4. maaliskuuta 2010

Blue

Huhtikuun voisi tänä vuonna nimetä uudelleen Keikkakuukaudeksi. :DDDD Jälleen uusi keikka on nimittäin ilmoitettu ja tällä kertaa se on Aoi. Hänet tunnetaan (vielä) ehkä paremmin bändistä nimeltä BOUNTY, mutta hän saapuu huhtikuussa Eurooppaan pienelle soolo-kiertueelle. Suomessa hänet nähdään Nosturilla 20.4. Liput tulevat myyntiin joskus kohta... sen tarkempaa päivää ei sanottu (JaMEn uutisissa).
Tänne aion ihan varmasti mennä!
En ole Aoita hirveästi kuunnellut, mutta pidän kyllä hänen musiikistaan ja tyylistään. Jotenkin hän muistuttaa minua ulkonäöllisesti ja äänensä puolesta Gacktin ja Hyden risteytykseltä... ja se on vain hyvä asia, rakastan molempia. :D Aoi on kuitenkin ihan oma itsensä, en tarkoita tätä mitenkään niin että hän olisi heitä kopioinut.
Silläkin uhalla, että kuulostan taas hirveän pinnalliselta, oikeastaan odotan Aoin näkemistä jo ulkonäkönsä puolesta, haluan nimittäin nähdä onko hän vielä paremman näköinen oikeassa elämässä. Olen nimittäin huomannut että poikkeuksetta kaikki japanilaiset artisti joita olen nähny ovat näyttäneet "oikeasti" paremmalta kuin kuvissa. :D Aoin kohdalla sen on jo aika vaikeaa, mutta katsotaan ja toivotaan. ;DD

Lopuksi video josta erityisesti tulee mieleen gackthyde, Aoin EDEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti