19. helmikuuta 2010

Longing

Scroll down for english!

Aina välillä fanittamisen (keräilyn?) ihanan kamalassa maailmassa ilmaantuu jostain kulman takaa puskasta, maan alta ja kiven kolosta runsaudenpula.
Tällä kertaa tällainen julkaisuiden keskittymä (oikea liikenneruuhka) sattuu maaliskuun 24. päivälle. Ja minä en oikein tiedä mitä teksin. Silloin tulee siis (minun tilaamistani) kaksi Miyavin julkaisua ja 9GBOin albumi. Ei siinä mitään muuten, mutta toinen Miyavin julkaisuista (se kirottu DVDn superspecialawesomelimited versio) sattuu nyt vain olemaan noin kahden muun, astetta kalliimman julkaisun arvoinen ihan yksistään... pointtina siis se, että kun noiden kolmen julkaisun maksut menevät tililtä varmastikin samoihin aikoihin, niin rahaa menee kertaheitolla ihan kunnolla.
Asiaa ei tee helpommaksi se, että viime sunnuntaina julkaistun hiden Pinky Promise -kirjan lähetyskulut nousivat laittoman paljon noin 3000 jenillä (suurinpiirtein normaalialbumin verran), joten itse ostokseen plus sen veroihin (tullinryökäleet) menee liikaa rahaa.
Syy, miksi rahan menoa nyt yhtäkkiä manailen, on yksinkertainen. 24.3. julkaistaan eräs neljäskin tuote... nimittäin Alice Ninen Complete Collection 2006-2009. En tätä edes meinannut hankkia, mutta sitten tulikin sähköpostiini lähes vastustamaton erikoistarjous. Albumi itsessään on halpa (normaaliin verrattuna), noin 22 euroa. Jo alunperinkin first pressin ostajat saivat julisteen albuminsa mukana, mutta erikoistarjous lisää mukaan vielä jotain muuta, nimittäin valokuvia. Jokainen saa kuvan koko bändistä ja sen lisäksi saa itse päättää kenen jäsenen yksittäiskuvan haluaa (voi valita vain yhden). 40 arvottua saa vielä bändin nimikirjoituksetkin! Kaikki tämä albumin halvalla hinnalla...
Mutta kun.
Enhän minä oikeasti edes tuota kokoelmaa tarvitse, varsinkin kun siinä on vain kolme sellaista biisiä, joita minulla ei vielä ole. Ja julistekaan ei edes mahtuisi seinälle... Siis, maksaisinko 22 euroa sinkullisesta biisejä ja kahdesta valokuvasta? Arvatkaa vain kahdesti. XD
Katselette juuri toivottoman tapauksen näpyttelemää tekstiä.
Tosin, tein sellaisen kompromissin itseni kanssa, että jos noita first pressejä (saadakseen erikoistarjouksen tulee tilauksen ehtiä juuri tuon first pressin aikana) on vielä jäljellä viikonloppuna (sunnuntaina eli lauantaina, kun en kuitenkaan jaksa odottaa :'D) niin tilaan sen sitten... Ja mietin tilin rahatilannetta sitten, kun kaikki näiden tilausten maksut rapsahtavat sieltä yhdellä kertaa.

Minulla tuntuu muuten olevan jonkinlainen riippuvuussuhde tämän blogin kanssa... vaikka ei olisikaan mitään kirjoitettavaa, melkeinpä vähintään joka toinen päivä on kirjoitettava jotain, oli se sitten julkaisun esittely tai voivottelua rahan menosta tai jotain ihan muuta. Mutta ei se mitään, kun tämän kirjoittamisesta nautin. :D

Tämä ei liity asiaan nyt mitenkään, mutta Helsingissä on ihan mieletön sää... taas vaihteeksi. Aamulla oli -15 pakkasta (ja nyt te siellä pohjoisemmassa asuvat ette sano mitään! Helsingin mittapuulla tuo on jo todella kylmä!) ja viikonlopuksi luvattu lumimyrksy näyttää aloittaneen riehumisensa hieman etuajassa... jo nyt näyttää ulkona tulevan lunta lähes vaakatasossa. Saa nähdä kulkeeko maanantaina julkinen liikenne ollenkaan; aikatauluista ei ole ollut mitään tietoa enää moneen viikkoon. Aina niin horjumaton metroliikennekin on ruvennut hieman antamaan periksi näyttäen muutaman minuutin myöhästymisiä... se voi olla paljon jos on aikatauluttanut itsensä vähän liian hilkulle. No, elämä jatkuu lumesta ja kylmästä huolimatta, kyllähän tästäkin selvitään. :D
Kaipaan kyllä jo kesää, monellakin eri tavalla... saisi jo lumet hävitä ja aurinko lämmittää niin paljon ettei tarvitsisi olla montaa kerrosta vaatetta päällä aina kun lähtee ulos. Olisi ihanaa pystyä käyttämään kevyitä (ja korollisia!) kenkiä, ja valinnanvaraakin löytyisi silloin enemmän kuin kahdet (joista käytän vain toisia). Lomaa odotan enemmän kuin laki sallii ja ajan viettämistä ystävien kanssa pidempään kuin vain hetkellisesti. Maisemanvaihdos tulisi jo nyt tarpeeseen ja vihreää on ikävä.
Mutta ehkä kuitenkin (tällä hetkellä ainakin) eniten minut saa odottamaan Versailles, varsinkin kuin näin heistä unta viime yönä. :DD ♥ Oli muuten outo uni, ei sitä kovin usein edes unimaailmassa näe japanilaisia rokkareita työpaikalla, varsinkin kun työ ei liity mitenkään musiikkiin tai edes Japaniin. XD



PS: Kuka tiesi, että runsaudenpula kirjoitetaan kokonaan yhteen? En minä ainakaan... mutta onneksi google auttaa nykyään jopa suomen kielen ongelmissa. Alunperin kylläkin halusin vain varmistaa, että runsaudenpula todella tarkoittaa sitä mitä luulen sen tarkoittavan... eli sitä, että on jopa liikaakin mainittua asiaa, että siihen suorastaan hukkuu.


Sometimes a little too many releases are coming out on the very same day. 24th of March happens to be the releasedate of three of my orders... and a fourth one I'd like quite alot; not so much for what's inside it as much as what comes with it. CDJapan has a special offer for those who order Alice Nine's Complete Collection 2006-2009 first press... Two photos of the band (one with all member and one with just one member (you get to choose which one yourself)). The collection has only three songs I don't already have, so I'm about to pay circa 22 euros for a single of songs and two photos... Hopeless.
Now, this doesn't really have anything to do with the subject, but the weather in Helsinki is starting to get crazy again. It was -15 degrees when I woke up today and there's a blizzard coming (again) this weekend (although, it looks like it started already... it's snowing almost horizontally right now).
I miss summer for quite many reasons... I want to be able to wear just one layer of clothes and nice, light high heels... I'm impatiently waiting for some vacation and seeing my friends again for more than just moment at a time.
But what I'm mostly looking forward to (right now anyway), is Versailles' concert at the end of June! The tickets still haven't come on sale, but I'll try and wait patiently... and then try my best to get my share. This is one show I don't want to miss for the world! I absolutely must see them, there's no other choice. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti