3. maaliskuuta 2010

It's alive, it's alive!!

Nyt olen viime päivinä ollut niin kiireinen ja väsynyt ettei ole ollut toivoakaan siitä että olisi riittänyt energiaa vielä blogin kirjoittamiseen. En kuitenkaan tätä ole unohtanut, enkä aiokaan. Ette te minusta näin helpolla pääse eroon! ;)

Joka tapauksessa tästä tulee nyt vain pieni randompostaus, ihan vain ilmoitellakseni, että olen elossa ja aion vielä kirjoitella.

LM.Cn uusi albumi Wonderful Wondeholic on matkalla nousevan auringon maasta tänne loskan täyttämään maahan. Kunhan se sieltä pääsee uuteen kotiinsa, pääsen vihdoin kuulemaan minkälainen keikasta on odotettavissa.
LM.C on myös nauhoittanut pienen videokommentin eurooppalaisille faneileen. Englanti (tai Engrish...) sujuu pojilta jopa yllättävän hyvin, vaikka he näyttävätkin aika selkeästi lukevan suoraan paperista. :D Kommentista tuli ainakin allekirjoittaneelle hyvä mieli ja nyt taasen odottelen keikkaa malttamattomana.

Keikoista puheen ollen, Suomi tuntuu tänäkin vuonna olevan varsin suosittu japanilaisen artistien keskuudessa. Tällä kertaa tulevasta keikasta ilmoituksen on tehnyt elektronista tanssimusiikkia soittava nais-duo HANGRY&ANGRY. Heidän musiikistaan voi saada esimakua täältä ennen kuin he valloittavat Tavastian 24. toukokuuta. Liput ovat jo myynnissä, joten kipinkapin kaikki hankkimaan omansa!
Itse en ole vielä ihan varma olenko tulossa... en heidän musiikkiaan ole ennen kuunnellut, mutta mitä tuossa nyt vähän kuulostelin, se ei ollut mielestäni ollenkaan huonoa. Haluaisin siis tulla, mutta erinäisten henk.koht. asioiden vuoksi tätä pitää kuitenkin hieman pohtia vielä. En usko että liput myydään kovin äkkiä loppuun, joten on minulla aikaakin. Kerron sitten myöhemmin mihin suuntaan tässä asiassa kallistun. :)

Versaillesin liput eivät ole vieläkään myynnissä... odotellaaaaaaan~

Aloitin tekemään sitä edellisen postauksen hide-palapeliä sunnuntaina... olen saanut tehtyä kaikki värilliset osat, mutta vähän vajaa puolet 300 palasta on ihan kokonaan valkoisia. Palapeli on siis vielä hyvinkin kesken, mutta yritän sitä vähitellen saada tehtyä. Laitan tässä tulevina päivinä vielä tarkempaa postausta palapelin tekemisestä jopa kuvien kera.

Tämä pieni postaus taisi nyt olla enemmän oma levottomuuteni lievittämistä kuin mitään muuta... yritän taas postailla enemmän, kunhan kiireeni taas (toivottavasti) lieventyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti