17. helmikuuta 2010

Irresistable

No niin, kuka arvasi etten pystyisi vastustamaan Miyavia?

Tilaukseen lähti 9GOATS BLACK OUTin tuleva albumi TANATOS ja siinä samalla sitten Miyavin Fan's Best -kokoelma. Kumpikin oli halvempi kuin albumit yleensä, joten en voinut vastustaa kiusausta (tai no... Tanatoksen olisin hankkinut muutenkin).
Tanatosta odotan kyllä innolla. 9GBO on tehnyt minuun suuren vaikutuksen hyvin omanlaisellaan musiikilla ja olen tykännyt hirmuisasti heidän edellisistä julkaisuistaan. Tullaankohan nämä pojat näkemään ikinä keikalla täällä päin maailmaa? Voi olla että se on hieman epätodennäköistä... mutta hyvin toivottavaa kuitenkin, uskon että he olisivat mahtavia livenä. :D

Ja kun kerran silloin aikoinaan lupasin, nappasin kuvan Versaillesin Jubileen mukana tulleesta julisteesta, kun sen vihdoinkin sain seinälle laitettua.


Speaking of which, Versaillesin liput ei ole tulleet vielä myyntiin... Pelottaa vaan että sitten kun ne tulee, ei ole mitään mahdollisuuksia saada omiaan kun netti pätkäisee juuri silloin ja kännykkä menee rikki tai jotain. Tällä kertaa Versailles on pakko nähdä kun edellisellä kerralla en sitä tehnyt. Toivotaan parasta ja yritetään kaikin tavoin saada lippu omaksi kun sen aika koittaa.



Mainostan nyt hieman omaa blogiani... se löytyy nyt näistä kahdesta paikasta:
Blogilista.fi
Bloglovin.com

Lisään nämä linkit myös tuonne sivupalkkiin kunhan siinä onnistun... :D
Ja anteeksi tää viimeinen mainos uudestaan, oli pakko lisätä se tai Bloglovin ei olisi antanut minun ilmoittautua tämän blogin tekijäksi... <__<"
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti