6. maaliskuuta 2010

Erase and Delete

Nyt on sitten Miyavin "fanikokoelman" kappaleet julkaistu. Täältä löytyy listaa ja myös järjestyksessä ei valitut biisit (siis ilmeisesti niin että eniten ääniä saanut ensin jne).
Ainoat joita minulla ei vielä ole taitavat olla Itoshii hito (soolo versio) ja Mamagoto (ex Shoukyo to sakujo). Ensimmäistä noista olenkin kaivannut jo jonkin aikaa ja Mamagotokin on yksi ehdottomia lempikappaleitani joten kai tässäkin nyt hyvin kävi. Sitä paitsi... can't say "no" to Miyavi. ^^"

Muistaakseni linkitin joskus aikaisemmin tänne Miyavin uuden kappaleen (SURVIVE) previewn, mutta nyt onkin jo koko kappale julkaistu, so here you go! Video toimii samalla tulevan DVDn trailerina, hurr.... :D



 Itse pidän kappaleesta todella paljon, vaikkakin se on ehkä hieman liian säröinen minun makuuni (en nyt puhu laadusta). Miyavi tuntuu myös musiikillisesti (siis ulkonäon lisäksi) meneen hieman ajassa taaksepäin, siihen tyyliin joka hänellä oli ennen Kavki Boizeja. Hän on kuitenkin onnistuneesti uudistanut tätä tyyliä ja tuonut siihen oman kasvunsa mukaisen lisänsä. Toisin sanoen, minä pidän ja paljon. :D Olen aina pitänyt enemmän Miyavin vanhemmasta tyylistä vaikka "Kavki Boiz -tyylikin" oli ihana, joten sen "päivitetty" versio on suorastaan mahtavaa katseltavaa. Onneksi hän oli jo siinä vaiheessa menossa kun hänet syksyllä näin... en olisi voinut edes uneksia mistään paremmasta. ♥
Toivoisin kyllä, että hän piakkoin julkaisisi uuden kokopitkän... eihän edellisestä albumista ole kuin kaksi vuotta ja edellisestä sinkusta noin yhdeksän kuukautta... No, toisaalta kun Miyavista puhutaan, niin jaksan minä sitä albumia odotella vaikka maailman loppuun saakka.

 ♥

PS: Otsikko on oletettavasti Miyavin kappaleen Shoukyo to sakujo (nykyään Mamagoto) käännetty nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti