3. kesäkuuta 2010

Celebration!

No niin, tulihan se sieltä kun tarpeeksi kauan jaksoin odottaa!! Eli 1000 kävijää (no, 1001 jo ;) ) !!!!
Kiitos oikein paljon kaikille ja vielä isompi kiitos jos olette jääneet lukemaan ja jakamaan mielipiteitänne!!

Kuten luvattu, minulla on teille yllätys!
Minulla oli tämä pohdinnassa jo silloin kun aloitin tämän blogin. Mietin kirjoittaisinko suomeksi vai englanniksi mutta ankaran harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin suomeen. Laitoin kuitenkin englanninkielisen blogin mahdollisuuden korvan taakse hautumaan. En halunnut vaivautua kirjoittamaan kahta blogia ennen kuin olisin varma että pidän tästä. Nyt on kuitenkin tullut jo todettua että tämä on todella hauskaa, joten here we go!
Elegant Melodyllä on nyt virallisesti englanninkielinen sisarblogi Elegant Symphony!
Tulen yhä kirjoittamaan molempia ja laitan EM:n vanhempana etusijalle. Sisällöiltään blogit tulevat olemaan lähes identtisiä, kuitenkin vain perusajatuksiltaan. Ilmaisen itseäni eri tavalla kielestä riippuen, joten joitain eroja saattaa teksteistä löytyä; en siis rupea tekemään tarkkoja käännöksiä.
Voitte lukea joko tätä tai siirtyä Symphonyn puolelle tai lukea vaikka molempia! Jos kuitenkin satutte tuntemaan suomea taitamattomia faneja joita voisi blogini kiinnostaa, saa kaikin mokomin laittaa heille linkkiä!

Kaiken tämän kunniaksi vaihdoin Melodyn layoutin hieman etuajassa. Tällä kertaa headerissa poseeraa Miyavi ja muutenkin tämä on nyt hieman eri näköinen. En oikein vielä hallitse kaikkia kohtia tämän koodauksessa, joten antakaa anteeksi pieni kömpelyys. Kyllä se siitä harjoittelulla paranee. ^^"

Jotta uudet asiat eivät ihan heti loppuisi, menin ja liityin Twitteriin! Postailen sinne pieniä random-uutisia ja kerron kun päivitän blogeja. Postailen vain englanniksi jotta kaikki tajuisivat. :)


Thank you very much for 1001 hits!!!! I waited to get more than 1000 hits before I revealed this, but here we go! Elegant Melody now has a sisterblog in English! Elegant Symphony will have the same content as this one, only in English. They won't be direct translations, but you won't miss out on anything even if you only know English. Please check it out and spread the word!! ^^

♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti