan nuudeliannoksia (ne olivat siis sellaisia ihan nuudelia ja lisukkeita ja kastiketta, ei lientä ollenkaan), mutta ramen ei vakuuttanut. Se oli jotenkin ehkä suomalaiseen makuun muunneltu versio... Enemmänkin nuudelikanakeittoa, sellaista jota on kiva syödä kun on sairaana eikä saa muuta alas. Kyllä sen söi, oli se ihan maukasta, mutta ei kuitenkaan hirveästi sellaista jollaiseksi ramenin kuvittelisin. S söi myös vuohenjuustokevätkääryleitä, jotka olivat kuulemma todella hyviä. Pitää ensi kerralla kokeilla itsekin. :D Ramenin hinta oli muuten (muistaakseni) 7,10 €, sinänsä ei mikään kallis annos, se oli aika iso kulhollinen sitä kananuudelikeittoa.
Annoksessa tuli mukana lusikka ja otin myös puikot aseikseni (minkä kuvittelin olevan tarkoituskin, että lientä syödään lusikalla ja muita aineksia puikoilla), mutta luovutin jossain puolenvälin tienoilla ja söin annoksen lusikalla loppuun. XD Vaikka nuudelit olivatkin sellaista paksua sorttia, niitä oli silti hyvinkin hankala lapata puikoilla. Ja ei, en yleensä ole mitenkään huono puikkojen kanssa, on niitä jo jonkin aikaa tullut käytettyä.
Laitan annoksista kuvat myöhemmin, ne eivät nyt ole mukana (kun en ole omalla koneellani).
Tarpeeton lisähuomautus: Siellä ravintolassa tuoksui samalle kuin Tokyokanista saatavat Cup Noodlet. XD
 //EDIT: Kuvat lisätty. :D Ensin oma annokseni, siis kana-ramen ja toisena S:n kasvisannos.

 

 
 

Minulle saa suositella pääkaupunkiseudulta hyviä ravintoloita, joista saa ramenia! Olen päättänyt että kokeilen kaikki paikat, jotka löydän ja valitsen parhaan, kun en kerran vielä pitkään aikaa pääse Japaniin asti oikeaa (vaikka, eikös se ole alunperin kiinalainen ruokalaji?) ramenia maistamaan. Eli kommentteja kehiin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti