4. kesäkuuta 2010

Models

Nyt on tullut käytyä postissa jo kolme päivää peräkkäin (eilen tuli jotain asiaan liittymätöntä)... jokohan ne kohta rupeaa minut siellä jo tunnistamaan... ^^"
No mutta, tänään kuitenkin sain kouraani sen toisen YesAsian paketin, jossa oli siis pari lehteä: Rock and Read #21 ja Neo Genesis vol. 44.

RR:n kannessa komeilee harvinaisen hyvännäköisenä (tai ei oikeastaan, ainahan hän hyvältä näyttää...) Gazetten Uruha. Lehdestä sattuu löytymään myös D'espairsRayn Karyusta juttu, jonka kuvitus on sama jota käytin tuossa aikoinani tämän blogin layoutina (jos joku vielä muistaa). ^^


Jos Uruha ei olisi muusikko, hän varmasti menestyisi hyvin mallina. 8) Uruhan ja Karyun lisäksi lehdestä löytyy myös LM.C:n Maya ja Kran Yasuno sekä muutama muu joita en sen enempiä tunnistanut.

Neo Genesis jatkaa Gazette-linjaa sillä sen etukannessa poseeraavat Uruha ja Aoi. Täytyy sanoa, että nämä kaksi kyllä osaavat näyttää todella hyviltä yhdessä. Jotenkin heidän tietyllä tavalla vastakohtaiset tyylit (jota on vielä korostettu tätä photoshoottia varten) täydentävät toisiaan täydellisesti.
Takakansi onkin sitten varattu vampyyrejä leikkiville Alice Ninen Shoulle ja Toralle. Varsinkin jälkimmäinen on omaksunut roolinsa loistavasti vaikkei Shoukaan mitenkään huonolta näytä... ;) Näitä kahta ei useinkaan näe kahdestaan missään, joten sekin on mukavaa vaihtelua.



Näiden lisäksi lehdestä löytyy mm. Miyavi, LM.C ja SuG.

---

Pienenä uutisena loppuun: Kanon Wakeshimalta on vihdoin tulossa lisää materiaalia! Hän jatkaa suoraan uudella albumilla Lolitawork Librettolla, joka julkaistaan 28. heinäkuuta. En vielä ole tuota laittanut tilaukseen, mutta aion kyllä! Tykkäsin paljon hänen ensimmäisestä albumistaan, joten toivottavasti tämäkin on vähintään yhtä hyvä. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti