8. kesäkuuta 2010

Neo Shock

Tänään saatiinkin sitten vallan mielenkiintoisia uutisia.

An Cafen Mikulla on uusi bändi nimeltään Lc5 (kyllä, juuri se samainen jonka esiintymistä viikonlopun NEXUS-tapahtumassa ei livestreamissa nähty). Bändin muut jäsenet ovat ilmeisesti myös jo kokeneita muusikoita, joten ihan aloittelijoista ei ole kyse.
Aluksi tämä tieto oli minulle syystä tai toisesta aika iso shokki, vaikka kaikki merkit viittasivatkin siihen, että Miku puuhailee jotain vähän isompaa. Kuvittelin sen kuitenkin olevan vain ehkä soolomateriaalia tai jotain... Mutta noh, nyt olen tätä asiaa jo hieman ehtinyt sulatella ja... odotan mielenkiinnolla mitä heiltä kuullaan.
Heidän virallisesta kotisivustaan päätellen materiaali tulee olemaan aika erilaista kuin mitä An Cafe tuottaa.
http://www.lc5.jp/top.html

An Cafesta puheen ollen, Terukillakin on nyt oma Twitter ja Kanonilla sellainen on ollut jo aikoja, en vain sitä ole itse huomannut. xD Mikun oli tosiaan täällä.

---

Gazen uudesta sinkusta puhuin tuossa jokunen päivä sitten... tai oli tarkoitus, mutta taisin sittenkin vain mainita että sellainen on olemassa. XD No kuitenkin, törmäsin tällaiseen kuvaan heidän uudesta tyylistään:


Täytyy sanoa, että Gaze näyttää taas hyvin mielenkiintoiselta. Ja sen jälkeen on pakko tunnustaa, että minusta Gaze näyttää hyvältä missä tahansa vaatteissa. x'D
Ainoa mikä tässä tyylissä häiritsee on se, että Reita ei tunnu uudistuvan sitten millään. Muiden jäsenten pitäisi yhteistuumin heittää Reita Rukin vaatekaappiin ja lukita hänet sinne kunnes hän olisi uudistanut tyyliään tarpeeksi.
Ruki on kiiltävä, Aoi on Ruki, Kai on Uruha ja Uruha näyttää enemmän naiselta kuin koskaan. Kaikille näille huomioille on perusteet, uskokaa pois... XD Muistini on hyvin valikoiva, jonka takia muistan useamman tyylin taaksepäin vaikkapa juuri Gazen tyyliä, mutta en sitten yhtäkkiä muistakaan vaikka tärkeitä tietoja kokeeseen tms... elämän valitettava tosiasia. Tai kenties vain fanitytön.



PS: Annyeong!Party jäi omalta osaltani jälleen kerran väliin useammastakin syystä. Ehkä ensi kerralla sitten. ^^"

PPS: Tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, että tuon lehden kannessa mainitaan myös Lc5... aika nopeaa toimintaa, etten sanoisi.

1 kommentti: