25. helmikuuta 2010

See you again in the spring

Ihan ensiksi haluan varmistaa tulemiseni exist tracen keikalle, eli:

Varasin lipun aamupäivällä ja kävin sen sitten myöhemmin lunastamassa. :DD En nyt yhtään tiedä mitä tästä ajattelisin, kun en oikeasti ole kuullut kuin ehkä yhden kappaleen heiltä ja se ei iskenyt ollenkaan... No mutta, keikat on aina keikkoja, ja jos ei muuta, voin ainakin bilettää Tavastian takaosissa keikkaseurani kanssa. xD Jos siellä näkyy yleiseen tasoon nähden liian vanhoja ihmisiä tanssimassa väärään tahtiin ja ehdottoman keskenään, kyseessä on sitten me. XD


Tämän päivän varsinainen aihe oli hide. Hain Pinky Promisen postista jo eilen, mutta en ollut mitenkään sopivassa mielentilassa, että olisin sitä silloin pystynyt katselemaan enempää kuin paketin aukaisemisen verran.
Ai niin, ei se muuten jäänyt sittenkään tulliin, vaikka olisi pitänyt. Raja on noin 45 euroa ja tuon arvona näytti olevan noin 63 euroa. Joskus näinkin; kerran tai kaksi on minulle näin aikaisemminkin käynyt. :D

Kirja tuli ihan hillittömän kokoisessa laatikossa... hetken jo ajattelin, että olin unohtanut tilanneeni jotain muutakin samaan syssyyn. Paketti ei kuitekaan ollut painava, turhan iso vain.

Laatikossa oli puolet ihan vain paperia... olisi se sisältö mahtunut huomattavasti pienempäänkin pakettiin. Se "huono" puoli CDJapanissa on, että he paketoivat joskus tilaukset hieman liian isoihin laatikoihin joissa on sitten tyhjää tilaa ja ihan liikaa kuplamuovia.
Sisältä paljastui tosiaan hieman pienempi esine...


Tuossa tuo on vielä muoveissaan, mutta kunhan ne sain revittyä pois, paljastui sisältä itse kirja, mysteerinen pahvilaatikko jonka sisällöstä minulla ei ollut mitään haisua ja molemmat sisäänsä sulkeva muovikotelo.

 
 Ylhäällä vasemalla kirja ja sen vieressä muovikotelo. Alhaalla mysteerilaatikko.

Ensin mysteerilaatikko... ravistettaessa sisältä kuului eräänlaista rapinaa ja jotain siellä kyllä heilui. Hyvin suurella mielenkiinnolla avasin paketin ja yllätyin suuresti löytäessäni sen sisältä palapelin!



Tämä palapeli taisi olla viimeinen naula siihen arkkuun jonka uumenista tämän päätin tilata joskus miljoona vuotta sitten. Olin vain lahjakkaasti onnistunut unohtamaan koko jutun. XD
Rupean tuota tekemään kunhan löydän sille sopivan tason ja kerron sen etenemisestä sitten teillekin. :D


This book is a memorial to all that hide was and achieved in his life. -- The title of this book, 'Pinky Promise', is a promise to all the fans to live, stay positive and enjoy life the way hide wanted us to. hide, you still live on in your music, the music and style you helped create. Your dreams for music and style to mix and become a part of a life style have been realized. We hope that you are looking down on us from heaven and are proud of what you have helped create, that you are smiling on us and looking after us. We miss you hide.

Kirja itse oli hyvin mielenkiintoinen ja todellakin rahansa arvoinen. Se sisältää kuvia hidestä, hänen kitaroistaan ja muista "varusteistaan" (kitaroiden erikoistehose-sydeemit yms), viestejä faneilta hidelle, hiden kollegoiden, ystävien ja muiden jotka työskentelivät hänen kanssaan kertomuksia hidestä, vinkkejä kuinka omat hiukset voi stailata hiden tyylisiksi, luettelon hiden CD-kokelmasta ja paljon paljon muuta.




Jotenkin (itselleni ainakin) hauskana yksityiskohtana huomasin, että hide omisti useampiakin Hanoi Rocksin levyjä... (toisella sivulla oli lisää) :DDD


En kyllä tätäkään hankintaa kadu yhtään, vaikka loppujen lopuksi, ilman verojakin se tulee maksamaan noin sata euroa...
Tuolla yhdessä välissä oleva kursiivilla kirjoitettu pätkä on kirjan prologista, alkuperäisessä kirjoitusasussaan (paitsi kursiivin olen itse lisännyt jotta se erottuisi paremmin omasta tekstistäni).

Ne jotka minut tuntevat vähänkin paremmin, tietävät kuinka paljon hide minulle merkitsee. Ehkä se on tässäkin blogissa ajoittain tullut esille... En oikeastaan osaa edes selittää miksi hide on niin tärkeä. Kuulin hänestä vasta noin yhdeksän vuotta hänen kuolemansa jälkeen, mutta elin tavallaan itsekseni (tosin varmasti lievempänä) sen shokin jonka hänen poismenonsa aiheutti. Olin nimittäin kuunnellut X Japania pari viikkoa kun vasta ensimmäisen kerran törmäsin tietoon siitä, ettei hide ole enää meidän keskuudessamme. Siitä alkoi monen kuukauden hide ja X -hiljaisuus. En pystynyt kuuntelemaan tai katselemaan mitään heihin liittyvää itkemättä... odottelin kauhulla toukokuun toista 2008, hiden kymmenettä muistopäivää. Päivä meni kuitenkin paremmin ja helpommin kuin olin ajatellut. Silloin nimittäin tajusin ettei meidän pitäisi itkeä koska hide kuoli vaan hymyillä koska hän eli. Hän teki mahtavaa musiikkia ja oli hyvin inspiroiva ihminen. Meidän tulisi muistaa hänen hymyänsä ja lahjakkuuttansa eikä aina vain pelkästään hänen traagista kohtaloaan.
Kuitenkin aina silloin tällöin hiden muisto tuo kyyneleet silmiini ja niin kävi myös tämän kirjan kanssa. Fanien suorat kiitoksen sanat, yksinkertaiset todisteet hiden vähemmän yksinkertaisesta olemassaolosta, pieni novelli ever freen inspiroimana, joka kertoo selvin sanoin ettemme saa menettää unelmiamme ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähiten, Hiroshi Matsumoton loppusanat. Niille jotka eivät tiedä, Hiroshi Matsumoto on Headwax Organizationin (hiden management-yhtiö) presidentti ja hiden veli.
Pinky Promise on mahtava kunnoituksenosoitus vielä mahtavamman ihmisen elämälle.


Break Out the Rock



PS: Pyydän jälleen kerran anteeksi kuvieni laatua... kyse on nyt siitä, että asuntoni on yksinkertaisesti ihan liian pimeä. Joudun käyttämään salamaa kuvia ottaessani, jotta niistä saisi mitään selvää, mutta salama valitettavasti saa kaiken kiiltämään ja näyttämään muutenkin hieman oudolta, puhumattakaan oudoista varjoista joita se luo tyhjästä.
Muistattehan kuitenkin, että kaikki kuvat saa isommiksi klikkaamalla. :)

PPS: Otsikko on hiden kappaleesta Hurry Go Round. Oikeat lyriikat kuuluvat "また春に会いましょう" [mata haru ni aimashou].

PPPS: Onnistuin välttämään raha-ansan ja päätin olla tilaamatta sitä Alice Ninen kokoelmaa. :D Olkaa minusta ylpeitä!!!

2 kommenttia:

  1. olen sinusta tosi ylpeä kun et tilaa sitä. minu tekis mieli se vieläki tilata :D

    -Chirish

    VastaaPoista
  2. Älä tilaa, kun sitten minä tulen kateelliseksi... ;D

    VastaaPoista