24. kesäkuuta 2010

Freedom

Teidän rakkaalla bloggarillanne alkoi tänään loma!! ♥
Valitettavasti blogin kannalta se tarkoittaa mahdollisesti hieman hiljaisempaa jaksoa. Matkustelen nimittäin vähän siellä sun täällä, mutta koska olen jotensakin riippuvainen tietokoneesta (ja hakeudun sellaisen luokse säännöllisesti), pystyn luultavasti ajoittain tännekin jotain naputtelemaan.
Suunnitelmissa on ainakin Versaillesin keikka (aaaah, enää neljä päivää!!!) ja 3.4. heinäkuuta Tracon Tampereella. Yritän näistä jotain jossain vaiheessa kertoilla myös ja luvassa saattaa olla jokunen ajastettu postauskin, joten kannattaa silti tätä kurkkia aina silloin tällöin.

---


Laitoin Super Juniorin Bonamanan repackage-version tilaukseen ja siinä samassa tulee myös muuta mielenkiintoista kamaa... näette sitten kun se paketti suvaitsee saapua. ;)
Huomenna onkin Bonamanan nimikkobiisin goodbye-stage, mutta SuJu ei kuitenkaan ole menossa yhtään minnekään. Heinäkuussa heillä alkaa kokonaan uuden biisin promoaminen. Biisistä en tiedäkään muuta kuin nimen, No Other, mutta odotan innolla minkälainen kappale tämän nimen takaa paljastuu. :D

Hyvää Juhannusta kaikille ja pitäkää itsestänne huolta!



abingdon boys school - Freedom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti