2. kesäkuuta 2010

Shiver

Tänään sain vihdoin käsiini Super Juniorin neljännen albumin. Olen täällä sitä ja sen kappaleita jo useaan otteeseen hehkuttanutkin, niin että annetaanpas tällä kertaa olla. ^^" Esittelen molemmat versiot kuitenkin ulkoisesti.


Versio A sisältää "kunnollisia" photoshoot-kuvia noin A5:n kokoisessa lehtiössä. Pidän albumin konseptista melko paljon. Punertavat, tarkoituksella hieman heilahtaneet kuvat ovat onnistuneita ja kaikki näyttävät parhaimmiltaan.
B-versiosta löytyy normaalin CD:n kokoisena Bonamanan musiikkivideon kuvauksissa kuvattuja off shotteja. Niistä näkee selvästi, että kaikki jäsenet tekivät kovasti töitä, mutta heillä oli myös hauskaa.


Molempien versioiden mukana tuli pieni luottokortin kokoinen kuva; ensimmäinen toi mukanaan Yesungin ja toinen Sungminin. Sain pienoisen ihkutuskohtauksen jälkimmäisen nähdessäni... ♥

 


Bonuksena vielä eräs ihastusta herättänyt kuva Sungminstä B-version bookletista. Hän ei edes ole mitenkään suosikkini ja hän oli jopa pitkään se yksi jäsen jota en millään tunnistanut, mutta eihän näin suloista kuvaa voi vastustaa. ^^" ♥



Samassa paketissa oli f(x) ensimmäinen minialbumi NU ABO. Pidän edelleenkin nimikappaleesta eniten, mutta kyllä muutkin biisit ovat erittäin kuunneltavia. Pidän f(x):n hieman omaperäisemmästä imagosta ja tyylistä verrattuna moniin muihin tyttöbändeihin.


Tämänkin mukana tuli samanlainen kortti kuin SuJunkin julkaisuissa, tällä kertaa vain koko bändistä yhdessä.


Kaikkien näiden korttien takana on muuten nimikirjoitus (printattu) ja pieni viesti (SuJuissa kyseiseltä jäseneltä ja f(x) kaikilta pieni pätkä) mutta koska en koreaa osaa, en tiedä mitä niissä sanotaan. Paitsi, että f(x) Amber aloitti omansa "Wassup?!" ja lopetti "Love you guys! Peace! :)". ^^

Sokerina pohjalta löytyi myös randomilla valikoimani Heechul-kännykkäkoru, sillä tarvitsin muutaman dollarin lisää tilaukseen jotta saisin ilmaisen postituksen.



En tiedä saako tuosta kuvasta hirveästi selvää, mutta ihan oikeasti se näyttää kyllä Heechulilta. XD Se pääsi suoraan kännykkääni killumaan. :D Hahmon takana lukee "Beyond Your Imagination / Just Listen / Heechul". Taitaa olla vain tuon brändin joku tunnus kun sama fraasi on tuossa paketissakin.

---

Hieman tilausinfoa taas loppuun. Laitoin Gazetten tulevan sinkun SHIVERin ja D'espairsRayn albumin Monstersin tilaukseen. Ilmeisesti Gazette on myös siirtynyt Sony Musicin alaisuuteen levyttämään (management on yhä PSCompany)... eikös tämä sitten meinaa että he ovat vihdoin majoreita?? He ovat sitä kyllä jo niin kauan pihdanneet, että luotan siihen ettei heidän tyylinsä muutu mitenkään muuten kun miten he itse haluavat. Heitä seuraan kyllä aina suurella mielenkiinnolla.

Tänään tullut paketti oli muuten täysi yllätys, sillä odotin sitä vasta parin viikon päästä. Toinen YesAsian pakettini (kaksi lehteä) taasen ei ole vieläkään tullut vaikka se postitetiin jo ennen nyt tullutta. Mikäköhän silläkin taas kestää... en kyllä ala yhtään jos joku (lue: Itella) on taas onnistunut hukkaamaan pakettini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti