22. helmikuuta 2010

Random is as Random does

Scroll down for english!

Nyt taas tosi lyhyt ja random postaus ihan vaan siksi koska. :D

Sain vihdoin vaihdettua Gackt-kalenterini (jota en oikeastaan käytä kalenterina, enemmän julisteena) ja hyppäsin suosiolla tammi-helmikuun sivun yli... koska pidin enemmän maalis-huhtikuun kuvasta. XD Ja koska touko-kesäkuun kuva oli niin ihana, en raaskinut laittaa sitä kaappiin odottamaan vaan suorastaan taidokkaasti (lue: älyttömästi teippiä) laitoin koko jäljellä olevan nipun (saan sen samalla pidettyä suorana, niin ei tarvitse aina vaihtaessa suoristaa ensin) saman kaapin oveen maalis-huhtikuun kuvan alle. Jos joku nyt sai tuosta äskeisestä lauseesta yhtään mitään selvää, tässä on myös kuva siitä "viritelmästä".


Sain muuten itseni hillittyä enkä ole vieläkään tilannut sitä Alice Ninen kokoelmaa. :DD Oikeastaan ihan vain sen takia ettei minulla oikeastaan ollut viikonloppuna aikaa sitä pohtia, mutta jos saan itseni pidettyä tarpeeksi kiireisenä, ehkä saan tämän raha-ansan vältettyä. Olen suorastaan aika ylpeä itsestäni. :D

Huomasin tässä muuten ihan sattumalta, että mainitsin väärän viikonpäivän puhuessani exist tracen lippujen myyntipäivästä. 25. päivä on siis torstai eikä suinkaan keskiviikko. ^^"

Keskiviikkona tapahtuu kuitenkin jotain muuta, nimittäin Toshin sooloaktiviteettien viimeinen live. Kaikkea hyvää sinne päin ja toivottavasti keikka onnistuu mainiosti.

Seuraava tilaus, joka minulle on tulossa on hiden Pinky Promise -kirja. Se on jo postitettukin, mutta menee väkisinkin tullin kautta, joten katsotaan nyt milloin sen saan.

 I finally got to changing the "page" on my Gackt-calendar (only about two months late XD)!! I skipped over jan-february, but felt too sorry for the gorgeous picture of may-june that was going to be rolled up in the closet so I ended up putting up both march-april and may-june. :D There's a picture above of the whole thing (they're both on the same closet door), click it to get it bigger.
Toshi's last solo-live will be held this wednesday, the 24th. I'm wishing him all the good in the world, and I hope the live will go smoothly.
The next order I'm getting is hide's Pinky Promise -book. They already shipped it to me, but as it's going through the customs no matter what, I'm not really sure when I'll be able to get it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti