11. helmikuuta 2010

Corvus Corax

VERSAILLES TULEE SUOMEEN!!!!!!!!!!!!!
ERHSÖSJKGRTRKGKSJGBTSDÖGSUÖSEUGTÖEUSGBHFG
♥ ♥ ♥ ♥
29. kesäkuuta Tavastian lavan valtaa neljä Japanin aristokraattisinta henkilöä. Ja voitte olla ihan satavarmoja siitä että minä olen siellä heitä pällistelemässä, vaikka täytyisi mennä läpi peruskallion.
Lipuista ei vielä mitään tietoa, mutta odotellaan... onhan keikkaankin vielä ihan kiitettävästi aikaa (ihan liian pitkä aika, jos minulta kysytään).

Tästä postauksesta tulee muutenkin nyt vähän sekalainen, mutta ei se mitään. :D

Siitä Miyavin Fans' Best -kokoelman kappaleiden äänestyksestä. Täällä voi äänestää "englanninkieliset", eli kaikki muut kuin japanilaiset. Jotkut kappaleiden nimistä on käännetty ja joitain ei... ja käännetyissä oli muutama sellainen joita jouduin oikein miettimään, että mikäs biisi tuo nyt on olevinaan... liian tottunut romanisoituihin nimiin. ^^"
Tuolla voi äänestää kerralla vain yhtä kappaletta, mutta äänestää voi niin monta kertaa kuin haluaa. Eli sitten kaikki vain äänestämään! :D Itse äänestin sellaisia joita minulla ei vielä CD:llä ole... Jos niitä lopulta on tarpeeksi, ehkä tuokin tulee hankittua. Katsotaan nyt.

Toshi ilmoitteli itsestään... Voitte lukea täältä, niin ei tarvitse kaikkea toistaa. Sen verran täytyy sanoa, että mahtavaa että Toshi tuntuu päässeen jaloilleen jo näin pian. Ja ToshI... ei oikein uppoa täällä päässä. <__<" Näyttää ihmeelliseltä.

Mikäköhän trendi nyt on meneillään kun monet vaihtavat artistinimeään... No, TOSHI --> ToshI, 雅-miyavi- --> 雅-MIYAVI-, Tetsu (L'arc~en~ciel) --> Tetsuya. Tai no, itse asiassa Toshilla ja Miyavilla voisi syyksi päätellä uuden alun ja Tetsu onkin kertonut oman syynsä (halusi kunnioittaa hiljattain edesmennyttä läheistään), niin että ehkä ne nyt sittenkin ovat järkeviä muutoksia... tavallaan.

Tämän päivän varsinainen pointti oli eräs paketti jonka hain postista tänään.


Ahaa, vai niin. Paketti Hong Kongista... Avataan se:

 

Ainakin se oli hyvin paketoitu... "Nätti" paperi ympärillä ja kolme eri kuplamuovipussia. Kaikkien mahdollisten härpäkkeiden alta paljastui jotain todella kivaa!



Eli se päänvaivaa aiheuttanut Lastica!!!! ♥
Tällä kertaa YesAsian sääntöjen rikkomisesta oli hyötyä ja meikäläinen sai jostain rivienvälistä vetäistyä itselleni Karasun Lastica-sinkun. Ja onhan se hyvä biisi. :DDD (Ainoa vaan, että se kuulostaa todella paljon joltain Muccun kappaleelta jonka nimeä en nyt saa päähäni... Mikä ei muuten ole ihme eikä mikään, sillä Tatsurou on säveltänyt ja sanoittanut Lastican)
Sinkun mukana tuli jonkinlainen outo bonus-juttu... en vain ole vielä onnistunut keksimään sen käyttötarkoitusta.



Se on vähän niin kuin laminoitu, mutta ei ihan niin jäykkä. Se ei ole tarra... nyt se on vain ihan täynnä minun sormenjälkiäni. XD Jos joku yhtäkkiä pystyy tuosta keksimään mikä se on, kertokaa ihmeessä!
Sinkun mukana tuli myös DVD, joka sisältää Lastican PV:n, samaisen pätkän Making of-materiaalin ja 2009 kesän Jack in the Box -esiintymisen (se kuuluisa josta kaikki alkoi). Seuraavaksi pieni kuvakooste jokusilla kommenteilla. :D

Koko bändi... He vain eivät halunneet pysyä tarpeeksi kauan paikoillaan että olisi saanut kunnon still kuvaa :'D

 
  
  
  
