10. toukokuuta 2010

BONAMANA


Varmaan aika tarpeetonta edes sanoa, mutta r a k a s t a n !!! Heti ensi kuulemalta, heti ensimmäisestä biitistä lähtien naama oli aika lailla tämän näköinen: ♥ _______________________________ ♥ !!!
Yksi tärkeimmistä syistä sille miksi pidän kpopista on sen absoluuttinen tanssittavuus. Tämä biisi suorastaan repii mukaansa eikä päästä irti edes loppuessan. Super Junior on taas ylittänyt itsensä. Ainoa huono puoli tässä miksauksessa on se ettei jäsenien ääniä oikeastaan tunnista (eipä sillä että heitä äänistä tunnistaisin muutenkaan...), mutta se ei kyllä haittaa yhtään, sen verran mahtava tämä biisi minusta on. En malta odottaa musiikkivideota, ensimmäistä ensiitymistä ja tulevan albumin muita kappaleita!
13. päivä, eli tämän viikon torstaina julkaistaan koko albumi ja perjantaina on luvassa SuJun comebackstage... yritän tännekin saada etsittyä jotain linkkiä esiintymisestä sentään. Missäköhän vaiheessa sitä itse onnistuisi samaan kätensä albumiin... sitä ei ollut vielä edes YesAsian listoilla. ;___;

♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti