7. kesäkuuta 2010

Confessions

Tänään on 7. kesäkuuta, mikä tarkoittaa sitä, että tämä blogi on ollut pystyssä nyt viisi kuukautta!!! Kiitos kaikille jotka olette jaksaneet täällä käydä ja ehkä jopa jääneet lukemaan! ♥
Yleensä vaihdan layoutin aina uuden kuukauden alkaessa, mutta nyt vaihdoin sen jo tuossa muutama päivä sitten sopimaan yhteen Elegant Symphonyn kanssa. Tästä eteenpäin vaihdan kuitenkin molempien blogien ulkonäön samaan aikaan, eli seitsemäs päivä. ^^

---

Kuten yleensä tapana näiden kuukaudenvaihdospostausten yhteydessä, vuorossa onkin randominfoa!
Aihe on tällä kertaa Super Junior ja Twitter, eli melkein kaikki aktiivisesta kymmenestä ovat nyt Twitterissä! Viimeisimmät lisäykset ovat Ryeowook ja Yesung! Tässä vielä muutkin muistin virkistämiseksi:
Leeteuk
Heechul
Eunhyuk
Donghae
Shindong
Siwon
Sungmin
Henry Lau
Tästä ryppäästä puuttuu vielä Kyunhyun, mutta eiköhän hänetkin vielä jossain vaiheessa saada painostettua mukaan. ;) (Ja tietysti Kangin, Hankyung, Kibum ja Zhou Mi, mutta ainakaan kovin montaa näistä ei valitettavasti tulla näkemään Twitterissä lähiaikoina...)

---

Oikeastaan aiheeseen liittyen, minulla on jotain tunnustettavaa. Joku ehkä muistaa kun kerroin Top 5:stäni. Kukaan ei ole sieltä vielä tippunut, eikä ole tippumassakaan, mutta nyt tuosta nimestä on tullut lähinnä symbolinen. Eräs ryhmä on nimittäin kivunnut suoraan sydämeeni ja vallannut paikkansa "Top 5":ssa. Siihen kuuluu nyt siis kuusi artistia, vaikkakin se määrä on aina ollut hieman hämärä.

Joku ehkä jo arvasikin, mutta kyseessä on siis Super Junior.


Uskallan väittää että siitä on melkein tasan vuosi kun heitä rupesin kuuntelemaan... vuosipäivä taisi olla joskus kuun alussa, jos en ihan väärin muista. Tämän kuluneen vuoden aikana he ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että he saavat minut nauramaan kun mikään muu ei toimi; he saivat minut välittämään itsestään ja muista kun ajattelin ettei sydämessäni ole enää tilaa. Hiljattaisen comebackin aikana tajusin kuinka tärkeitä he ovatkaan minulle, kun huolehdin tajuamattanikin jäsenien hyvinvoinnista ja mielialasta kolmen jäsenen puuttuessa. Kaikki 13 (15) ovat ainutlaatuisia omalla ihanalla tavallaan ja mitä paremmin heitä opin tuntemaan, sitä enemmän heistä pidän. Välillä itken heidän kanssaan, mutta heti seuraavassa hetkessä tipun tuoliltani nauraen heidän touhuilleen.
Pidän kaikista jäsenistä, mutta pitänee kai mainita muutama ylitse muiden.
Tärkein on Heechul. Ilman häntä en olisi silloin vuosi sitten ruvennut kuuntelemaan SuJua. Monella tapaa hän muistuttaa minua Miyavista, mutta on silti niin uniikki kuin vain ihminen voi olla.
Leader Leeteuk ansaitsee minun loppumattoman kunnioitukseni. Niinkin paljon kuin hän harteillaan kantaa, hän tekee sen hymyillen ja vahvasti. Hän välittää jäsenistään enemmän kuin itsestään, uhraten usein itsensä heidän puolestaan. Hän on ainoa jonka kyyneleet saavat kaikki muutkin jäsenet (ja fanit) itkemään.
Meinasin mainita muitakin nimeltä, mutta sitten minun pitäisi mainita kaikki, joten jätetään tähän. Kaikki ovat tärkeitä.


Leeteuk, Heechul, Hankyung, Kangin, Kibum, Ryeowook, Eunhyuk, Donghae, Sungmin, Yesung, Shindong, Siwon, Kyunhyun, Zhou Mi, Henry
Let's colour the world sapphire blue, together.
There's no other like my SuJu. Never change.
♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti