11. kesäkuuta 2010

Holiday Trip Around the World

Sain tänään VAMPSin uuden sinkun Angel Tripin. Pidän biisistä kyllä, mutta se ei ole mitenkään erikoinen. Minusta tuntuu, että VAMPS on jämähtänyt tähän yhteen tyyliin asenteella why fix something that isn't broken. Mutta kun aina voisi parantaa ja näillä muusikoilla ainakin olisi ihan tarpeeksi lahjakkuutta vaikka mihin.
Sinkun B-puolesta tulee taasen mieleen se, että VAMPSin biisit ovat usein hyviä levyllä, mutta olisivat varmasti loistavia livenä. Melkein kaikki heidän biisinsä ovat tätä tasoa ja ihan kuin olisin joskus nähnyt myös heidän itsensä näin sanoneen (siis, että he tähtäävät ensisijaisesti mahtaviin live-biiseihin ja -esityksiin).
Seuraavaksi herääkin kysymys, miksi he eivät panosta Japanin lisäksi myös muuhun maailmaan? Japanissa heillä on ollut jo useampi (tai ainakin tulossa) iso kiertue ja kerran heidät on jo nähty normaalinmittaisella kiertueella USA:ssa (jonka kiertuedokumentinkin sain tämän sinkun mukana). Miksi sitten heidän syksyn "maailmankiertueensa" on niinkin pitkä kuin 7 tai 8 keikkaa? Tuota ei maailmankiertueeksi voi sanoa edes hyvällä tahdolla, vaikka eri mantereita tuleekin se neljä; maita on kuitenkin vain viisi.
Ainoa selityksenpoikanen joka tästä kiertueennysästä on saatu, on se ettei heidän aikansa riitä käymään missään muualla. Pistää miettimään miksi sitten heillä on keikkojen välissä useampi päivä väliä? Mitä olen nähnyt, heillä ei ole edes isoa lavarakennelmaa tai -show'ta jonka roudaamiseen ja pystyttämiseen kestäisi monta päivää.
Tämä kiertue tuntuu olevan heille pakkopullaa... he eivät halua kiertää maailmaa, mutta he ajattelevat että heiltä odotetaan sitä. Sellainen olo minulle tulee.
Pidän yhä Hydesta ja KAZista, olen vieläkin fani enkä kovin helposti muuksi muutu, mutta tämä heidän lomamatkansa maailman ympäri oli kyllä suuri pettymys. Eikä edes vain se, ettei heitä nähdä Suomessa (sen pystyy vielä ymmärtämään, emmehän me ole kuitenkaan ihan keskellä helpointa kulkureittiä Euroopaan), vaan se että keikkoja on Euroopassa vain kaksi (2!!) ja muuallakin vain todella niukasti, vaikka heillä on pitkät laajat kiertueet Japanissa. Jos kerran lähdetään maailmankiertueelle, niin keikkaillaan sitten kunnolla tai ei ollekaan!
Ihan kiva niille jotka pystyvät matkustamaan Ranskaan tai Espanjaan (joka on muuten outo valinta... Jos mietitään Jrockia parhaiten myyviä maita Euroopassa, Saksa, Ranska ja Suomi ovat kärjessä, Espanja tulee vasta jossain kaukana näiden jäljessä), mutta itselle se ei ole millään muotoa mahdollista. Kertokaa sitten minullekin minkälaista siellä oli, olisi kiva tietää mistä jäin paitsi. >_<"



PS: Bloggari pyytää anteeksi tämänkertaisen merkinnän ärtyneisyttä. Niin siinä vain käy kun itselle tärkeä artisti tekee oharit ilman mitään näkyvää/hyväksyttävää/järkevää syytä. Ja kuva sinkusta seuraa sitten myöhemmin kunhan saan aikaiseksi. Ainakin se hyvä puoli tässä julkaisussa oli, että kannen kuva on ehkä suosikkini kaikista VAMPSin julkaisuista. Pidän sen tunnelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti