18. maaliskuuta 2010

Oh...

Ensinnäkin, anteeksi että täällä on nyt ollut pidemmän aikaa todella hiljaista. Minulla ei vain ole ollut aikaa tai energiaa tätä blogia päivitellä niin paljon kuin haluaisin muiden kiireiden vuoksi, mutta se tulee toivottavasti muuttumaan viimeistään viikon päästä. Ensi viikolla julkaistaan useampikin uusi tuote, joten niitä ainakin näkyy sitten aikanaan.

Toisekseen lisää huonoja uutisia...
Aoin Euroopan kiertue peruuntuu. JaMEn uutisten mukaan Aoilla on vakava kurkkutulehdus ja hänen lääkärinsä suosituksesta keikkoja on peruttu pitkälle loppukesään asti.
Tämä on todellakin huono uutinen sillä odotin hyvin paljon Aoin näkemistä. Mutta onneksi keväälle on tiedossa muitakin keikkoja ja toivottavasti Aoi saadaan takaisin kunhan hän on parantunut. Toivon siis ehdottomasti kaikkea hyvää ja pikaista paranemista sinne päin!

Keikoista puheen ollen, Versaillesin liput eivät vieläkään ole tulleet myyntiin... Mikäs niillä nyt oikein kestää, mur... meikä tahoisi jo mustaa valkoisella (tai itse asiassa vihreällä) keikalle pääsystä. Toivottavasti sitäkin ei peruta... Koputtakaa puuta, ristikää sormet ja työntäkää peukut kohti taivaita! Versaillesin keikka saattaa olla tämän kesän (aiheeseen liittyvä) kohokohta... sitä en haluaisi menettää mistään syystä.

Tämä on nyt taas lyhyt, mutta yritän kyllä viimeistään viikonloppuna saada aikaiseksi jotain hieman pidempääkin, lupaan!



PS: Koska olen viime päivinä hurahtanut korealaiseen tyttöbändiin nimeltä SNSD (tai Girls' Generation), tässä jotain piristämään itse kunkin iltaa:

Girls' Generation - Oh!



Mikään ei auta paremmin kuin värikäs poppi, kun on hieman väsynyt. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti