16. toukokuuta 2010

Peace & Smile

Palatakseni jälleen hiljalleen Japaniin Korean hehkutukseni jälkeen, tänään oli vuorossa  Peace&Smile Carnival 2009 DVD. Niille jotka eivät tiedä, PS Company on tunnettu ja menestyvä management yhtiö joka erikoistuu visual kei bändeihin. Tapahtuma järjestettiin Nihon Budoukanilla ja se juhli PSC:n kymmenvuotista taivalta alalla. Muiden muassa Gazette ja Miyavi ovat (olleet) tämän yhtiön alaisuudessa.
Tämä tapahtui viime vuoden alussa, kolmas tammikuuta, ja pian sen jälkeen Miyavi ilmoitti lähtevänsä PSC:stä. Sittemmin myös bändi nimeltä ViViD on liittynyt yhtiön riveihin.
Seuraavaksi saattekin tietää keitä muita sinne kuuluu.




Indie-PSC:n silloiset ainoat jäsenet, SuG ja SCREW toimivat Opening Actina. Molemmilta nähtiin DVD:llä vain yksi kappale. SuGista kyllä pidän ja he menevät pieninä annoksina, mutta SCREW ei (vieläkään) uppoa juuri ollenkaan. Katselin kuitenkin senkin esiintymisen ja sain jopa muutaman stillin:










Ennen kuin muut bändit päästettiin vauhtiin, Miyavi ja Kran vokalisti Keiyuu vetivät pienen MC:n, kuten tuli tutuksi jo 2005 vuoden PSCarnivalista. Suloiset Deco & Boko olivat siis palanneet, joskin hieman hillityimmissä asuissa tällä kertaa. (Niille joilla ei ole hajuakaan mitä tarkoitan, katsokaa täältä. :) )




Loput bändit taidankin laittaa vain kuvina, ei niistä hirveästi voisikaan kertoa. ^^

































Miyavilla oli ennen Aishiteru kara hajimeyouta [Let's start with "I love you"] Budoukanin isoilla ruuduilla koskettava pieni tekstin pätkä. Nämä sanat merkitsevät niin paljon enemmän nyt kun tiedän, että tuolloin Miyavi oli yhdessä Melodyn kanssa ja he luultavasti jo tiesivät saavansa lapsen.

Terrorism. Hunger. Poverty. War
Even now in the 21st century,
the world goes around ignorantly.
Even in the middle of such an era,
let's not forget the happiness to be able to enjoy the music,
the happiness to be able to smile with someone next to you,
and
the happiness to be able to love someone.
"Peace & Smile"
Aishiteru kara hajimeyou
~ 雅 -MIYAVI-
Koko biisin voi myös katsoa tästä:









Melodysta puheen ollen, Miyavi oli varmaan lainannut hänen legginssejään tätä esiintymistä varten... <__<" Siitä huolimatta Meevi ja kaikki muutkin näyttivät hyvältä ja kuulostivat vielä paremmalta.
Tämä oli mukava yhdistelmä erilaisia musiikkityylejä ja oikein viihdyttävää ajanvietettä sunnuntai-iltapäivälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti