10. maaliskuuta 2010

Wonderful Wonderholic

Unohdin ihan täysin, että sain eilen katsottua myös Tokyo Dogs -draaman loppuun.
Kuten jo aikaisemmin mainitsin, rupesin tätä alunperin katsomaan sen näyttelijöiden takia. Odotetusti molemmat Oguri Shun ja Mizushima Hiro onnistuivat rooleissaan mahtavasti ja draama oli jo senkin takia hyvä. Kaikeksi onneksi juoni, tunnelma ja sivuosanäyttelijätkin olivat loistavia.
Tämäkin oli jonkinlainen trilleri (olen huono tunnistamaan genrejä) ja hyvä sellainen. Suosittelen todella katsomaan tämän. :)

VAMPSin seuraavaa sinkkua ja Live 2009 DVDtä voi vihdoin tilata CDJapanista! Molemmat julkaistaan 12. toukokuuta.
Sinkusta on saatavilla kaksi versiota, normaali ja rajoitettu. Eroa näissä on vain rajoitetun painoksen mukana tuleva DVD ja sen mukana hieman nouseva hinta. DVDn sisällöstä ei ole sen enempää tietoa, mutta luultavasti se on sinkun nimikappaleen PV.
DVDstä tulee niin ikään normaali ja rajoitettu painos, tosin niiden eroa en oikeastaan tajua... Ne maksavat täsmälleen saman verran ja niissä on sama materiaali. Ainoa ero näiden välillä on rajoitetussa oleva maininta "Features digipak." Wikipedia tietää, että digipak on DVDiden ja CDiden tietynlainen paketointitapa, siis ihan ulkonäöllinen ero... Okei? No, jos siitä ei joudu maksamaan yhtään enempää, kai se on ihan sama tilata sitten rajoitettua painosta?
Niin, jos jollekulle ei vielä käynyt selväksi, tulen nämä molemmat ehdottomasti tilaamaan. Olen ollut VAMPSin fani jo ihan alusta asti, joten en ole lopettamassa nyt. Ainoa mitä en nyt ole hankkinut on se heidän USAn kiertue dokumentti/live -DVD. Ehkä joskus myöhemmin sekin tulee hankittua.

Miyavi julkaisi lyhyen previewn uuden kappaleensa SURVIVEn uudesta PVstä... Jos joku tämän pätkän jälkeen vielä väittää ettei Miyavi ole yhtä hyper kuin joskus aikaisemmin, saa kyllä luvan katsoa videon uudestaan niin monta kertaa että tajuaa. ;D Ja vain Miyavi voi näyttää hyvältä tuollaisessa asussa... XD


 ♥ ♥ ♥

Niin, ja varsinainen aihe tänäänhän oli LM.C ja heidän uusi albuminsa...tiedän kuitenkin etten saa siitä aikaiseksi kovinkaan pitkää sepustusta, joten tähän sopi myös muuta sekalaista mukaan. ^^


No niin... Wonderful Wonderholic on hyvin LM.Cmäinen... taattua laatua, vaikka tätä ilmaisua käytänkin ihan liikaa. Kappaleissa on paljon erilaisia ja hyvin mielenkiintoisia "erikoistehosteita", jotka luovat kiehtovia äänimaisemia.
Vaikka LM.C on hyvä levyllä, olen varma siitä että he ovat monta kertaa parempia livenä. Uuden albumin kappaleista saa varmasti aikaiseksi hyvin viihdyttävän esityksen ja mukaansatempaavan kokonaisuuden.
Oli taas tainnut napata first pressin, sillä albumin mukana tuli mini-kalenteri.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti