5. maaliskuuta 2010

All the Little Pieces

Aloitin siis tekemään sitä hide-palapeliä viime sunnuntaina. Itse asiassa pidän hyvinkin paljon palapelien tekemisestä, joten tämä oli oikeastaan iloinen yllätys. :)
Omien laskujeni mukaan paloja on yhteensä 300, mikä ei ole paha ollenkaan, mutta tämä osoittautui silti hieman vaikeammaksi tapaukseksi. Syynä tähän on se, että lähes puolet paloista on ihan täysin valkoisia.

Lähtötilanne oli siis tämä:


Tuo epämääräinen kasa paljoa pitäisi siis jotenkin saada näyttämään tuolta kuvalta tuossa vieressä...
No, aloitetaan.
Minulla on tapana tehdä reunat ensin:


 

Löydettyäni kaikki reunapalat aloitin yhdistelemään niitä ensin pöydälläni mutta kun tila rupesi uhkaavasti vähenemään, siirsin jo valmiin osan sopivan kokoiselle paketille (ei, en muista mitä tuossa on tullut... jostain syystä niitä on jopa kaksi. :o ) ja jatkoin tekemistä:



 


 

Kuten kuvista näkyy, aloitin ensin oikeasta reunasta, mutta kun olin tehnyt sen loppuun, huomasin että olin tehnyt jotain väärin... lopulta ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin purkaa jo valmis osa ja aloittaa alusta. Päätin sitten tehdä ylärivin ensin, jospa se vaikka menisi oikein.
Loppujen lopuksi sain palapelin tähän vaiheeseen:

 

Seuraavaksi etsin sitten kaikki palat, joissa oli jotain väriä...

Ensin oli vuorossa pienin värillinen osa, eli teksti Pinky Promise:


Tämän jälkeen siirryin kitaran pariin:

 

 

Hiden hiukset oli vielä helppo erottaa muiden palojen joukosta joten tein sen osion seuraavaksi:


Vaatteiden tekemisessä meni hieman enemmän aikaa, sillä kaikki palat olivat melkeinpä samannäköisiä, väristä huolimatta... Lopulta sain aikaan tämän:

 

Nyt onkin enää jäljellä noin 110 valkoista palaa joille pitäisi jotenkin löytää oikea paikka... ladoin kaikki loputkin palat tuohon alustalle ja tällä hetkellä tekele näyttää jokseenkin tältä:


Tässä viimeisessä vaiheessa saattaa kestääkin sitten astetta kauemmin... kerron sitten kun olen valmis. ^_^"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti