4. toukokuuta 2010

forward

Joskus pitää saada myös pysyvämpää silmänruokaa, jolloin tulee tilattua lehtiä. Ja minulla on sentään vakaa aikomus oppia lukemaan niitä itsekin tässä vuosien saatossa. ;)
Tilaukseen siis lähti Neo Genesis #44 (Etukannessa Gazetten kitaristit Uruha ja Aoi ja takakannessa Alice Ninen vokalisti Shou ja toinen kitaristi Tora) ja Rock and Read 21 (kannessa Uruha). Tällä kertaa kauppana toimi YesAsia, koska CDJapan ilmeisesti hankkii lehtiä vain ennakkotilauksien verran eikä niitä saa enää jälkikäteen, näin ainakin olen päätellyt. Katsotaan josko Hong Kongin postin kapasitettiongelmat ovat jo helpottaneet ja saisin lehteni tällä kertaa jopa ihan normaalissa ajassa.

Tänään tipahti postiluukusta se aina-niin-pelottava "tulliselvitettävä" -lappunen... Tiedän että kyseessä on se pahamaineinen hiden USB-kokoelma enkä millään haluaisi mennä sitä hakemaan. Tai totta kai haluan sen omakseni, mutta en haluaisi maksaa siitä veroja... lähinnä sen takia, että se oli jo valmiiksi niin kallis että kaikki ylimääräinen kirpaisee vielä vähän lisää. Noh... meinasin huomenna sen käydä kärsimässä joten kuulette siitä sitten lisää myöhemmin.

Kpopin maailmasta kuuluukin hieman katkeransuloisia uutisia... Super Junior julkaisee nimittäin neljännen albuminsa 13. toukokuuta, mutta vain 10 jäsenen voimin. Kangin on lähdössä armeijaan syksyllä (Etelä-Korean asepalvelus on pakollinen kaikille miespuolisille kansalaisille (en tiedä missä vaiheessa se oikeasti pitäisi suorittaa, sillä monet idolit lykkäävät sitä useita vuosia) ja se kestää kaksi vuotta), Kibum keskittyy näyttelemiseensä ja Hankyung ei taida olla tulossa takaisin ollenkaan (tästä ei ole vielä virallista tietoa, mutta aika vahvasti se siltä nyt vaikuttaa... ainakaan hän ei tule olemaan mukana neljännen albumin aktiviteeteissa).
Ihanaa että SuJulta tulee taas uutta materiaalia, mutta olisi niin halunnut nähdä heidän rivinsä kokonaisina... mutta ei kai auta muu kuin tyytyä kymmeneen ja tukea kaikkia kolmeatoista kaikin mahdollisin tavoin.

Minulla oli ajatuksena tehdä sarja postauksia joissa esittelisin lempikappaleitani, mutta minulla on hankaluuksia saada listaani tarpeeksi pieneksi. Yritän kuitenkin koko ajan ja palailen asiaan jossain vaiheessa. Kyllä minä vielä joskus meinaan sellaisenkin postauksen (tai muutaman) saada aikaan! :)

Lempikappaleiden lisäksi, mistäs te haluaisitte lukea? Onko siellä edes ketään vastaamassa? XD Kertokaa ihmeessa ajatuksianne ja ehdotuksianne! Ei tarvitse edes olla mitään järkevää. ;)

2 kommenttia:

  1. fanservice!

    -chirish

    VastaaPoista
  2. XD
    Se aihe on korvantakana ankarassa harkinassa. Pitää miettiä saanko siitä edes mitään ei-niin-järkevää irti, niin että odotteles vain kärsivällisesti. ;)

    VastaaPoista