Suorastaan rakastan Tatsuroun tyyliä tässä... eikä Hirotokaan näytä ollenkaan huonolta. Nämä kaksi kyllä varastivat show'n pahemman kerran (Hiroto soitti biisin ainoan kitarasoolon samalla kun näytettiin Tasuroun hulluja (melkein kirjaimellisesti) tanssiliikkeitä...) XDD Minähän en tätä suinkaan pane pahakseni, ei minua hirveästi Karasun muut jäsenet kiinnosta... ;P

 Tatsurou osaa näyttää hyvältä myös vapaa-ajalla... tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, johon vaikuttaa suuresti se kuinka paljon kyseistä henkilöä ihailen noin niin kuin muutenkin. :'DD

Tatsulla on ehkä maailman hienoimmat aurinkolasti päässä tällä videolla!! ♥


 
 
Niin, oltiinko sitä tekemässä musiikkivideota vai leikkimässä Tatsuroun (ihan älyttömän mielettömän siistin hienolla!) kännykkäkorulla? XD Disco!!

Tatsurou'a melkein kiinnostaa mitä puhutaan... XD


 
  
 Ilmeet kunniaan!!! XDD
Keskimmäinen kuva on kohdasta jossa Tatsurou leikki kameran kanssa niin että ensin tuli ihan lähelle... sitten katosi alas ja ilmestyi yhtäkkiä vasemmalta takaisin kuvaan. Tätä jatkui eri suunnista hetkisen aikaa. XD Repeilin sille aika antoisasti. XD


Pakettissa tuli myös Super Junior -tyylisiä koruja, eli kaksi kaulakorua.


Tuo kaksoisristi minulla oli jo kerran aikaisemmin, mutta se meni rikki (toinen risteistä lähti irti ja hukkui jonnekin eikä jäljelle jäänyt oikein pysy kiinni itsekseen joten en sitä ole uskaltanut enää käyttää). Sen verran halpa se kuitenkin on, että kun kerran tilasin jotain muuta YesAsiasta, laitoin tuon siihen mukaan. Toinen on myös risti (jos joku ei sitä tuosta kuvasta näe...), mutta vähän eri tyylinen. Tykkään molemmista hurjasti. :DD


Lopuksi vielä jotain jonka unhodin aikaisemmin esitellä, se nimittäin tuli samassa paketissa Larukun BLESSin kanssa.
Eli, Gacktionary.


Nooh... epähän vieläkään ole mysteerisesti sitä japania oppinut alkeita enempää, joten en tuosta mitään tajua. Mutta! Hienoja kuvia siellä on (kyllä se Gackt osaa näyttää hyvältä...) ja kommentteja kolmelta muulta muusikolta: Miyavilta, Sugizolta ja Hydeltä. :DD Niin, ja jonkinlainen yhteishaastattelun tyyppinen artikkeli Gacktin ja Takanori Nishikawan kanssa. Kuvista päätellen heillä näytti olevan todella hauskaa. XD
Sanoin silloin joskus aikoja sitten, että Gacktionary oli "pakko hankkia". Nyt voin sitten kertoa miksi, ainakin lyhyemmän version.
Gacktin takia olen tässä nyt kirjoittamassa tätä blogia ja kuuntelemassa tätä musiikkia. Gackt oli ensimmäinen japanilainen artisti jota oikeasti ryhdyin kuuntelemaan ihan tosissani. Siitä se sitten lähti liikkeelle ja tapahtui varsinainen lumipalloefekti.
Vaikka olen sittemmin hieman vähentänyt Gacktin kuuntelua (en mitenkään tarkoituksella, niin on vain sattunut käymään kun kuuntelen niin montaa muutakin artistia), palaan silti hyvinkin innoissani aina silloin tällöin "sen ensimmäisen" pariin. Enkä minä missään nimessä Gacktia koskaan mitenkään unohda... aina hänellä on se erityinen paikka sydämessä. ♥
Siksi siis oli vain ihan pakko tämäkin (melko turha) kirja hankkia... kyllä minä sen vielä joskus pystyn lukemaan. :)

Eiköhän se nyt ollut siinä tältä erää... :DD Toivottavasti tykkäätte ja kommentoikaa ihmeessä!



PS: Vaihdoin tuota taustaväriä, jonka päällä tämä teksti on... sen oli tarkoituskin olla musta, mutta se oli jäänyt punertavaksi jostain kumman syystä. Sanokaa kuitenkin ihmeessä jos tekstiä on nyt hankalampi lukea, tai muuta sellaista. Voin vaihtaa sen takaisinkin, tai joksikin ihan muuksi, jos väri haittaa. :)

PPS: Otsikko on korpin (karasu on suomeksi varis ja/tai korppi) latinankielinen nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti