27. toukokuuta 2010

Carnival

Nyt olen taas pari päivää ihan tarkoituksella kuunnellut mahdollisimman vähän korealaista musiikkia. Kun sattumalta kuulin jonkun Gazen biisin jostain, tajusin että olen keskittynyt kpopin maailmaan niin intensiivisesti että minulla on ehtinyt tulla ikävä Japania. Eilen kuuntelin Gazettea ja tällä hetkellä on vuorossa Girugamesh.

Huomenna onkin jo D=OUTin keikka, joten sitäkin on nyt tänään tullut kuunneltua muutama biisi. Samoin kun niin usein muulloinkin visual kei bändien kanssa, vokalistin ääneen pitää tottua, mutta mitä enemmän heitä kuuntelen sitä paremmalta he kuulostavat. Keikasta tulee varmasti hauska! :D

Keikoista puheen ollen, jos joku mietti, niin ei, en päätynyt Hangry & Angryn keikalle. Oli muuta tekemistä (eli piti pestä pyykkiä xD), joten en sitten lähtenyt keikkailemaan. :)

Jotta korealaiset eivät ihan kuitenkaan unohtuisi, pidän lupaukseni ja kerron hieman eräästä draamasta jonka sain vihdoin eilen loppuun. Kyseessä oli siis Oh! My Lady. Pidin draamasta kyllä paljon... Hyvät näyttelijät ja taivasti kehitelty juoni takaavat yleensä erinomaisen lopputuloksen. Paljastamatta sen enempää lopputuloksesta, mielestäni se oli ehkä vähän liian helppo, tietyssä mielessä. En halua paljastaa liikoja, joten en kommentoi sitä tämän enempää, mutta jos joku joskus tuon draaman katsoo, saa kertoa oliko samaa mieltä. :)


Yritin monta tuntia saada tästä postauksesta vähän pidemmän, mutta harhauduin aina tekemään vaikka mitä muuta joten antaa sitten olla. ^^"
Kuten sanoin jo aikaisemmin, kunhan tuo kävijälaskuri ylittää 1000 kävijän rajan, minulla on teille pieni yllätys. ;) Vajaa 100 jäljellä, joten ei tarvitse minunkaan enää kauaa odotella! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti