24. toukokuuta 2010

Promises

Nyt olisi taas luvassa hieman randominfoja!


VAMPSin seuraavan, 9. kesäkuuta julkaistavan sinkun nimi tulee olemaan Angel Trip. Odottelen mielenkiinnolla tuleeko se, kuten nimestä voisi päätellä, olemaan jonkinlainen vastakohta juuri julkaistulle Devil Sidelle.
Samaiselta bändiltä tulee myös albumi heinäkuun alussa; sen nimi on taasen Beast. Aika... mitäänsanomaton nimi, katsellaan mitä sieltä löytyy näiden sinkkujen lisäksi kunhan sen aika tulee. Tämän albumin tosiaan laitoin tänään tilaukseen.

---

Muccun uuden sinkun, Yakusokun, PV on julkaistu! En tiedä kuinka virallisesti, mutta ystävämme YouTube sitä jo tarjoaa, joten here we go!


Sanoisin, että Mucc on Mucc. Hyvinhän he vetävät tämänkin. Ja Tatsuroulla on taas parta... Hän taitaa olla ainoa japanilainen mies jolle kasvaa noinkin paljon karvoitusta kasvojen alueelle. xD Ja hän jopa onnistuu saamaan sen näyttämään hyvältä, vaikka parrat eivät noin niin kuin yleisesti miellytä minun silmääni. Katselisin Tatsua silti mielummin ilman partaa.

---


Tänä iltana olisi tuo Hangry & Angryn keikka Tavastialla. Lippuja näyttää olevan vielä hyvin jäljellä. Mietiskelin tuossa viikonloppuna josko jaksaisin sinne illalla raahautua... en ole vieläkään saanut päätettyä ihan lopullisesti; pitää tarkastella omaa olotilaa vähän lähempänä uudestaan. Mutta, minut siis saattaa siellä nähdä. ;)

---

En muista olenko tästä vielä maininnut vaikka olenkin siitä tiennyt jo jonkin aikaa, mutta X Japan tulee esiintymään U.S.A:ssa elokuussa! Tämä ei sinänsä ole niin ajankohtainen uutinen meille täällä kaukana Suomessa, mutta se tulee sentään olemaan X Japanin ensimmäinen kunnon esiintyminen U.S.A:ssa (ja oikeastaan Aasian ulkopuolla). He esiintyvät Chicagon Lollapalooza-festivaaleilla sen viimeisenä päivänä 8. elokuuta. Tapahtuma on iso ja maineikas ja tänä vuonna sen esiintyjäkaartiin kuuluu muiden muassa Lady Gaga ja Green Day.
Tämä on todella hyvä tilaisuus X:lle tehdä vaikutus amerikkalaiseen yleisöön ja saada vihdoinkin jalka oven väliin oikein kunnolla. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, ja he myös onnistuvat ilmestymään paikalle... Tsemppiä heille, erityisesti Yoshikille, ja toivotaan parasta!


PS: Hangry&Angryn kuva täältä, Angel Tripin täältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti