23. maaliskuuta 2010

We Are One

Unohdin varmaan jotenkin tosi kätevästi täällä mainita siitä, että Miyavilla oli tänään (Suomen aikaa) viideltä livestream pystyssä Myspace-sivullaan. Hänellä oli harjoitukset Japanin aikaa keskiyöllä (luulisin ettei hän oikeasti siihen aikaan harjoittele, mutta koska tämä livestream oli tarkoitettu yhtä paljon ulkomaisille faneille kuin japanilaisillekin, hän järjesti sen sellaiseen aikaan että mahdollisimman monet pystyisivät katsomaan) ja sitä sitten katseltiin tunnin verran.
En itse kerennyt koneen ääreen kuin vasta puoli kuusi, mutta kyllä sekin jo oli pienen kiirehtimisen arvoista. ♥ Tuli Miyavia taas hirmuinen ikävä... mutta siis, todella mainio idea tuo. :D Saisivat muutkin bändit/artistit kokeilla samaa, olisi hauskaa seurata muidenkin harjoituksia.
Ja täytyy sanoa, että Miyavi on ihan mielettömän hyvässä kunnossa. Siis ihan fyysisesti. o____o" Ja hänellä näytti olevan todella hauskaa, niin kuin aina soittaessaan ja faniensa kanssa keskustellessaan. ♥

Samalla ilmoitettiin eräänlaisesta kykykilpailusta. Jos siis osaat soittaa kitaraa, menepäs tänne katsomaan! :D
Ideana on kuvata itsensä "matkimassa" Miyavia. Tuolla samaisella sivulla on lyhyt video Miyavista soittamassa kahta eritasoista "rämpytystä" jotka kilpailijoiden tulee sitten toistaa. Voi siis valita helpomman tai vaikeamman pätkän, ihan omien taitojen mukaan. Video tulee sitten ladata omalle Myspace-sivulle (sellaisen voi helposti luoda jos ei satu jo omistamaan) ja lähettää sitten videon url-osoite tuolle kilpailusivulle.
Osallistua voi aina kesäkuun 30. päivään asti ja voittajat julkaistaan heinäkuun 29. (sattuu muuten olemaan Lovelien (Miyavin tyttären) syntymäpäivä. :D ).
Palkinnoista ei mainita sen enempää kuin että sellainen tullaan voittajille antamaan.

Nyt tulevana lauantaina järjestetään toinenkin tapahtuma johon myös ulkomaalaiset voivat osallistua.
“☆Simulated Joint Listening Party Beyond the Physical Distance☆“ :n  järjestää LM.C, ja se tarkoittaa käytännössä vain sitä että kaikki kuuntelevat heidän tuotantoaan tietyn aikataulun mukaisesti. Täältä löytyy lisätietoja.
Suomen ajassa siis neljältä iltapäivällä lauantaina aloitetaan kuutelemaan SUPER GLITTER LOUD BOXia, viideltä jatketaan GIMMICAL IMPACTin parissa ja kuudelta on vuorossa viimeinen satsi, eli uusin albumi, WONDERFUL WONDERHOLIC.
Jos mitenkään mahdollista ja pystyt näitä kuuntelemaan, liity ihmeessä seuraan ja kuuntele hyvää musiikkia! Tähän ei tosin liity mitään chat-mahdollisuutta (sellainen oli Miyavin livestreamissa Twitter-tilin omistajille) mutta ei se mitään, voihan sitä vaikka hehkuttaa ystävien kanssa. Kaikki voimme silti olla hengessä yhtä, tai jotain sinne päin. :D Onhan se kuitenkin hauska ajatus, että kuuntelee juuri täsmälleen samaan aikaan täsmälleen samaa musiikkia kuin pitämänsä muusikko. :DD Ja minulle saa ainakin kertoa jos meinaatte kuunnella LM.Ctä lauantaina, mielelläni kuulisin kuinka moni aikoo liittyä "seuraan" :D

 Niin! Ja ihan randomina loppuhuomautuksena: Miyavin superawesomespecialUSB -thing (vai mikä se nyt olikaan xD Se maailmankiertuedokumenttiDVD (ei, en osaa nyt kirjoittaa lyhyesti ollenkaan)) postitettiin tänään! Mutta se varmastikin menee tullin kautta, eli saan sen varmaan joskus ensiviikon alkupäässä, jos kerkeän tullissa käymään (huonot aukioloajat, se menee liian aikaisin kiinni). Mutta toivottavasti siitä jotain ennen Pääsiäistä sentään. :D Ja myös Miyavin Fan's Bestin pitäisi tulla samoihin aikoihin, samoin 9GBOtin Tanatoksen. Jee~!

2 kommenttia:

  1. Hei kiitti tosta kilpailuvinkistä! Pistin heti viestiä mun kaverille jolla on Miyavi-kitaravideoita YouTubessa (http://www.youtube.com/user/Matsuzana). Toivottavasti lähtee osallistumaan! ;-D

    VastaaPoista
  2. Jee, hyvä että jotakuta hyödyttää! Itse en osaa soittaa kitaraa (tai mitään muutakaan) pätkän vertaa, joten taitaisi olla lähinnä kitaran surma jos yrittäisin käsitellä sitä miyavimaisesti. xD
    Ja kiitos kommentista oikein paljon!! :D

    VastaaPoista